AndrzejCBR Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ku*wa jestem w szoku! Nie zaglądałem do tego działu, tyle pracy i kasy w nią włozyłeś. Aż zastanawiam się czy przyprowadzać swoją na parking do Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Cóż tu powiedzieć , nóż w kieszeni się otwiera . Ja swojego czasu straciłem auto , trochę w innych okolicznościach ,ale wiem co to znaczy ,jeszcze przez przez dziesięć lat byłem ciągany na sprawy [chyba w ramach przypomnienia} i złodziejom nic nie zrobili , takie prawo, a AC bez zniżek to porażka . Trzeba mieć nadzieje może akurat się znajdzie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ciekaw jestem czy są jakieś pozytywne wieści. swoją drogą zastanawiam się czy nie jedyną najlepszą opcją jest leasing z ubezpieczeniem od kradzieży. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ciekaw jestem czy są jakieś pozytywne wieści. swoją drogą zastanawiam się czy nie jedyną najlepszą opcją jest leasing z ubezpieczeniem od kradzieży. TAk pozytywne bardzo, iż dostałem ostatnio umorzenie sprawy;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Na 98 rok się połaszczyć, to raczej nie był zawodowiec. Chyba dopytam na moim parkingu, czy jest strzeżony. Wydaje się, że to ktoś z widzianych Ci osób... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niestety ale rzeczywistość jest smutna i skradziony pojazd jest bardzo ciężko odzyskać, a złodzieje którzy z tego żyją są już na tyle cwani i mają dostęp do takiej elektroniki że cholernie ciężko jest ich dorwać na gorącym uczynku, a nawet jeżeli uda się dorwać takiego w kradzionym pojeździe to nasz super wymiar sprawiedliwości jest tak skonstruowany że zazwyczaj jest po stronie sprawcy a nie poszkodowanego... zainteresowanym radze spojrzeć do art. 289 KK na którym złodzieje bardzo często się opierają a wiekszość dowodów prokurator traktuje tylko jako poszlaki, brzmi to komicznie ale policjanci w walce z przestępczością samochodową bardzo często rozkładają ręce. Nie wiem jak z motocyklami ale większośc kradzionych samochodów trafia do Konina gdzie działa miły pan który łyka wszystkie samochody, oczywiście dowodów brak. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Współczuje kolego to jakaś masakra wiem co czujesz mi kilka razy wyczyścili auto przyczepkę a potem fuul wypas auto z przyczepą i towarem przykro stwierdzić ale policja jest mało zainteresowana umarzają przed terminem mam wrażenie że nawet między sobą nie wymieniają informacji niestety ale nadzieja umiera ostatnia może będziesz miał więcej szczęścia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No niestety, Jaki rząd taka policja. Dalej cisza, jedyne co zainteresowalo mnie przed chwilą. http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-stunt-stickerbomb-f2-f3-f4-i3208637258.html Przerobione, inne koła. lecz zadzwoniłem, i Sz. Pan nie chce mi podesłać zdjęć silnika itp o które go prosiłem. Czekam do jutra chyba będę mieć kursa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jedź a nóż to ta właściwa, ale póki co nie afiszuj się na forum o zamiarach bo może gość śledzi wątek. Byłeś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 przejedz się, poznaszjesz cos charekterystycznego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi