mundurowy88 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam Mam problem z moją yamaha a mianowicie podczas jazdy lub przy odpalaniu zapala mi się pomarańczowa lampeczka z silniczkiem a na wyświetlaczu pokazuje błąd 46 w trakcie jazdy bywa tak że gaśnie i się zapala a nieraz zgaśnie i jest spokój (ta kontrolka). Co to jest za błąd i w czym tkwi problem ? silnik pracuje równo nie gaśnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 46 wg kilku forów to błąd z elektryką. Sprawdź regulator napięcia. A kody znalazłem tutaj: http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=27788 Temat gdzie to znalazłem niby do ATV ale to chyba standardowe kody w Yamaha bo w R6 czytałem chłopak miał to samo i okazało się że jakieś zwarcie na kablach miał, ale też kazali sprawdzać regulator. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi