Lukasz Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam! Poszukuje sprawdzonego mechanika, ktory sprawdzilby i ewentualnie powymienial co potrzeba nie zdzierajac majatku, chodzi o skuter Piaggio X9 125, chcoalbym aby sprawdzil naped tj pasek, wariator, rolki i powiedzial co faktycznie trzeba wymienic i dodatkowo plyny przed sezonem(olej, filtr, itp) i hamulce aby przygotowac skuter na sezon. Najlepiej jakby byl to ktos na terenie Lodzi ew bliskie okolice, Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi tudziez polecenie sprawdzonych osobb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Łukasz Kaczmarek Zgierz ul. Łęczycka Serwis Motocykli. Polecam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam. Słyszałem że też jest dobry serwis stunt-ex czy może ktoś się wypowiedzieć na temat tego serwisu ? Bo muszę zaprowadzić na synchronizacje i zawory . I mam jeszcze jeden problem bo nie wiem co mu dolega a mianowicie po przejechaniu 2 km około od silnika zimnego zaczyna przerywać nie chce wchodzić na obroty. Przez zime wymieniłem świece na nowe czy to mogło by to spowodować że któraś była wadliwa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemooo Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie przed weekendem naciągną mi łańcuch w Hornecie 600 w sensownej cenie? Motorwings niestety dopiero w przyszłym tygodniu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie przed weekendem naciągną mi łańcuch w Hornecie 600 w sensownej cenie? Motorwings niestety dopiero w przyszłym tygodniu. nie dasz rady samemu tego ogarnac? a jak cos podjedz do pawla do stuntexu,ewentualnie chwile poczekasz ale ogarnie Ci to od reki,polecam Witam. Słyszałem że też jest dobry serwis stunt-ex czy może ktoś się wypowiedzieć na temat tego serwisu ? Bo muszę zaprowadzić na synchronizacje i zawory . I mam jeszcze jeden problem bo nie wiem co mu dolega a mianowicie po przejechaniu 2 km około od silnika zimnego zaczyna przerywać nie chce wchodzić na obroty. Przez zime wymieniłem świece na nowe czy to mogło by to spowodować że któraś była wadliwa ? polecam stuntex,jtr odbieram tez suczke od pawla:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Podjedz jutro na limanowskiego 213 10-18 to ci naciągane Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Podjedz jutro na limanowskiego 213 10-18 to ci naciągane W przerwie na petka 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosikn Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Mam małą prośbę o podpowiedź, gdzie można podjechać w Łodzi, okolicach z GS 650 (poza Liberty). Pojawił się problem i szukam kogoś, kto jest sprawdzony. Pomożecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja mam pytanko potrzebowałbym ustawić gaznik w 50ccm bo po serwisie na Rzgowskiej to nie chodzi jak trzeba. Najpierw wyczyścili a potem jak pojechałem zeby go poprawili to powiedzieli ze trzeba będzie nowy albo zawory ustawić a oddałem tam go do naprawy i tak zrobili . Drugi skuter oddałem Włókniarzy a Legionów bo gasł jak sie ruszało to wyczyścili i tak zrobili ze nadal nic prosił bym o dobry serwis lub kogoś co sie zna i naprawia w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Prosze o opinie na temat warsztatu Korando Paweł Sikora na wolczanskiej. Polecacie czy raczej nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Inventec Pabianice - wymieniali mi kierownicę. Termin dotrzymany, cena atrakcyjna - rabacik też był. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Znaleźli kilka baboli w moim moto ale bez nagabywania, że trzeba to zrobić i koniecznie u nich i już umówmy się na termin. 10/10 :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Prosze o opinie na temat warsztatu Korando Paweł Sikora na wolczanskiej. Polecacie czy raczej nie? To Gumofilc ma warsztat??? Ja bym omijał... Właściciel jest niemiły, chamski, robi łachę że sprzedaje, próbuje coś tam docinać a jak usłyszał ripostę to się obraził. Mogę śmiało polecić Fazi moto Na Kolumny. Koleś zna się na rzeczy, robi terminowo i solidnie, cenowo normalnie - ani tanio ani drogo. I co najbardziej mi się podobało ma czysty warsztat. Dawno takiego porządku nie widziałem u mecha. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 cenowo normalnie - ani tanio ani drogo no z tym normalnie to bym polemizował, owszem jest dobry ale w każdym innym serwisie np. regulacja zaworów 200-250 u niego 450; wymiana uszczelniaczy w lagach normalnie 100-150 on krzyknął 350, mówie tu o samej robociźnie, lekkie przegięcie. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 To Gumofilc ma warsztat??? Dołączam do pytania,aczkolwiek nurtuje mnie pytanie,skąd ten "Gumofilc",widziałem gościa parę razy,mam tak,że załącza mi się wizualizacja i mam bekę po huju.Warsztatu raczej nie ma ale... 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No, z warsztatem działają dopiero od poniedziałku. Od czegoś trzeba zacząć. Zostawiłem u nich moto, zobaczymy efekty jak odbiorę. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A off road garage na zarzewskiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A off road garage na zarzewskiej? Przewijamy ten temat na samą górę strony, po prawej jest wyszukiwarka z opcją "Ten temat", wpisz sobie "off road" i zobacz ile postów wyskoczy Ci w tym temacie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TitanRain Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cześć, mam takie pytanie czy znacie jakiś "akceptowalny" warsztat w okolicy Andrespola? Jedyne info jakie znalazłem na temat tej lokalizacji (i okolic) to fakt ze jest tam serwis opon. z góry dzięki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cześć, mam takie pytanie czy znacie jakiś "akceptowalny" warsztat w okolicy Andrespola? Jedyne info jakie znalazłem na temat tej lokalizacji (i okolic) to fakt ze jest tam serwis opon. z góry dzięki za info. W andrespolu masz na lipowej 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja od paru lat robię wszystko na Lipowej 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Polecił by może ktoś jakiś serwis gdzie potrafią naprawić skutera yamahy, jeździł ale tak jakby nie równo przerywał lekko pierdział (skuter 2014r) , obecnie stoi w jednym serwisie który zdawało się że ma dobre opinie od 11czerwca już trzeci raz praktycznie non stop u nich z krótkimi przerwami na urlop mechanika z tekstem pojeźdź teraz zobacz i przyjedź na regulację po urlopie i tak wracam bo dalej kupa, ostatnio wymienili mi nawet cylinder na nowy (od razu powiedziałem że dalej przerywa a kierownik jedź i dotrzyj bo i tak nie ma mechanika przyjedź na regulację w poniedziałek sprzeczałem się za co ja właściwie płacę jak jest tak jak było, wsiadł przejechał się i mówi że faktycznie następnie powiedział jak nie chcesz to zostaw niech stoi dwa tygodnie, ale że przez ten czas mogłem trochę dotrzeć to dałem się namówić żeby zapłacić niestety, wziąłem paragon za cylinder i robociznę nie podpisałem żadnego odbioru i wyjechałem ) skuter w dalszym ciągu przerywając jeździł dobę z hakiem, przejechałem 80km i przestał teraz całkiem funkcjonować zadzwoniłem do nich przyjechali holowane i znowuż skuter u nich minimum dwa tygodnie bo mechanik ma dla odmiany teraz też urlop. Może ktoś zna jakiś serwis skuterów bądź serwis motocykli, Łódź - Pabianice mile widziane, który by sobie poradził z tak skomplikowanym urządzeniem jakim jest dwu letnia yamaha aerox bez żadnych tunningów nie licząc wymiany przez nich cylindra który obecnie zaprzestał funkcjonowania, a raczej spece którzy robią normalne maszyny nie chcą się bawić w takie coś i wychodzi na to że nie ma gdzie naprawić dwuletniego skutera ? Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Iguana (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 zobacz Inventec w Pabia. Ponoć są OK 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Robiłem motocykl u Wojtka z okolicy Tuszyna a dokładnie z miejscowości Rydzynki. Podjechałem do Wojtka żeby osłuchał motocykl i umówiłem się z nim na serwis. Potem podjechał do mnie busem po motocykl i zabrał go do siebie na warsztat: dzwonił i na bieżąco informował jak idą postępy (wysyłał również zdjęcia z postępów prac), po zrobieniu motocykla odstawił go busem do mnie, wraz z starymi częściami i rozpiską co ile kosztowało (z podziałem na części i robociznę). Jak najbardziej polecam serwisować motocykl u niego , tylko trzeba się liczyć z tym że chłopak jest rozchwytywany: jak zmieniłem motocykl i podjechałem do niego na początku października 2015, to powiedział mi że wolny termin na serwis ma dopiero w lutym 2016. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karp2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Okolice Widzewa - MotoMan Łódź ul. Brzezińska 107. za C.H M1 w kierunku Brzezin. Zna się b.dobrze na mechanice w motocyklach i nie owija w bawełnę. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez karp2000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Okolice Widzewa - MotoMan Łódź ul. Brzezińska 107. za C.H M1 w kierunku Brzezin. Zna się b.dobrze na mechanice w motocyklach i nie owija w bawełnę. o, czyżby autoreklama? Nieładnie nieładnie, zakładać, że się z frajerstwem ma do czynienia.. Serio, zarejestrowałeś się na forum, aby poinformować "internety" o serwisie, z którego korzystałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi