fred89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Zna ktoś może tą ślicznotkę http://tablica.pl/oferta/cbr-f3-1998r-CID5-ID2p9Ft.html#bdbf390115;r:;s: 8.000 zł to dość sporo jak za ten rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na moje oko to nic strasznego nie widać, malowanie się zgadza z rocznikiem, zastanawia mnie jedynie czemu ktoś wymienił przednią oponę i felgę?? mogła być jakaś mega dziura więc wypadało by dobrze sprawdzić przednie zawieszenie. No i przebieg troszkę dziwnie mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Motocykl wygląda na zadbany Najlepiej pojechać i obejrzeć na żywo 8.000 zł to dość sporo jak za ten rocznik ? Nie kupujesz rocznika tylko motocykl a raczej jego stan Wolałbym zapłacić 8 koła za F3 niż porozbijaną F4... Zresztą cena pewnie do lekkiej negocjacji na miejscu No i przebieg troszkę dziwnie mały O tym to lepiej nie wspominać, pewnie z 2 albo 3 razy tyle ma nakręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 byłem i obejrzałem Faktycznie zadbany i kilka miłych dodatków jak alarm, ładowarka do akumulatora, bi-xenony, opony w dobrym stanie.... Jutro jadę z mechanikiem i obejrzymy dokładniej tą ślicznotkę Jak wszystko będzie OKEJ to przygarnę ją <3 Ma ktoś może dostęp aby sprawdzić dokładniej po nr VIN ??? jh2pc31a5wm302052 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ma ktoś może dostęp aby sprawdzić dokładniej po nr VIN ??? jh2pc31a5wm302052 Sprawdziłem na 2 stronkach i generalnie nie ma wpisów, co mnie akurat nie dziwi. Za to suma kontrolna VIN się zgadza czyli jest prawidłowy, do tego przeszedł przez baz 16 krajów jako pojazd niekradziony. Marka też się zgadza. Wygląda ok. Jest też 1 wpis na temat przebiegu, 3 fotki i historia internetowa. Niestety za te dane musisz zapłacić 25 zł. Zawsze mógłbyś porównać malowanie na zdjęciach z obecnym. Co do wpisu o przebiegu nie liczyłbym na rewelacje ale możliwe, że wpis dotyczy wypadku gdzie ubezpieczyciel wpisuje wtedy przebieg pojazdu do DB. Tak czy inaczej, Twoja decyzja czy chcesz zapłacić za te dane. Link: http://www.autobaza.pl/zamow-raport Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zapłaciłem i otóż co wiem... Historia internetowa2011-12-19Przebieg 29000Wyposażenie elektryczny starter Producent pojazduData wpisu Nazwa Adres Kraj1999-04-20 Honda Motor Co Ltd 1-4-1 Chuo Wako-Shi, 351 Saitama Japan NIEKRADZIONY Zdjęcia z 2011 zgadzają się z aktualnym malowaniem . Przebieg ma również prawie 30000 km więc też nie był kręcony od 2011r. Dziś jadę ze specami i jak nic nie wyjdzie maszyna jest moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No szkoda, że ten wpis z 2011 bo mało się dowiedziałeś. No cóż, 25zł = niski stopień ryzyka. Myślę, że warto było sprawdzić Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 jak żadna lipa nie wyjdzie z mechaniką to dziś w nocy nie zasnę :yeah: Później obowiązkowa wizyta w serwisie i przegląd każdej śrubki Trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Przebieg ma również prawie 30000 km więc też nie był kręcony od 2011r. 2011-12-19 Przebieg 29000 i w ogłoszeniu 29000 ponad rok i żadnego km nie zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 i w ogłoszeniu 29000 ponad rok i żadnego km nie zrobił? teraz jest 29800km jak dobrze pamiętam. Po narodzinach dziecka moto podobno stało i rzadko było jeżdżone. Co w sumie by się zgadzało bo napęd jest tylko trochę przestawiony, biorąc pod uwagę zdjęcia z grudnia 2011 a stan aktualny. Więc chyba jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Powodzenia Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Znalazłem poprzedniego właściciela Hani :yeah: Wszystko wskazuje na jej bardzo dobry stan a wręcz niebywałą okazję choć za tą cenę to tak właśnie powinno być Trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 aha no to gitara... oby to byłą okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 wygląda spoko powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Fajna cebra w oryginalne, przebieg możliwe że relany ja mam f2 94 i mam 40 tysiecy, choć f2 i f3 z rocznika 94-98 prawie niczym się nie róznią, cena to umowna kwestia, jak _Michał_ napisał nie kupujesz rocznika tylko stan motocykla. Fakt, że nie da sie wszystkiego prześwietlić ale można dużo sprawdzić, po zdjęciach widać nie widać nic nie pokojącego, plus za to, że jest w oryginale. Sam mam f2 w oryginale, jeśli dobrze trafisz będziesz zadowolony. Jedynie co do "bi-xenona" mogę sie przyczepić, fakt lepiej będzie oświetlać droge ale będziesz oślepiał wszystkich jadących z przeciwka, nie przejdziesz przeglądu. Edytowane 5 Marca 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 będziesz oślepiał wszystkich jadących z przeciwka, tak długo, aż dostanie po oczach w nocy samochodowym bi-xenonem albo dalekosiężną lampą z dachu ciężarówki... wtedy zobaczy przed oczami własne dzieciństwo i już nie będzie oślepiał... ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hania już w garażu :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Bi-xenon wiem, że do wymiany tłumik również bo przelotowy, ale to później na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hania już w garażu :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Bi-xenon wiem, że do wymiany tłumik również bo przelotowy, ale to później na lato Dlaczego przelot do wymiany? Im głosniejszy jestes tym bezpieczniejszy ! HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Dlaczego przelot do wymiany? Im głosniejszy jestes tym bezpieczniejszy ! No tak... ale jest nieco zbyt głośny, a na trasie to będzie męczące nie tylko dla mnie, ale i dla towarzyszy podróży Również jest nieco słabszy przez niego i nie ciągnie tak dobrze jakby miał sportowy wydech Edytowane 5 Marca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Grartuluje zakupu:) tak czułem, powiedz za ile ostatecznie ją łyknałeś? fajna cebra:) bedzie z kim latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na ubezpieczenie starczy wiele nie urwałem ale Ślicznotka jest i to zadbana teraz trzeba skompletować kombi i będzie można latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czyli trzymała cene, jak ktoś wie co ma to tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi