Doop Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Wirgiliusz Antczak w Zgierzu ul Armii Krajowej 7 tel. 42716-30-73 ( Serwis Opon ) Edytowane 24 Marca 2013 przez Doop (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie wiem, może już było, ale nie zaszkodzi: http://www.stunt-ex.pl/ Paweł Juszczak 95-070 Aleksandrów Łódzki ul.Zgierska 67 Tel.508-139-550 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Zdecydowanie odpada. Koleś liczy sobie za każdą czynność, dobrze że za 'powietrze' do opon nie dolicza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Nie żebym bronił Pawła bo go prawie nie znam ale prowadzę warsztat i powiem ci tak.Kup kompresor (3000zł plus manometry instalacja prąd) i pompuj ludziom koła za free.Zapewne Paweł cię nie zna,a gdybyś prowadził warsztat to byś robił za darmo?pytasz o wymianę kapcia za mniej niż 30 zł-to proste idziesz do budowlanego kupujesz dwa śrubokręty i pompkę i zmieniasz.Nie żebym miał coś do ciebie więc się nie obrażaj ale nieraz trzeba zapłacić.Za malowanie felgi kto zapłaci? cennik Pawła Demontaż opony z felgi 10,00 zł Montaż opony na felgę 10,00 zł Wyważenie koła 10,00 zł przywozisz koło zdjęte,odpowiedz czy to dużo? Edytowane 25 Marca 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Też kolesia nie znam, ale masz w cenniku ile cała wymiana kosztuje, a jak ktoś chce zaoszczędzić i robić coś samemu to mechanik pokazuje możliwość ile taniej wyjdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Gdybym robił za free to móglbym sie dawno juz spakować i isc do pracy na etat.Maszyny,narzedzia,prad,ogrzewanie,(ZUS co miesiac 1000zł czy zarobisz czy nie to trzeba zapłacic) wszystko kosztuje ,nikt tego nie daje.Prowadze tez wulkanizacje i zmiane opon w autach a jak był taki czas ze na stacjach pokradli pistolety do pompowania opon to ludziska podjezdzali do mnie zeby sobie podpompować koła musze wtedy oderwać sie od pracy-trace czas a do kompresora tez jest potrzebny prąd który nie jest za darmo i tak nieraz z 10 razy na dzien wiec jak myslicie powinienem to robic za free(a robie...)? Albo np. do demontażu i montażu kpl. owiewek w motocyklu ,bo klient chce je zabrać do lakiernika, wystarczy powiedzmy śrubokręt za 10 zł to co robic to za darmo? Gwoli ścisłosci duzo z takich czynnosci jest wliczone w daną usługe dajmy na to do regulacji zaworów nie doliczam montażu i demontażu owiewek,zbiornika, chłodnicy itd a wiem ze sa takie serwisy gdzie za to dodatkowo sie płaci.Pozatym przy przyjęciu motocykla zawsze informuje ile bedzie co kosztować a przy kompleksowych naprawch/regulacjach daje rabat. Pozdrawiam! PS. Jak przeczytałem o sobie "koleś" od razu poczułem sie dwadziescia lat młodszy 4 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie żebym bronił Pawła bo go prawie nie znam ale prowadzę warsztat i powiem ci tak.Kup kompresor (3000zł plus manometry instalacja prąd) i pompuj ludziom koła za free.Zapewne Paweł cię nie zna,a gdybyś prowadził warsztat to byś robił za darmo?pytasz o wymianę kapcia za mniej niż 30 zł-to proste idziesz do budowlanego kupujesz dwa śrubokręty i pompkę i zmieniasz.Nie żebym miał coś do ciebie więc się nie obrażaj ale nieraz trzeba zapłacić.Za malowanie felgi kto zapłaci? cennik Pawła przywozisz koło zdjęte,odpowiedz czy to dużo? Nie należę do ludzi którzy się szybko obrażają, i ja owszem, chcę zapłacić aczkolwiek mam dwa punkty do których jadę motocyklem, zostawiam go na 30 minut i jak wracam to jest już nowa guma. Taka impreza kosztuje 30 zł za jedno koło a ja będąc ciekawy czy jest to standardowa cena w Łodzi czy jednak gdzieś, ktoś zrobi to taniej zadałem odpowiednie pytanie a po nim prócz odpowiedzi na moje pytanie (wszak nietrafionych bo żaden punkt nie robił tego poniżej ceny którą podałem) pojawiły się dwa felietony które w sumie niewiele wnoszą do tematu. Kolego Pawle nikt Cię nie chce z niczego okraść, ani z Twojego cennego czasu ani z prądu. Nikt nie chce Cię wykorzystać natomiast dziwnym dla mnie jest fakt liczenia sobie za KAŻDĄ czynność... Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytanie. Moją kwestię dotyczącą wymiany opon uważam za zakończoną i zamkniętą. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 natomiast dziwnym dla mnie jest fakt liczenia sobie za KAŻDĄ czynność... to bardzo proste... wyobraź sobie, że ktoś chce tylko zdjąc oponę z felgi bo oddaje obręcz do malowania - wie że zapłąci tyle i tyle, albo ma nową gumę i przywozi felgę bez starego kapcia tylko do motażu opony i wyważenia, płaci tyle i tyle... ps - do cen Pawła należy doliczyć VAT ewentualnie ktoś życzliwy z forum posiada odpowiednie umiejętności i zrobiłby to za przysłowiowe 'piwo' ? nie wygląda to na sprawdzanie "kto zrobi to taniej" tylko na "kręcenie z gówna bata"... ja np. umiem to zrobić, ale za 30 złotych nie chciałoby mnie się wstać z tapczana... 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytanie. Moją kwestię dotyczącą wymiany opon uważam za zakończoną i zamkniętą. Pozdrawiam I całe szczęscie. Zakończmy więc to bicie piany bo "z gówna bata nie ukręcimy" a Dawida nie przekonamy, że rozwiązanie cennikowe Pawła ma sens. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam, może nie Łódź, bo to już Aleksandrów, ale gorąco polecam usługi Pawła & Company .Wstawiłem swoje moto, na regulacje, oleje, przegląd i ogólne przygotowanie do sezonu . Jestem bardzo zadowolony, z ceny jak i z samej usługi .http://www.stunt-ex.pl/ Raz jeszcze serdecznie polecam ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja powiem tylko tyle.. patrz naklejka na moim moto 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kurde też miałem wziąć naklejkę tylko mi się zapomniało, ale podskoczę po nią 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zapraszam 1 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 aczkolwiek mam dwa punkty do których jadę motocyklem, zostawiam go na 30 minut i jak wracam to jest już nowa guma. Taka impreza kosztuje 30 zł za jedno koło To może nam podasz te miejsca? Powiem ci kolego, że jesteś w błędzie... Jak złapałem gwoździa i musiałem pojechać najbliżej gdzie się dało to na Puszkina zapłaciłem za wymianę opony 60 zł. Pan jeszcze wybrzydzał, że ciężko się koło odkręca więc doliczono 10 zł do usługi! Ja uważam, że 30 zł przy zdemontowanym kole to nie jest bardzo dużo. Standardowo z demontażem koła serwisy biorą 50 zł ale są i takie gdzie więcej... Nikt nie chce Cię wykorzystać natomiast dziwnym dla mnie jest fakt liczenia sobie za KAŻDĄ czynność... Niestety nie masz racji - Paweł "nie liczy" sobie za wszystko co robi... Przykład: podczas regulacji zaworów w mojej byłej ZX9R wymienił mi łańcuch rozrządu nie biorąc za to pieniędzy bo jak sam stwierdził, i tak miał "rozebrany" silnik Chyba, że jako stały klient ja mam jakieś fory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Powiem tak,kwestia dogadania się bądź relacji zleceniodawca-usługodawca,ja do wszystkiego podchodzę "Na luzie" 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak złapałem gwoździa i musiałem pojechać najbliżej gdzie się dało to na Puszkina zapłaciłem za wymianę opony 60 zł. Pan jeszcze wybrzydzał, że ciężko się koło odkręca więc doliczono 10 zł do usługi! Bo tego pana z Puszkina (autoryzowany przedstawiciel continentala swoją drogą) to trzeba omijać z dala... cham, cwaniak , naciągacz i paprok. Zmieniał mi kiedyś opony - dwa razy rozciął dętkę i stwierdził że mam za sztywne opony, za duże koła i jeszcze premię sobie doliczył za przeciwności losu. O jakimkolwiek wyważeniu nie ma co wspominać, bo lepiej gdyby w ogóle się za to nie brał. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ogólnie robie wszystko sam oprócz wulkanizacji gdyż jako taką wiedze posiadam na ten temat , ale jak mi się nie chce to podrzucam do Off road garage na Zarzewską. Pare razy miałem okazje popatrzeć im "na ręcę" i jest okej:) Serwisuje tam zarówno szosówkę jak i "błotniaka" od dłuższego czasu, poprzednie moto też serwisowałem i złego słowa na nich nie moge powiedzieć. Raz jeden jak odebrałem od nich moto podczas jazdy odkręciła się śruba i gdzieś ją zgubiłem razem z deklem, sytuacja nieprzyjemna i się ogólnie zdenerwowałem (Serwisówka nie przewiduje tam kleju do gwintów a dokręcenie było raczej okej gdyż tam nie boją się klucza dynamometrycznego i wiedzą do czego służy:). Pojechałem ich opierdzielić a miło się zaskoczyłem = przeprosiny i sprawa wzięta na klatę , tego samego dnia miałem dekiel i śrubę i ogarnięte moto także polecam. ceny mają rozsądne a terminów się raczej trzymają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja dźiś odwiedziłam Dolko na Rojnej i pierwsze wrażenia pozytywne. Będe relacjonowała kolejne wizyty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Moto-Moto na Jana Pawła. Wprawdzie to salon Kawasaki przeniesiony z ul. Łódzkiej, ale serwisują motocykle wszystkich marek, ceny bardzo atrakcyjne. 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda cbx 750f Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam poszukuje osoby ktora naprawia motory prywatnie i mi doradzi czy oplaca sie ta honde naprawiac...jestem z chorzowa i generalnie jest to moj pierwszy motor wiec az tak sie nie znam na naprawie..wiec prosze o pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Naprawa czyli co konkretnie nie odpala nie kręci czy co? Są tu specjaliści to napewno pomogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda cbx 750f Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Naprawa czyli co konkretnie nie odpala nie kręci czy co? Są tu specjaliści to napewno pomogą generalnie zakupilem motor za 1000zl do wymiany rozrusznik akum i taka kostka co jest przy kablach do akumulatora...i ponoc odpala bez problemu...odpalali go na krutko .... wiec potrzebuje osoby ktora by mi go sprawdzila czy oplaca sie w niego inwestowac ..odpalic go posluchac silnika i doradzic.... generalnie zakupilem motor za 1000zl do wymiany rozrusznik akum i taka kostka co jest przy kablach do akumulatora...i ponoc odpala bez problemu...odpalali go na krutko .... wiec potrzebuje osoby ktora by mi go sprawdzila czy oplaca sie w niego inwestowac ..odpalic go posluchac silnika i doradzic.... KRÓTKO mialo byc:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja wszystko robię sam, mechanicznie i elektrycznie, tylko sprawy z gumami trzeba załatwiać w wulkanizacji :/ czasami to jest porażka, kiedyś podjechałem na wymiane przedniej gumy, da się, jasne że się da, i koleś chciał przód moto unieść do góry na samochodowym lewarku :/ podpierając o układ wydechowy, spytałem czy go pogieło, i odjechałem (polscy specjaliści) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja swoja baśke robie na Niesięcinie, tj Konstantynów, Jacek mechanik to co prawda mój przyjaciel wiec moge byc nie obiektywny :-) ale inni którzy tam serwisuja motocykle mają o firmie bardzo dobre zdanie, oni tam buduja harleye WLA i produkuja części do nich, wiec posiadaja całe zaplecze ślusarskie, nie ma rzeczy której nie są w stanie zrobic i naprawić, coś dorobic zeszlifowac itd - to nie problem. Jest też sprzęt wulkanizacyjny. Polecam. Na branie wielki H-D WLA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja polecam mały serwis 4BIKERS w Piotrkowie na ulicy Polnej 102. Mają dobre ceny i znają się na rzeczy. Za ogólny przegląd motocykla, wymianę oleju i filtrów, wymianę opon, regulację luzów zaworowych, czyszczenie i synchronizację gaźników, regulację linek, naciągnięcie i smarowanie łańcucha i naprawianie blokady kierownicy zapłaciłem 450 zł. Taniej chyba nie ma nigdzie 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi