Skocz do zawartości

Gdzie się serwisujecie?

jaquzie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w Aleksandrowie robiłem serwis.  stunt-ex

I ogólnie powiem tak : jest dobrze ale jajec nie urywa.

Prosiłem np. o całkowite przejrzenie motocykla jako że owy nabytek poza wymianą filtrów i oleju.  

To usłyszałem, że jest o.k. o nie ma się do czego przyczepić a sam widziałem do wymiany kilka zerwanych zaczepów kabli czy dokręcenie jednej rury kolektora by się zdało....

Aczkolwiek co do samego wykonanego serwisu to :

- sprawnie

- szybko

- w rozsądnej cenie.

No i moto lata ....

• 3 tygodnie później...

ludziska zna ktoś serwis na Ul.Wieniowskiego 1 w Łodzi podobno 20 lat na rynku są w tym samym miejscu? mam nadzieje ze. nie trawiłem na rzeźnika. Jak coś wiecie to proszę o info. pozdrówka 

ludziska zna ktoś serwis na Ul.Wieniowskiego 1 w Łodzi podobno 20 lat na rynku są w tym samym miejscu? mam nadzieje ze. nie trawiłem na rzeźnika. Jak coś wiecie to proszę o info. pozdrówka 

mój ziomek, polecam!

• 1 miesiąc temu...

Grand Motorbike Garage - Łukasz Proc Konstantynów Łódzki.

Silnik poskładany jak trzeba, w dodatku 2-3 razy taniej niż u konkurencji. Wszystko porządnie i solidnie zrobione, napewno się tam pojawię jeśli będę jeszcze potrzebował pomocy serwisu.

Grand Motorbike Garage - Łukasz Proc Konstantynów Łódzki.

Silnik poskładany jak trzeba, w dodatku 2-3 razy taniej niż u konkurencji. Wszystko porządnie i solidnie zrobione, napewno się tam pojawię jeśli będę jeszcze potrzebował pomocy serwisu.

Potwierdzam i polecam  :wink:

Dzisiaj odebrałem mojego Bandziorka od Łukasza Proca z Konstantynowa i jestem bardzo zadowolony. Zrobił szybko, tanio i bardzo dobrze. Na pewno w razie kłopotów z Dziorkiem będę jechał do niego. Gdyby ktoś chciał numer to pisac na priv :-)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

A koledzy na Zarzewskiej wymieniają Opony z Motoru?? I ile ew. Taka przyjemność (tudzież gdzie mozna to od reki i w miarę tanio zrobić)

Ja naprawiłem ostatnio w Andrespolu. Serwis Opon XXX Andrespol Zapolskiej 18

Konkretnie, na stojaczkach, opona fachowo wywarzona, ludzie się znają, czas naprawy oponki (1 dziurka) ok 40 minut Koszt 45 zł z wymianą maszynki na nową.

Polecam

CGLasNM.jpg

A koledzy na Zarzewskiej wymieniają Opony z Motoru?? I ile ew. Taka przyjemność (tudzież gdzie mozna to od reki i w miarę tanio zrobić)

z tego co pamiętam 60 zł ale zawsze można negocjować ;) poza tym i tak już wymieniłeś :biggrin:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Ja naprawiłem ostatnio w Andrespolu. Serwis Opon XXX Andrespol Zapolskiej 18

Konkretnie, na stojaczkach, opona fachowo wywarzona, ludzie się znają, czas naprawy oponki (1 dziurka) ok 40 minut Koszt 45 zł z wymianą maszynki na nową.

Polecam

Śmigasz na naprawionym kapciu ?? pomysłowo i odważnie.

Powodzenia życzę

www.szpiegowskie.com.pl

• 1 miesiąc temu...

Polecam MOTOWINGS .Dokładny przegląd całego motocykla ,adnotacje serwisowe.Krótko mówiąc mają pojęcie o tym co robią .Zawsze pomogą a ceny jak najbardziej normalne.

• 4 tygodnie później...

ja z kolei odradzam Fan Bike: gdy przegrzewał mi się skuter i do nich pojechałem to założyli mi dodatkowy wiatrak, który w razie potrzeby miałem uruchamiać manualnie. Gdy zauważyłem, że dalej się grzeje - zadzwoniłem i zapytałem czy wracać do nich. Powiedzieli, że mogę jeździć. No i jeździłem. Niestety, rozp***łem w ten sposób silnik i musiałem kupować nowy. Myślicie, że poczuwali się do winy? W życiu! Wszelkie próby znalezienia kompromisu nic nie dały. Do Fan Bike nie wrócę i ostrzegam przed nimi.

Ostatnio jeździłem na KIlińskiego (przy Abramowskiego) ale serwis wyniósł się z tego miejsca.

Fan Bike ? masz na myśli serwis, który prowadzi Blaza ?

znajdują się teraz na Rewolucji 1905, numer 44 i nazywają się teraz techco.

sprawdzałem tam moto przed zakupem, robię teraz również u niego. 

polecił mi go znajomy, który wybierał z nim i od lat serwisuje i robi u niego Bandziora 650 i jest bardzo zadowolony. opinię dokładną wyrobię sobie jak mi zrobi moto.. czyli gdzieś za tydzień, może dwa,

pozdrawiam :smile:

EDIT: mają nawet stronę  http://serwismotocyklilodz.pl/

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

pawla (blaze) z fanbike znam jeszcze jak prowadzil wlasnie fanbike na rzgowskiej (przy kosciele bialym, rog odynca), potem na gdanskiej, potem przeniosl sie na widzew.. a potem.. nie wiem co sie dzialo, wiec dzieki za nowe namiary ;) trzeba podjechac i odwiedzic :smile:

co do serwisu, odkad pamietam pawel (blaza) robil w porzadku.

cos jest w tych pawlach, bo i fanbike (teraz jak mowicie techco), jak i stuntex w Alexie(tez pawel) to dla mnie najlepsi spece od 2oo ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

znajdują się teraz na Rewolucji 1905, numer 44 i nazywają się teraz techco.

Dzięki że dowiedziałem się gdzie nie zaglądać. Ja już im nie dam szansy poprawić swoich błędów. Kupiłem kolejny motor, którego nie będę tam serwisował. Nie mam jednak wątpliwości, że potrafią naprawiać sprzęt bez zarzutu. Ale potrafią go też popsuć. Ja za ich błąd zapłaciłem 1200 PLN więcej, bo za tyle sprowadzałem silnik.

Bo czy uważacie, że należało zamontować manualny, dodatkowy wiartak do grzejącego się silnika? Już sam ten fakt był dziwnym pomysłem. Skoro się nadal przegrzewał tzn. że diagnozę postawili złą. Co też im próbowałem tłumaczyć.

Dobra, wystarczy. Teraz mam mechanika, który przyjeżdża pod wskazany adres z dwoma pracownikami i dba zdecydowanie bardziej o klienta. To mechanik, który (wczoraj się dowiedziałem) ma serwis w okolicy Młyna - tego gdzie często się stołujecie. Adam ma na imię. Znacie go?

jak kojarze, blaza zawsze mial awersje do skuterow ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Szkoda, że mnie nie uprzedził, bo to trochę droga lekcja była. Ale nie tylko on. Na Piłsudskiego przy Nastapolu też nie lubi skuterów robić. Przynajmniej powiedział mi to wprost. tyle, że przez tą szczerość moja Virago też tam już nie zawita. Bo albo ktoś kocha moją Hondę i Yamahę i mnie albo ja go nie kocham...