_Michał_ Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Michał, po profilu widzę że latasz "dziesiątką" i ty nie wiesz że się nie odpala "wszystkich kucy" po wyjechaniu z błota,szutru piachu i innych śmieci do czasu "wyczyszczenia gum"?Czy trzeba wyjechać z bramy ,dać na tłoki i napisać zaliczyłem szlifa bo mamy marzec i to wina pogody?.ach Gdybym miał tylko takie zmartwienia.. Po 1 to latałem 10-tką, już jej nie mam No wydaje mi się, że ameryki nie odkryłeś i chyba każdy to wie Kolego, czy ja tobie albo komuś zabraniam jeździć??? W luźnej rozmowie zwróciłem tylko uwagę, że przy takich warunkach, po zimie jest bardziej niebezpiecznie i temu chyba nie da się zaprzeczyć? Po prostu "łatwiej" jest o szlifa. 0 Cytuj
BlueSky Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Jeżeli już mowa o błocie, to mieszkam na ulicy bez asfaltu, która po środku ma dół a na krańcach położona jest na wzniesieniach. Do tego na odcinku tego przeklętego dołu są prowadzone budowy 2 domów, więc co jakiś czas przejeżdżają jakieś cięższe samochody robiąc wielką ciapę :thumbdown: (ostatnio buta zgubiłem w tym błocie xD). A jak spadnie deszcz to już w ogóle jedna wielka masakra, przejść się nie da chyba, że w kaloszach. Więc na moto czy bym chciał czy nie, wsiąść nie mogę. Poczekam sobie jak wsio wyschnie przez upragnione słoneczko , akurat też resztka soli się zmyje z dróg i można śmigać Każdy robi , tak jak lubi. Masz ochote - lataj , chcesz uczynic moto zabytkowym postaw je na piedestale w garażu. LwG ;] Dzięki Wojtas, Twoje argumenty do mnie przemawiają. Najlepsza odpowiedź w tym temacie. :woot: 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie.
Łukasz_Sob Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 chyba nie da się zaprzeczyć? Po prostu "łatwiej" jest o szlifa.Fakt nie da się Przecież nie krzyczę na ciebie,wpadnij na wódkę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
_Michał_ Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Przecież nie krzyczę na ciebie,wpadnij na wódkę Cieszę się A wpadnę Sobol Tylko jeszcze trochę, jak się bardziej "wyrehabilituję" 0 Cytuj
Broto Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Też na drodze nie mam asfaltu. Dlatego wpadłem w błoto, ale da się żyć, a poza tym, znowu zawitało do nas białe g...no więc sól welcome to 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Też na drodze nie mam asfaltu. Dlatego wpadłem w błoto, ale da się żyć, a poza tym, znowu zawitało do nas białe g...no więc sól welcome toSorry ale gdzie ty mieszkasz? Na moim zadupiu nawet śladu piaskarki z solą wiosna przecież jest, służby drogowe już nie rabotajet:D 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 I tu się Marta mylisz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Broto Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 no, niestety się mylisz... po takiej ilości śniegu, znowu odpalą te swoje solanki. Mieszkam na zadupiu zwanym Antoniewem, a i tam zawitała sól więc sorry ale gdzie Ty mieszkasz ? ;p To, że u Ciebie nie dotarli jest troszkę niepokojące cóż to za ciemna strona miasta. Come to the dark side of the town... we have cookies 0 Cytuj
Dann Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Bartek do MArty to nawet nawigacja i dobry stary tropiciel zagubi trop Nie wiem co macie do tej soli ..Widze wam dogodzic ludziska to jakas masakra..takto akcja na cała polskę pługi w dół a teraz żeby nie sypać solą (chociarz w tej chwili to albo jest sypane mieszanka soli z piaskiwm ,lecz w większości gdzie bardziej ruchliwa ulica ,wojewódzka ,krajówke etc jest sypane czysty chlorek sodu ,chlorek wapnia ..) Więc te wasze gadanie o soli to troche staromodne .... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Piotr Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 a propos soli, wklejam* studium przypadku z innego forum * - screen bo nie każdy ma dostęp bez rejestracji 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Co niektórzy nie mają nic do stracenia jeżdząc po soli , przynajmniej rdzy nie widać 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Rekomendowane odpowiedzi