golona93 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) witam forumowiczów mam pytanko wie ktoś może ile kosztuje synchro gaźników i regulacja zaworów w CBR f2 , 92 r i gdzie najlepiej się z tym udać. z góry dziękuje za odpowiedzi Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk przenoszę (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 pisz lub najlepiej dzwon do tego człowieka nie bylem ale wszyscy polecają i na pewno pomoże http://motocykle-lodz.pl/user/210-jakubko/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 łukasz proc konstantynów łódzki 200 zł solidnie 504411955 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalos Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja po zakupie mojej CBR trafilem do MOTO-LOTO na Kilinskiego176 choc przed serwisem i w srodku dominuja skutery to o niczym nie swiadczy, konkretne podejscie i znajomosc kazdej maszyny to domena Adama.Atmosfera jak dla mnie niesamowita ciagle ktos wchodzi a to sobie pogadac a to przykrecic srubke a to szuka motoru.Polecam w 100% ceny mozna negocjowac i zawsze sie dogadac i nigdy nie zamykaja o 18 jak informuje napis na drzwiach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Moto i Autko http://serwisujsieukuby.pl/ nikomu więcej nie dam dotknąć 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dawny Rut-Mar a obecnie 3B-RMC: http://www.3b-rmc.pl/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=&id=&Itemid=101 Ceny na stronie nie ma, kiedyś było 160 zł przy 4 gaźnikach. Dziś będę więc zapytam o szczegóły... Potwierdzam: na 100% 160 zł 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Hej! Ja ze swoim Gsxf byłem ostatnio w Mr-Motors w Głownie. Za komplet - lagi, olej itp. 200 złotych i jeden dzień czekania! Tylko że różnie u nich bywa - czasem są bardzo nieterminowi. Rok temu jak mi zrobili zawory to było jeszcze gorzej niż przed - moto na zimno wcale nie chciało palić. Śruba przy zacisku - brak (a szef mówi że nie wiem jak to się stało!!) tylko że ja jej nie odkręcałem tylko oni! Mają lepsze i gorsze dni! Edytowane 17 Czerwca 2013 przez ArturGSX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macyy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Kto w Łodzi dobrze ogarnie mi ww czynność? Rocznik 97. Tudzież może ktoś wie gdzie kupię (poza liberty) płytki zaworowe do monstera? Pozdrawiam Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk przenoszę (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) WitamJa serwisuje się u mojego znajomego w Aleksandrowie Łódzkim, zaraz za Łodzią obok Zielonego Romanowa.Naprawia zarówno motocykle jak i skuterki Fajnie, niedrogo i szybko. Naprawia, kupuje na częsci i czasem sprzedaje motocykle.Składał moje jajko i bandita mojego brata z uszkodzonych motocykli.Dla zainteresowanych:tel.667 832 601Aleksandrów Łódzkiul. Truskawkowa 22"moto-trust" Edytowane 20 Czerwca 2013 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Motorwings - dziś Michał przyjechał na Rzgowską, gdzie zostałem usadzony bo byłem pewien, że zgubiłem kluczyk i działał aby uruchomić sprzęta. Kluczyk co prawda w końcu znalazłem ale dziękuję bardzo za pomoc, wielką dociekliwość i dokładność. Pojechaliśmy na Wólczańską gdzie posprawdzał czy wszystko jest ok. Po raz kolejny Motorwings strasznie zaplusował. Wspomnę tylko, że było już to po godzinach otwarcia serwisu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie kawusię zrobili pięknie , wszystko cacy , zawsze mogę zadzwonić , podjechać ( nawet z czapy) i wiem że pomogą ! Oczywiście piszę o Michale i Mateuszu z MOTORWINGS !! Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja aktualnie serwisuję się w serwisie na ul Naftowej (w bramie na tyłach stacji benzynowej) . I szczerze tego żałuję. (...) Sprawy na dzień dzisiejszy mają się tak - NX 650 - nie naprawili. Sprzęt zabrałem - przez 9 czy 10 dni jak stał u nich wyregulowali tylko zawory, ale to problemu nie rozwiązuje. Naprawa dekompresatora chyba przerasta ich umiejętności. - NX 250 - przyjechał ten spec elektronik spoza miasta i ((teoretycznie) naprawił. Podobno zaśniedziałe były styki w którejś kostce. Skasowali moją dziewczynę (bo to de facto jej moto) na 200 zł... 2 tygodnie roboty, przeczyszczenie styków i 200 zł do zapłaty... Byłoby ok, gdyby nie to że moto raz odpalił i znów padł - jak za pierwszym i drugim razem - nie ma iskry. W sumie moto był u nich 2 razy, stał tam chyba ze 3 tygodnie, moja dziewczyna zabuliła im już łącznie 250 zł, a sprzęt stoi uziemiony w garażu... Ręce k...wa opadają! Aras - jak nie zaczęli jeszcze roboty to ich pier**l, zabierz moto i zajedź z nim do Jakubka, MadPawła czy Motorwings. Tam znają się na robocie I tak tez zrobiliśmy. Byliśmy u Kuby i jesteśmy już umówienie na naprawę obu motocykli. Swoją drogą, przydałoby się z tego wątku wydzielić dwa osobne - "polecane serwisy" i "nie polecane serwisy" i przykleić w podpiętych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Byliśmy u Kuby i jesteśmy już umówienie na naprawę obu motocykli. Daj znać jak dał sobie radę z deko , bo mnie na 90% też to czeka ale już po sezonie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Polecam serwis na śląskiej 86 jest niewielki ale fachowy , jeśli ktoś chce to podam tel. 511 798 198 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja się serwisuje na ul.Drewnowskiej 147 czyli na terenie motodromu. Ogólnie to tam są skutery, ale motocykle też bez najmniejszego problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja ostatnio serwisowałem się sam , ale jak trzeba to do Jakuba uderzałem (swoją drogą to trzeba mieć mnóstwo czasu, żeby się tam dopchać) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st3 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam Kto w Łodzi dobrze ogarnie mi ww czynność? Rocznik 97. Tudzież może ktoś wie gdzie kupię (poza liberty) płytki zaworowe do monstera? Pozdrawiam Witaj,robilem to kiedys w monsterze,ss-ie i w st-ku bede po sezonie ogarnial.Podstawowa rzecz to pomiar luzuw zamkniecie/otwarcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Polecono mi ostatnio podobno bardzo dobrego mechanika do motocykli. Podobno dość dobrze radzi sobie z endurakami. Jednak jak to "pocztą pantoflową" nie wiele o nim wiem - Robert, ma warsztat przy trasie z Andrespola, na Brzeziny (praktycznie pod Brzezinami, okol. Gałkówka). Czy ktoś się u człowieka serwisował i może coś o nim powiedzieć?? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Ja tam jestem wierny Pawłowi ( Madpawel ), robiłem u niego wiele rzeczy i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł Musze do niego jechać przez całe miasto, ale mam pewność że będzie wszystko zrobione . Edytowane 12 Lipca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Oj kiedyś dawno temu robiłem u niego swojego FZS600 i w sumie byłem zadowolony .P.SKtoś mi przeniósł tego posta ... był w innym temacie ... (-.- ") Edytowane 13 Lipca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Co się da to sam naprawiam, a jak nie umiem to daję do Roberta z Dobronia:) Tanio i solidnie, tylko długo bo zawsze jest zawalony robotą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeci Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprawy na dzień dzisiejszy mają się tak - NX 650 - nie naprawili. Sprzęt zabrałem - przez 9 czy 10 dni jak stał u nich wyregulowali tylko zawory, ale to problemu nie rozwiązuje. Naprawa dekompresatora chyba przerasta ich umiejętności. - NX 250 - przyjechał ten spec elektronik spoza miasta i ((teoretycznie) naprawił. Podobno zaśniedziałe były styki w którejś kostce. Skasowali moją dziewczynę (bo to de facto jej moto) na 200 zł... 2 tygodnie roboty, przeczyszczenie styków i 200 zł do zapłaty... Byłoby ok, gdyby nie to że moto raz odpalił i znów padł - jak za pierwszym i drugim razem - nie ma iskry. W sumie moto był u nich 2 razy, stał tam chyba ze 3 tygodnie, moja dziewczyna zabuliła im już łącznie 250 zł, a sprzęt stoi uziemiony w garażu... Ręce k...wa opadają! I tak tez zrobiliśmy. Byliśmy u Kuby i jesteśmy już umówienie na naprawę obu motocykli. Swoją drogą, przydałoby się z tego wątku wydzielić dwa osobne - "polecane serwisy" i "nie polecane serwisy" i przykleić w podpiętych. strasznie duzo kolega używa k....w a może warto napisać prawdę? jakoś w tym samym czasie Twoje i moje Moto były naprawiane na Naftowej i znam temat.... ustalałeś z kimś termin naprawy i co jest nie tak czy tylko podstawiła Twoja kobieta moto pod warsztat bez ustaleń? pienić widzę potrafisz się ale tylko na forach..... Z utęsknieniem czekam na info kolegi gdzie, w jakim czasie i za ile moto zostało naprawione....Pozd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ustalałeś z kimś termin naprawy i co jest nie tak czy tylko podstawiła Twoja kobieta moto pod warsztat bez ustaleń? Ło matko,musiałem przeczytac 15 razy ten tekst zanim załapałem o co chodzi. Przecinek kur.. Przecinek i - 5 minut z życia 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ....strasznie duzo kolega używa k....w Znalazłem tylko jedną .... a to niespecjalnie dużo w porównaniu z ilością napisanego tekstu ... 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSXR Custom Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam jestem nowy na tym forum gdyż od nie dawna mieszkam w Łodzi potrzebuje porady gdzie mogę wymienić sprzęgło w GSXR 600 K4 a dokładnie kto zrobi to szybko i dobrze w Łodzi .Czytałem wiele pozytywów na temat Piotrka ,czy ktoś może podać mi numer do niego lub polecić jakiś warsztat ...Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi