jaquzie Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Cwaniaki, dzień BMW sobie zrobią, a człowiek się Kawą buja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sorki ,dawno nie zaglądałem,do Aleksandrowa żaden problem podjechać , rozumiem że tel. do kol.Madpawel aktualny , będzie trochę cieplej to się umówimy . Cwaniaki, dzień BMW sobie zrobią, a człowiek się Kawą buja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Bmw to ja mam od miesiąca , a wcześniej bujałem na czym się dało , możemy zrobić np. dzięń Shl-ki pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Również polecam stunt-ex! Podejście super, bardzo dobry kontakt telefoniczny, Paweł stara sie rozwiązać problem już przez telefon, a nie brać kasę za nic! Polecam również Gołego z beskidzkiej, również uczciwy, bez naciągania, miłośnik motocykli. 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja serwisuję moją djablice(R1) u Roberta "Killera" z Tuszyna polecma. Poprzednio kawcie też tam potwierdzam ja również. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 potwierdzam ja również. mozecie podac jakis namiar na niego, przeprowadzilem sie do tuszyna 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Krolu , myślę że nr. to tn co napisał w kontakcie , ja się wybiorę ,pozdrowionka :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 mozecie podac jakis namiar na niego, przeprowadzilem sie do tuszyna jasne masz na pv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak drogo jest w Profi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak drogo jest w Profi? pełny przegląd z olejami coś koło 700 ... tyle że drogo to pojęcie względne, dla jednego to drogo, dla drugiego to pestki... weź słuchawę, zadzwoń i zapytaj, a dowiesz się dokładnie 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak drogo jest w Profi? względnie, umówiłem się w Profi na przegląd roczny, koszt ~500 PLN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocnymar29 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a regulacja jednego gaźnika i regulacja zaworów w v-ce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a regulacja jednego gaźnika i regulacja zaworów w v-ce?Idź za radą przedmówcy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarif1500 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Koledzy potrzebuję wyregulować swoje moto Kawasaki VN 1500 z 1998r. Jeden cylinder elegancko pracuje natomiast drugi (bliżej siedzenia) coś tam raz na jakiś czas puknie. Po 10 minutach pracy olektor jest ciepły gdy ten bliżej główki ramy jest gorący. Jak dotykam kabli do świec cylindra tylnego to czyje mrowienie (przebicie) tego nie ma na przewodach przedniego cylindra. Zanim wymienię cewkę chciałbym się upewnić, że to jej sprawka. Poradzcie kogoś a może macie jakieś własne doświadceznia z taką przypadłością. Przekopałem juz forum vulkanerii i nic konkretnego nie znalazłem. Będę wdzięczny za wszelkie info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 oddaj moto do mechanika ponieważ metodą prób i błędów,utopisz kasę,ja bym cewki nie obstawiał. 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 osobiście zaczął bym od gażnika zły skład mieszanki powoduje takie obiawy ewentualnie nieszczelność w układzie powietrza między gaziorem a cylindrem 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Takie objawy miał kolega w virago 535. U niego przyczyną była pęknięta membrana w gaźniku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ja jestem sam sobie mechanikiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) I ja I ja też,ale mniejsza z tym skoro kolega pisze że czuje mrowienie na kablu WN to one też są do wymiany.A tak propo Jakubko kto wpadnie do kogo pierwszy? aaAA (beng?) Ps.chyba koledze gazior zdechł albo odleciał od gara(powiedział papa ja z tobą nie robię) :woot: :woot: :woot: Edytowane 10 Lutego 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo90r2 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 zna ktoś może mechaników z rudzkiej 68? Chodzi mi o wasze opinie:p mam problem ze skrzynia, i muszę go gdzieś oddać a tu mam najbliżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarif1500 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki koledzy za informacje. Po Waszych wpisach jeszcze raz przesledziłem wszystkie połaczenia gaziora z kolektorem i wydaje się być ok. Nawet zamieniłem cewki i o dziwo zamiana cewek sprawiła, że gary (oba) zaczeły gadac aż ku...war paluchy poparzyłem bo byłem przekonany, że pali jeden i ścisnąłem kolano i się zdziwiłem. Może dlatego, że ruszyłem wszystkie połaczenia kabel- cewka ,masa itp. Więc teraz jest tak, że gary gadają oba ale nierowno pracuje pochodzi 30 dekund normalnie i gasnie. Po ddpaleniu znowu to samo wymieniam filter i zerknę na świece a potem jak nie to poszukam fachowej pomocy. Po lekturze dotyczących serwisowania myslę, że uderzę do STUNTEX mam nadzieję, że robią Vulkany i zajmą się moim egzemplarezm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e1mario Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam,orientuje się ktoś gdzie w Łodzi mogę oddać moto w dobre ręce na wymianę oleju,klocków,płynu hamulcowego i napędu??I ile by kosztowała taka usługa?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 napisz do jakubka z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Możecie polecić zakład który za wymianę przedniej opony weźmie mniej niż 30 zł ewentualnie ktoś życzliwy z forum posiada odpowiednie umiejętności i zrobiłby to za przysłowiowe 'piwo' ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 MET-AL-SPAW JAROSŁAW WOJTAS [*] KOLUMNY 458D93-649 ŁÓDŹ, ŁÓDZKIE Telefon: 51 208 28 41 Macie jakiś kontakt do tego spawacza na Kolumny? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Możecie polecić zakład który za wymianę przedniej opony weźmie mniej niż 30 zł ewentualnie ktoś życzliwy z forum posiada odpowiednie umiejętności i zrobiłby to za przysłowiowe 'piwo' ? U Stolla w poprzednim motocyklu wymieniałem oponę za 30 PLN, to było niecałe dwa lata temu. Polecił mi mechanik, u którego się serwisowałem. Może cena nadal się utrzymuje - musisz zapytać. btw. przyjechałem z odkręconym kołem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi