Skocz do zawartości

Cebra Fredowa ;)

fred89

Rekomendowane odpowiedzi

Poprzedni właściciel (fanatyk wydechów) przerobił fabryczny tłumik na przelot :smile: i dokleił naklejkę :decayed:

Czyli "wiejski" tuning :P w sensie przyklejania naklejek tego typu :biggrin: Jeśli mam być szczery... Ten dźwięk jest masakryczny :blush: To jakaś rzeźnia... Osobiście nie jestem zwolennikiem wybebeszania wszystkiego... Założenie jakiegoś sportowego wydechu z pomrukiem basowym jak najbardziej TAK, ale coś takiego jak najbardziej NIE :P

No ale wszystko zależy od gustu ;) A o gustach się nie dyskutuje :biggrin:

Oczywiście Misiek, że wolałbym basowego Microna :smile: ale finansowo nie dam rady wszystkiego zmienić pod siebie :smile:

Więc cierpliwości ;) Hania będzie wypieszczona :P jak każda moja kobieta :P

qxK0W5f.jpg

Oczywiście Misiek, że wolałbym basowego Microna :smile: ale finansowo nie dam rady wszystkiego zmienić pod siebie :smile: Więc cierpliwości ;) Hania będzie wypieszczona :P jak każda moja kobieta :P

Zrozumiała sytuacja :smile: Na spokojnie możesz pomyśleć ;) Ja tylko mówię, że ten dźwięk akurat mnie się nie podoba :P A czemu Micron? Fakt, robi dobre wydechy ale możesz pomyśleć też o innych alternatywach, typu: Arrow, Scorpion, Remus, może ART czy coś innego ;) Akrapovic czy Yoshimura to większy wydatek ale w używce też można dostać za rozsądne pieniążki :smile: Trzeba tylko poszukać :P A z polskich produktów ciekawą ofertę ma firma Dominator, tłumik nówkę można dorwać za 400-450 zł :smile:

• 2 tygodnie później...

trudno dziś było odmówić mojemu bratu gdy zaproponował przejażdżkę :biggrin:

Dołączona grafika

Moja Hania z braciszkowym Kotem ;) (Thundercat)

Słodkie rodzeństwo :P nieprawdaż :P ?

Dołączona grafika

qxK0W5f.jpg

którędy do tego Łowicza jechaliście?

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

hmmmm słyszałam motocykle ale po południu ok 16 :smile: wczesnej byłam w pracy więc Was raczej usłyszeć nie mogłam :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Super stan:)

Edytowane przez Sobek (wyświetl historię edycji)

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Ładnie utrzymana, mam w takim samym malowaniu hanie, według mnie najlepszym.

no cóż :P nie potrafię się nie zgodzić :P hehe ;)

Super stan:)

Dziękuję ;) mam taką nadzieję, że żadnej niemiłej niespodzianki nie będę miał ;)

Pogoda za oknem robi się coraz lepsza więc zdjęć będzie znacznie więcej i w większym gronie ;)

qxK0W5f.jpg

Dzięki ;) Ty też wiesz co myślę o Twojej Hani ;)

Z tego co pamiętam to micheliny, ale zobaczę jak będę w garażu dokładniej :smile: jeśli jesteś ciekaw ;)

qxK0W5f.jpg