fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Mam przyjemność przedstawić Wam wszystkim moją Ślicznotkę Hania CeBRa F3 1998r. Długo szukana, lecz warto było poczekać... Choć jeszcze czeka ją wizyta w serwisie i gruntowny przegląd . P.S. Dziękuję wszystkim za pomoc, za cierpliwość do mnie i za mądre słowa Szczególne podziękowania dla najlepszego mechanika i specjalitę - Modesta, fanatyka i miłośnika 2 kółek - Michała oraz dla mojego brata -Przemka Edytowane 5 Marca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Po tym co pisałeś to na prawdę fajna ta cebra się trafiła Niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W moich rękach będzie jeszcze bardziej dopieszczona Szkoda by było zmarnować taką dobrą historię CeBRuni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Moja opinie już znasz, napisałem w innym dziale. Pozdrawiam i niech słuzy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To już tak oficjalnie - GRATULACJE! Szerokości i przyczepności Tak jak mówiłem, moto ładne Warto było P.S załóż sobie szybkę racingową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pierwsze co to trzeba KOMBI skompletować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bardzo ładni oni są... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Śliczne 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No no, panie kolego, maszinu pierwsza klasa. Na żywo pewnie jeszcze lepiej no i ciekaw jestem tego wydechu Pozdro i niech Ci dobrze służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ładna, oby służyła długo i bezawaryjnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jak będzie czas i możliwość to zrobię jakiś film Zdjęcia będą znacznie szybciej moja lustrzanka Caniunia już czeka na poznanie Hani będzie romans i wyjdą z tego dobre foty Jak ktoś będzie chciał posłuchać to chętnie zademonstruję warkot przelota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Gratulacje zakupu Hani oby się wzorowo sprawowała ,romans był namiętny i ostry!! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 gratulacje fajna CBR najładniejsze malowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Fajna sztuka niebadziesz chcial zmienic ale polatamy zobaczymy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Piękna maszyna na lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 spoko 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikadze Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Super maszyna też muszę czegoś takiego poszukać... Gratulacje i szerokiej drogi LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ślicznotka Gratulacje nabycia nowego cacuszka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Stęskniłem się za Hanią więc musiałem rozgrzać Ślicznotkę by trochę porozmawiała heh Edytowane 29 Marca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dla Twoich uszu może i miód, ale dla silnika to prawie jak katorżnicza praca 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 oczywiście była gra wstępna ... od razu nie gazowałem z 20 minut sobie najpierw pomruczała i dopiero później kilka razy pokrzyczała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ale faluje na obrotach coś mi się zdaje Wydech fajny Garaz taty ? czy się mylę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nadal "falowała" po grze wstępnej Tak jest to Markowy garaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ale faluje na obrotach coś mi się zdaje :whistling: Odrobinę tak Ale w zasadzie jeśli zakres falowania jest 50-100 obr. to jest chyba dopuszczalne... Chociaż najlepiej niech mechanik się wypowie Jedno pytanie - to nie jest oryginalna "Yoshi" tylko wybebeszony tłumik??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Poprzedni właściciel (fanatyk wydechów) przerobił fabryczny tłumik na przelot i dokleił naklejkę Hałasu trochę robi, dlatego nacieszę się nim do wakacji i wymienię go na Microna u tego samego faceta . Jak tylko kupię inne ważniejsze rzeczy jak kombi, kask i buty Niedługo oddaję Hanię do nas na serwis do Modesta i przejrzy go na wylot . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi