Wojtek_78 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 słuchajcie, mam pytanie: czy ktoś z Was oddawał swój motong w ostatnim czasie do Adama w Szczukwinie? Napiszcie mi o Waszych doświadczeniach. To koleś, który jeszcze rok temu prowadził serwis motorów i skuterów na Kilińskiego przy Tylnej. Najlepiej aby odezwały się osoby, które oddawały tam swój motocykl w ostatnich dwóch miesiącach ewentualnie niech napiszą do mnie na priv osoby, które znają go osobiście. To BARDZO ważne! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzonek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Hej, kto poleci warsztat który ogarnie SV650S. Cykanie rozrządu albo zaworów... trudno powiedzieć i dziwne szumy jakby z rozrządu... bak by coś obcierało przy obciążonym silniku :/ przy okazji mile widziane będzie zaglądnięcie do gaźników i świec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja robię u Michała z MotorWings. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Podjeć do Jakubka na Drewnoską 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzonek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja robię u Michała z MotorWings. Pozdrawiam Arteklik, robiłeś w MotoWings coś poważniejszego czy pierdoły? Niby wszyscy polecają... ale mojemu kumplowi spitolili ustawienie gaźników :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Arteklik, robiłeś w MotoWings coś poważniejszego czy pierdoły? Niby wszyscy polecają... ale mojemu kumplowi spitolili ustawienie gaźników :/ Konkretnie poproszę komu i kiedy? 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja nic poważnego nie robiłem (wymieniałem przewody hamulcowe, sprężyny w lagach, opony + normalne serwisówki), ale znam osobiście kilka osób które miały grubsze sprawy i też były zadowolone. Jak masz mieć wątpliwości to wybierz inny serwis, będziesz miał spokojną głowę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brat Kruger Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z okolic Konstantynowa Ł. - polecam serwis na Niesięcinie : http://panoramafirm.pl/%C5%82%C3%B3dzkie,pabianicki,konstantyn%C3%B3w_%C5%82%C3%B3dzki,niesi%C4%99cin,81_a/zagajewski_leszek-arhzme_oyc.html Robiłem u nich ustawienie zaworów, hamulec przedni, naprawę jednego z tylnich teleskopów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Polecam Serwisuj Się u Kuby. Mechanicy na Tuszyńskiej mówili że łopatka turbiny trze o obudowę,a u Kuby wystarczyły 3 godziny na poprawne zdiagnozowanie usterki i wymianę uszkodzonego elementu-nie była to turbina. Polecam! Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Karas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Paweł Stunt-Ex Aleksandrów. I zawsze można dostać dobrą radę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja serwisowałem swoją GPZ-kę u Michała w Gut Automotive - Smugowa 24. Solidnie i tanio! Nie wiem jak tam nowsze sprzęty, ale z poczciwą japońską konstrukcją Michał radził sobie doskonale. Mogę polecić! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Moja XJ600 przeszła serwis w Motopublice na Obywatelskiej. Ludzie są u nich ok, można z nimi pogadać na różne tematy, poradzić się. Serwis w porządku, ale to, co miało być zrobione w 3 dni przeciągnęło się do ponad tygodnia. Zastanawiam się też, czy nie mają wysokich cen w stosunku do konkurencji, bo skasowali mnie na ponad kafla za: - wymianę oleju w silniku + filtr, - wymianę oleju w lagach + uszczelniaczy, - wymianę łańcuszka rozrządu, - wymianę 4 płytek zaworów + regulacja zaworów Generalnie mogę ich polecić, bo swoją robotę wykonali fachowo. Będę do nich wracał. R. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 mogło wyjsć koło 1k 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Napiszę o swoim przypadku, który niestety związał mnie z serwisem Metro Racing i dalej wiąże! Nie chce pisać żadnych opini bo na to nie mam siły ale opisze szybciutko co i jak. W moto padło ładowanie drugi raz w tym sezonie i postanowiłem już sam tego nie naprawiać żeby znów czegoś nie spieprzyć bo może coś źle zrobiłem , nie wiem. Dostałem namiar na nich i oczywiście tak przyjedź nie ma problemu zrobimy. Bardzo miła obsługa i dosłowne słowa Pana mechanika z 29 lipca czyli wtorku że jak się do soboty nie wyrobi to później ma tydzień urlopu. Zgodziłem się czyli na początku już dwa tygodnie wypadły z jazdy na moto. 11 sierpnia mówie zajrze zapytam się po urlopie czy coś ruszył z moim moto a tu nic. No fakt facet żyje jeszcze urlopem myślę nie będę mu d*py truł przez tydzień Dzwonie do niego 18 sierpnia i dostaje zjeby, że nie życzy sobie żeby mu przeszkadzać bo On jest profesjonalnym serwisem i On będzie dzwonił jak coś ustali W końcu się doczekałem i Pan do mnie dzwoni 25.08, że altek spalony i daje do przewinięcia. Mamy dzisiaj szósty wrzesień i sześć tygodni minęło jak nie mam moto. Elektryka rzeczywiście była popieprzona strasznie i pewnie jest tam parę kwiatków ale czy to musi tyle trwać???? Ciekawy jestem jaki będzie koszt tej naprawy i ewentualne gwarancje na zrobioną robotę ale o tym dam znać jak kiedyś może odbiorę swoją RR. Mam nadzieję że po napisaniu tego postu nie zabije się na pierwszym lepszym zakręcie po odebraniu moto Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2014 przez kulka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przewinięcie altka to śr. ok. 150/200 zł , jeśli sami wysłali mogą zawyżyć cenę. Uszczelka pod pokrywę ok. 50zł .Plus do tego wymiana alternatora. Czas oczekiwania zależny od tego czy było robione na miejscu czy wysyłkowo, zazawyczaj trwa to tydzień ale może być też z 2 tyg. plus montaż. Jeśli wysłali 25.08 do przewinięcia to do środy powinieneś odebrać moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 6 tygodni? fu..k. chyba bym się lekko zdenerwował - nie lubię niesłownych ludzi.. odkąd serwisuję u madPawła w stunt-ex, nie mam takich kwiatków, raczej w 2 stronę, np. dzwoni telefon, a ja pytam "co, już zrobione?" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 6 tygodni? fu..k. chyba bym się lekko zdenerwował - nie lubię niesłownych ludzi.. A wiec jednak ktoś pobił mój rekord, który odnotowałem w Rut-Marze, chyba w 2011 roku - 5 tyg. walenia ściemy, cały sierpień i kawałek lipca poleciały z sezonu. Współczuję koledze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wow! Może oni czekają z naprawą na koniec sezonu albo sami jeżdżą kilka tygodni tymi moto przed oddaniem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam potrzebuję wyregulować gaźnik w moim 2 takcie . Ja zbytnio nie lubię gaźnika ,więc wole dać to komuś do roboty. Polecicie kogoś kto zrobi to za dobrą kasę i dobrze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wow! Może oni czekają z naprawą na koniec sezonu albo sami jeżdżą kilka tygodni tymi moto przed oddaniem? Właśnie tak się zastanawiam o co tu chodzi ! Chyba nikt z nich nie jeździ na moto i nie wie co to znaczy brak dwóch kółek ! Mam tylko nadzieję że chociaż sezon jakoś miło zakończę i nie będzie już niespodzianek no i cały czas czekam ! Nie chce mówić że źle coś robią ale czas mnie dobija ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Napisz na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Criss85LDZ Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 witam mam pytanie czy ktoś już serwisował się w moto rider na śląskiej dzisiaj zaprowadziłem tam moto już mam pewne obawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A czemu masz obiekcje ?? Ja mogę polecić na Rewolucji : http://serwismotocyklilodz.pl/locations.html Motocykliści, fajne ceny, dobre terminy. Ale jako, że ja jestem początkującym motocyklistom, to może też i nie trudno mi zaimponować. Narazie sobie chwalę i na pewno do niego wrócę, oczywiście oby tylko na przygotowanie sezonowe :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Criss85LDZ Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) no jeśli mechanik i zawsze w tym stanie co dzisiaj w godzinach pracy to nie wiem jak będzie Edytowane 18 Września 2014 przez Criss85LDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No to trzymamy kciuki żeby sie Twojego Moto nie tykał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi