tomahouk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Lubią zębatki tylnej nie dokręcić po wymianie kpl. napędu także może być niespodzianka w trakcie jazdy Edytowane 27 Marca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wydaje mi się, że kolega mówi o TIM Mototocenter . Będziemy lada dzień z nimi współpracować, opinie krążą dobre 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam ma ktoś może nr tel do Pawła z STUNTEX bo zgubiłem wizytówkę Dobra mam nie aktualne Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dobra mam nie aktualneTo aktualne na 90% znajdziesz tu: http://lmgtfy.com/?q=stunt-ex+aleksandrów+kontakt# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 witam szukam Wojtasa który zajmuje się YAMAHAMI podobno jest gościu super robi moto w łodzi macie jakiś namiar tele.lub adres z góry DZIĘKUJE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 tel. 792 735 362 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1704 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Na rewolucji już nie ma warsztatu Pawła ,Mi kiedyś robił moto jak jeszcze był na gdańskiej zapłaciłem 250 za robotę ale i tak nie naprawił tak jak powinno być .Jeszcze przy mnie wszedł gość który kupił u niego jakąś część która nie pasowała i chciał oddać lub wymnienić ale nie chciał jej przyjąć i jeszcze przy mnie go opi..i kazał wypier... Także ja do niego juz napewno nie wrócę.Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami.Teraz sie przenieśli jeszcze nie byłem w nowym miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Hehe a ja swój pierwszy przegląd na 300km robiłem dzisiaj na Rzgowskiej u Seba. Sympatyczny człowiek, doradził, poopowiadał, popluł sobie w brodę, że nie zamówił do sprzedaży Junaków RS bo zapitala podobno . Ogólnie nie mam zastrzeżeń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Polecam Grand Motorbike Garage - Łukasz Proc Konstantynów Łódzki. https://www.facebook.com/GMGSerwis Zarówno zimowanie jak i serwis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami. To tak jak ja. W nowej siedzibie jeszcze nie byłem, ale na Włókniarzy parę razy. Największym gadułą to jest tam szef, ale mechanicy naprawdę spoko i znają się na robocie (zwłaszcza ten który jeździ starą Hondą XL Dakar, nie pamiętam imienia). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przeglądając posty, zarówno te z 2011 jak i najnowsze - o stunt ex same pozytywy (tak jak kiedys tak i teraz) Zastanawiam się jeszcze nad Nastapolem - mam do nich b. blisko, serwisuje i robię u nich renówkę ale nie wiem czy warto wysyłać do nich honde varadero. Ma ktoś jakieś doświadczenia z motocyklami w Nastapolu, lub ewentualnie bezpośrednio z podwykonawcą Nastapolu na ich terenie (ostatnie głosy o nastapolu widziałem z 2011/12 roku, może coś się zmieniło ? ) Co do serwisow mam b. zle wspomnienia z autoryzowanych serwisow samochodowych z moim Renault (jedno wielkie złodziejstwo, oszustwo i brak poczuwania się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za 100-300% większą cenę, taki kraj). Choć wyżej widzę ze kontaktujecie się bezpośrednio z mechanikami z Hondy? Da się jakoś porządnie zrobić za porządną cenę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A co sądzicie o serwisie motopublica, mam tam niedaleko i chętnie wysłucham opinii na ich temat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Już pisałem tutaj, że to chyba jeden z najsłabszych punktów w LDZ. Wydziarany Ziutek w sklepie wymądrza się choć nie wie nawet o czym mówi, serwis jakość taka sobie, kumplowi robili zawory w Hornecie to wysmarowali cały silnik jakimś czarnym gównem co nie chce się zmyć, komus tam innemu ciemnotę wciskali przedłużając naprawę. Jeśli chodzi o wyważanie kół - tylko statyczne. Ze swojej strony polecam Gościa w Adamowie (ale długo trwa bo koleś robi jeszcze gdzieś na etacie, ale jest bardzo dokładny i przejrzy ci pędzidło dokładnie), Miśka z Motorłynksów i Liberty - ale zależy na kogo się trafi. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd. Serwis? Moim zdaniem wszystko bardzo ok. Serwisowałem u nich kilka motocykli i będę kolejne. Więc jak widać: kwestia punktu widzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja ze swojej strony dziękuję (pozytywnie) Mateuszowi i Michałowi z Motorwings, za wczorajszą gościnę w serwisie, chęć i gotowość pomocy oraz ciekawy wykład n.t. napędu i konserwacji łańcucha! XJtkę w 2014 też robił Michał i wszystko śmiga do tej pory (mam kontakt z nabywcą). Jeśli kol. Michał nadal będzie "reperował" w Motorwings to TDMka, pójdzie tam na nowy sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Wojtas z okolic Tuszyna, łebski gość, nie będę wymieniał z imienia ale niektórzy "serwisanci" dzwonią do niego z pytaniem "co to może być" albo "Wojtek pomóż" chłopak nigdzie sie nie reklamuje, nie jest przyklejony do żadnego sklepu a roboty ma w ch*j. O czymś to świadczy, serwis czysty, nowoczesny sprzęt. Zainteresowanym podam namiar na pw. Edytowane 1 Września 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes93 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Dobry serwis w Zgierzu? Ktoś, coś? Ja ze swojej strony moge jedynie ewentualnie polecić http://www.cukierski-auto-hol.pl/ , obsługują też Łódź, a przy okazji mają swój warsztat. Korzystałem jak potrzebowałem transportu po tym jak sprzęt odmówił posłuszeństwa. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Magnes93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Magnes lec do stunt-ex do aleksandrowa.a jak nie chcesz na kolach to zadzwon do pawła i w dobrych pieniadzach zabierze moto i po naprawie odstawi.ja ostatnio korzystalem z takiej obslugi i moto zostalo mi dostarczony nawet umyte;)) polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd. Czy się zna czy nie to nie wiem, ale chciałem kupić szczękowca i oglądałem tam garnki, Schuberth C3 którego wczęsniej nie brałem pod uwagę jednak mnie zauroczył, ale nie kupiłem go bo okazało się, że produkują go tylko w białym kolorze, a takiego nie lubię. Kilka dni później kupiłem go w czarnym kolorze w Motorwings... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie a może wiecie coś na temat punktu znajdującego się na ul. Kolumny, jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się on Fazi Moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 podobno lipa w ch*j i ceny z kosmosu, ktoś z forum tam był i odradzał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dobrze wiedzieć, mam blisko a potrzebuje u siebie wyregulowac luz zaworowy i pomyślałem ze nie będę musiał daleko prowadzić . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fazi moto, to mechanik z Moto Moto, Robert, który przeszedł na swoje. Zawsze się cenił, ale opinie miał dobre, sam miałem na wiosnę się do niego zgłosić, ale jeszcze u niego nic nie robiłem, więc nie mam opinii. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja proponuję używać tych warsztatów co mają przeszkolenie serwisowe oraz radość w sercu z tego co robią. Gburowatość oraz chęć dorobienia się to przeciwnik dobrego efektu. A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce? Ktoś kto jest specjalistą w swojej dziedzinie i jego wiedza i umiejętności są warte tyle, że inni są skłonni taką kwotę zapłacić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi