Borys94 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Kto w Łodzi może DOBRZE wyprostować felgę motocyklową? A poza tym ja się serwisuję u Krzyśka z Beskidzkiej i gorąco polecam... nie wyjedziecie stamtąd niesprawnym motocyklem i na dodatek pustym portfelem. Tanio i dobrze, co w dzisiejszych czasach jest prawie nieosiągalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Za ogólny przegląd motocykla, wymianę oleju i filtrów, wymianę opon, regulację luzów zaworowych, czyszczenie i synchronizację gaźników, regulację linek, naciągnięcie i smarowanie łańcucha i naprawianie blokady kierownicy zapłaciłem 450 zł. Taniej chyba nie ma nigdzie Zmiana łańcucha, wymiana czujnika zmiany biegów, wymiana oleju, czyszczenie gaźnika, przegląd pozimowy, wymiana aku + zmiana hamulca tylnego - komplet za 360 zł w Rut-Mar na Puszkina 78. Nie doliczam rzeczy, które miałem zrobione w ramach gwarancji za darmo. Ogółem jestem zadowolony... poza tym czujnikiem. Będzie trzeba jeszcze raz podjechać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Adidek,pamiętaj że Hornet ma 4 garki 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kto w Łodzi może DOBRZE wyprostować felgę motocyklową? A poza tym ja się serwisuję u Krzyśka z Beskidzkiej i gorąco polecam... nie wyjedziecie stamtąd niesprawnym motocyklem i na dodatek pustym portfelem. Tanio i dobrze, co w dzisiejszych czasach jest prawie nieosiągalne. Potwierdzam , od Krzyśka nie wyjedziesz z moto do połowy naprawionym . Polecam 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Adidek,pamiętaj że Hornet ma 4 garki I 16 zaworów 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kto w Łodzi może DOBRZE wyprostować felgę motocyklową? Zawieź felge na niesięcin - oni maja szpenia do którego oddają koło i wraca prościutkie koszt 200-300zł w zalężności od stopnia "rozbicia" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Od dzis wyważamy koła motocyklowe rowniez dynamicznie 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wow,Paweł Jednak Uni-trola-kupiłeś.Spoko sprzęt.D Robiłem na tym,Pozdro 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja polecam Łukasza Proca w Konstantynowie moja cebra przerywała nikt nie wiedział co się z nią dzieje a on to zrobił w jeden dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja polecam Łukasza Proca w Konstantynowie moja cebra przerywała nikt nie wiedział co się z nią dzieje a on to zrobił w jeden dzień A ci nikt to kto? Może nie byłeś w odpowiednich miejscach 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Goły na Beskidzkiej 178. Mało kto o nim wie, bardziej zajmuję się mechaniką samochodową i przeróbkami do driftu, wyścigów i monster tracków ale znajomym naprawia motocykle. Ja u niego robiłem 2 moto i jestem zadowolony z pracy i z pieniędzy jakie wziął. Polecam, gdyby ktos cos chcial to jego nr 508 047 334 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dzisiaj odebrałem swoją 636 od Pawła (STUNT-EX) Moto trafiło na wymianę uszczelniaczy w zawiasie i oleju oraz na serwis silnika (regulacja zaworów itd.). Serwis wykonany ekspresowo, profesjonalnie - jak zawsze! Już kiedyś wspomniałem ale napiszę to raz jeszcze Od kilku lat moimi sprzętami (obecnie 4-te kawasaki) opiekował i nadal opiekuje się Paweł - nie zawiodłem się, POLECAM!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dzisiaj odebrałem swoją 636 od Pawła (STUNT-EX) Moto trafiło na wymianę uszczelniaczy w zawiasie i oleju oraz na serwis silnika (regulacja zaworów itd.). Serwis wykonany ekspresowo, profesjonalnie - jak zawsze! Już kiedyś wspomniałem ale napiszę to raz jeszcze Od kilku lat moimi sprzętami (obecnie 4-te kawasaki) opiekował i nadal opiekuje się Paweł - nie zawiodłem się, POLECAM!!! Gratki, to teraz czekamy na nowy temat w Nasze Motocykle 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dziś a raczej to wczoraj odwiedziłem Pawła (STUNT-TEX) i jestem mega zadowolony co prawda jechałem lekko zestresowany i miałem mały problem z odnalezieniem warsztatu ale po jednym telefonie dotarłem na miejsce - gdyby ktoś się wybierał po raz pierwszy to zaznaczam że wjazd jest od ul. Wolności. Dla Pawła wielkie dzięki za przyjęcie mnie po godzinach pracy co dla mnie jest ogromnym plusem. Kapcie wymienione, olej również przy okazji można było trochę pogadać i zobaczyć co i jak się robi. 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Teren ma to może i na jakiegoś grilla będzie można kiedyś liczyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 good idea Paweł, zrób grill'a 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobry pomysł musze tylko pomyslec nad terminem. 2 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobry pomysł musze tylko pomyslec nad terminem. jak zrobisz dziś to przywieziemy prezenty 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Czwartkowe spotkania przeniesiemy spod Centralu do Pawła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dla mnie podobna droga byle w końcu była ta pogoda 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Polecam serwis Moto-Rider na śląskiej 86 , jest niewielki ale doskonale zna temat . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja aktualnie serwisuję się w serwisie na ul Naftowej (w bramie na tyłach stacji benzynowej) . I szczerze tego żałuję. Dwa tygodnie temu w NX 250 zniknęła iskra. Dałem im do serwisu, naprawili, motocykl raz odpalił jak należy, po czym historia się powtórzyła - znów brak iskry na świecy. Ok, zdarza się. 8 dni temu znów dałem im go do naprawy. Od tego czasu nic nie zrobili. Motocykl jak stał tak stoi. Nawet nie zdiagnozowali w czym problem. Podobno dziś ma przyjechać jakiś specjalista elektronik spoza Łodzi. Zobaczymy. Co gorsza w międzyczasie dałem im też do naprawy NX 650 - niepokojące grzechotanie w silniku - prawdopodobnie dekompresator. Od 3 dni motocykl stoi nawet nieruszony. Dziś zrobiłem im awanturę (parę soczystych K poleciało) i gość obiecał że dziś się nim zajmą. Gdyby nie to pewnie przed weekendem nawet by go nie tknęli. Nigdy więcej nie dam im żadnego motocykla do naprawy. Szkoda nerwów i czasu. Nie polecam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 takie niepowodzenia i wracasz mimo wszystko do nich? ja bym po prostu zmienił serwis co zrobiłem dłuższy czas temu i nie miewam takich problemów 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 takie niepowodzenia i wracasz mimo wszystko do nich? ja bym po prostu zmienił serwis Taki właśnie mam zamiar. Im nie dam nawet hulajnogi do naprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Aras - jak nie zaczęli jeszcze roboty to ich pier**l, zabierz moto i zajedź z nim do Jakubka, MadPawła czy Motorwings. Tam znają się na robocie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi