Skocz do zawartości

Gdzie się serwisujecie?

jaquzie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzisiaj wróciłem z MotorWings oddałem tam niedawno kupioną Kawe zx6r do zrobienia zestawy naprawcze zacisków przód,tył,klocki,olej+filtr,płyn chłodniczy, czyszczenie smarowanie naciągnięcie łańcucha,wszystko wykonane szybko i profesjonalnie klamoty kupione przez motorwings w dobrej cenie wiec nie trzeba samemu szukać wszystko sprowadzą na miejscu .

Duży plus za karte serwisową mają w kompie wszystko co robili i kiedy przy moim sprzęcie co przy sprzedaży można u nich wydrukować i pokazać co się z moto działo .

Polecam z czystym sumieniem .

Potrzeba zakuc lancuch w Fazerku.

Sieradz lub Zdunska Wola. Mozecie cos polecic ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Lancuch do wymiany (nierówno wyciagniety)

Nie wiem jak to moglo Wam umknąć ;)

A jak można zle kolo ustawić ?

Sa 3cm luzu na lancuchu, przekręcasz kolem o pol obrotu

i lancuch napięty az trzeszczy.

Oprocz tego kilka ogniwek jest zapieczonych. Wymieni sie i bedzie spokoj.

• 2 tygodnie później...

Witam,

czy zna ktoś serwis który się podejmie naprawy silnika chińskiego moto jakim jest zipp raven 250?
Zależy mi na tym żeby było tanio i dobrze -tanio bo nie chcę żeby naprawa była droższa od moto.
Najprawdopodobniej padło łożysko wałka zdawczego.

Polecam serwis w Adamowie, już tu wymieniony... Moja niunia miała regulację zaworów, a przy okazji  bardzo kompleksowy przegląd i wypunktowanie wszystkich braków. Tanio nie było ale, solidnie bez ściemy i naciągactwa.... Z czystym sumieniem mogę polecić...

Live slow!!!

• 2 tygodnie później...

Poleci ktoś coś, tak żebym mógł zrobić jakiś generalny przegląd mojemu Suzuki SV650N? Najlepiej gdzieś bliżej centrum, ale oczywiście wiem, że nie do końca się tak da. Generalnei chodzi o to, żeby ktoś powiedział mi wszystko co jest nie tak i jakoś to wypisał, żebym mógł sukcesywnie sobie wymieniać.

witam mam pytanie czy ktoś już serwisował się w moto rider na śląskiej dzisiaj zaprowadziłem tam moto już mam pewne obawy

sąsiad na początku września zostawił tam swój motocykl i bardziej mu popsuli niż naprawili. 

Edytowane przez kwadrat (wyświetl historię edycji)

Niestety moja Virażka w tym sezonie choruje i dwa razy oddałam ją do Łukasza ze Zgierza, za każdym razem z tym samym - nie podaje paliwa, niestety po raz kolejny wyjechałam tylko za bramę i problem powrócił, dlatego też łukasza nie polecam, wybieram się na polecony Niesięcin (Konstantynów), po naprawie dam znać, co i jak. Tylko niestety z transportem problem.

Niestety moja Virażka w tym sezonie choruje i dwa razy oddałam ją do Łukasza ze Zgierza, za każdym razem z tym samym - nie podaje paliwa, niestety po raz kolejny wyjechałam tylko za bramę i problem powrócił, dlatego też łukasza nie polecam, wybieram się na polecony Niesięcin (Konstantynów), po naprawie dam znać, co i jak. Tylko niestety z transportem problem.

Polecam Rewolucji 1905 nr 44, Paweł Blazewski "Blaza" tel.694-463-493, jeśli trzeba może Ci moto przetransportować wspomnij że od RobSona masz namiar

Czy mamy w naszej okolicy warsztat, które specjalizuje się w hondach?

Ewentualnie, który warsztat polecacie - Stunt-EX czy TIM, (oba w Aleksie)? Z racji bliskości do obu tylko je biorę w chwili obecnej pod uwagę.

Polecam Rewolucji 1905 nr 44, Paweł Blazewski "Blaza" tel.694-463-493, jeśli trzeba może Ci moto przetransportować wspomnij że od RobSona masz namiar

również polecam, Blaza robił mój moto i wszystko gra ;)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Czy mamy w naszej okolicy warsztat, które specjalizuje się w hondach?

Ewentualnie, który warsztat polecacie - Stunt-EX czy TIM, (oba w Aleksie)? Z racji bliskości do obu tylko je biorę w chwili obecnej pod uwagę.

Pytasz na zaś czy coś w CBR do zrobenia ?

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile: