Thebestof78 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Witaj i do zobaczenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Maniek89 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Cześć wszystkim jeszcze raz i tak jak piszecie do zobaczenia na drodze Co do cebry to napewno założe galerie i troszkę się pochwale wymaga dopieszczenie ale za to jest w oryginale a na tym mi zależało pozdro 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 jakby co to służę lustrzanką cyknę dobre foty, obrobię w photoshopie i będzie Gitara a dwie siostrzyczki :wub: by dobrze wyglądały w oryginale hehe 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Rekomendowane odpowiedzi