_Michał_ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Poprzedni właściciel (fanatyk wydechów) przerobił fabryczny tłumik na przelot i dokleił naklejkę Czyli "wiejski" tuning w sensie przyklejania naklejek tego typu Jeśli mam być szczery... Ten dźwięk jest masakryczny To jakaś rzeźnia... Osobiście nie jestem zwolennikiem wybebeszania wszystkiego... Założenie jakiegoś sportowego wydechu z pomrukiem basowym jak najbardziej TAK, ale coś takiego jak najbardziej NIE No ale wszystko zależy od gustu A o gustach się nie dyskutuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oczywiście Misiek, że wolałbym basowego Microna ale finansowo nie dam rady wszystkiego zmienić pod siebie Więc cierpliwości Hania będzie wypieszczona jak każda moja kobieta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oczywiście Misiek, że wolałbym basowego Microna ale finansowo nie dam rady wszystkiego zmienić pod siebie Więc cierpliwości Hania będzie wypieszczona jak każda moja kobieta Zrozumiała sytuacja Na spokojnie możesz pomyśleć Ja tylko mówię, że ten dźwięk akurat mnie się nie podoba A czemu Micron? Fakt, robi dobre wydechy ale możesz pomyśleć też o innych alternatywach, typu: Arrow, Scorpion, Remus, może ART czy coś innego Akrapovic czy Yoshimura to większy wydatek ale w używce też można dostać za rozsądne pieniążki Trzeba tylko poszukać A z polskich produktów ciekawą ofertę ma firma Dominator, tłumik nówkę można dorwać za 400-450 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 faktycznie ładny motorek niema to jak hania 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 trudno dziś było odmówić mojemu bratu gdy zaproponował przejażdżkę Moja Hania z braciszkowym Kotem (Thundercat) Słodkie rodzeństwo nieprawdaż ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 którędy do tego Łowicza jechaliście? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 byliśmy też w lipcach a co słyszałaś nas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 hmmmm słyszałam motocykle ale po południu ok 16 wczesnej byłam w pracy więc Was raczej usłyszeć nie mogłam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ładnie utrzymana, mam w takim samym malowaniu hanie, według mnie najlepszym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Super stan:) Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Sobek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ładnie utrzymana, mam w takim samym malowaniu hanie, według mnie najlepszym. no cóż nie potrafię się nie zgodzić hehe Super stan:) Dziękuję mam taką nadzieję, że żadnej niemiłej niespodzianki nie będę miał Pogoda za oknem robi się coraz lepsza więc zdjęć będzie znacznie więcej i w większym gronie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Znasz już moje zdanie na temat Twojej cebry:) ładna, zapytam jakie masz oponki u siebie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzięki Ty też wiesz co myślę o Twojej Hani Z tego co pamiętam to micheliny, ale zobaczę jak będę w garażu dokładniej jeśli jesteś ciekaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sobotni wypad na miasto Hania, Fazer i Kocur rodzeństwo w komplecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi