Skocz do zawartości

Gdzie się serwisujecie?

jaquzie

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki ,dawno nie zaglądałem,do Aleksandrowa żaden problem podjechać , rozumiem że tel. do kol.Madpawel aktualny , będzie trochę cieplej to się umówimy .

Cwaniaki, dzień BMW sobie zrobią, a człowiek się Kawą buja :wry:

http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Bmw to ja mam od miesiąca , a wcześniej bujałem na czym się dało , możemy zrobić np. dzięń Shl-ki pozdrawiam

Również polecam stunt-ex! Podejście super, bardzo dobry kontakt telefoniczny, Paweł stara sie rozwiązać problem już przez telefon, a nie brać kasę za nic! Polecam również Gołego z beskidzkiej, również uczciwy, bez naciągania, miłośnik motocykli. 

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

potwierdzam ja również.

mozecie podac jakis namiar na niego, przeprowadzilem sie do tuszyna :biggrin:

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

• 3 tygodnie później...
działkowy emeryt

Jak drogo jest w Profi? 

pełny przegląd z olejami coś koło 700 ... tyle że drogo to pojęcie względne, dla jednego to drogo, dla drugiego to pestki... weź słuchawę, zadzwoń i zapytaj, a dowiesz się dokładnie

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Koledzy potrzebuję wyregulować swoje moto Kawasaki VN 1500 z 1998r. Jeden cylinder elegancko pracuje natomiast drugi (bliżej siedzenia) coś tam raz na jakiś czas puknie. Po 10 minutach pracy olektor  jest ciepły gdy ten bliżej główki ramy jest gorący. Jak dotykam kabli do świec cylindra tylnego to czyje mrowienie (przebicie) tego nie ma na przewodach przedniego cylindra. Zanim wymienię cewkę chciałbym się upewnić, że to jej sprawka. Poradzcie kogoś a może macie jakieś własne doświadceznia z taką przypadłością. Przekopałem juz forum vulkanerii i nic konkretnego nie znalazłem. Będę wdzięczny za wszelkie info.

I ja I ja też,ale mniejsza z tym skoro kolega pisze że czuje mrowienie na kablu WN  to one też są do wymiany.A tak propo Jakubko kto wpadnie do kogo pierwszy? aaAA (beng?) :decayed:

Ps.chyba koledze  gazior zdechł albo odleciał od gara(powiedział papa ja z tobą nie robię) :woot: :woot: :woot:

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

zna ktoś może mechaników z rudzkiej 68? Chodzi mi o wasze opinie:p mam problem ze skrzynia, i muszę go gdzieś oddać a tu mam najbliżej

Dzięki koledzy za informacje. Po Waszych wpisach jeszcze raz przesledziłem wszystkie połaczenia gaziora z kolektorem i wydaje się być ok. Nawet zamieniłem cewki  i o dziwo  zamiana cewek sprawiła, że  gary (oba) zaczeły gadac  aż ku...war paluchy poparzyłem bo byłem przekonany, że pali jeden i ścisnąłem kolano :smile: i się zdziwiłem. Może dlatego, że ruszyłem wszystkie połaczenia kabel- cewka ,masa itp.  Więc teraz jest tak, że gary gadają oba ale nierowno pracuje pochodzi 30 dekund  normalnie i gasnie. Po ddpaleniu znowu to samo wymieniam filter i zerknę na świece a potem jak nie to poszukam fachowej pomocy.  Po lekturze dotyczących serwisowania myslę, że uderzę do STUNTEX mam nadzieję, że robią Vulkany i zajmą się moim egzemplarezm.

• 2 tygodnie później...

Witam,orientuje się ktoś gdzie w Łodzi mogę oddać moto w dobre ręce na wymianę oleju,klocków,płynu hamulcowego i napędu??I ile by kosztowała taka usługa??

• 4 tygodnie później...

Możecie polecić zakład który za wymianę przedniej opony weźmie mniej niż 30 zł ewentualnie ktoś życzliwy z forum posiada odpowiednie umiejętności i zrobiłby to za przysłowiowe 'piwo' ?

MET-AL-SPAW JAROSŁAW WOJTAS

• [*]
KOLUMNY 458D
93-649 ŁÓDŹ, ŁÓDZKIE
 Telefon: 51 208 28 41

Macie jakiś kontakt do tego spawacza na Kolumny?

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Możecie polecić zakład który za wymianę przedniej opony weźmie mniej niż 30 zł ewentualnie ktoś życzliwy z forum posiada odpowiednie umiejętności i zrobiłby to za przysłowiowe 'piwo' ?

U Stolla w poprzednim motocyklu wymieniałem oponę za 30 PLN, to było niecałe dwa lata temu. Polecił mi mechanik, u którego się serwisowałem. Może cena nadal się utrzymuje - musisz zapytać.

btw. przyjechałem z odkręconym kołem.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl