AndrzejCBR Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 ku*wa jestem w szoku! Nie zaglądałem do tego działu, tyle pracy i kasy w nią włozyłeś. Aż zastanawiam się czy przyprowadzać swoją na parking do Łodzi. 0 Cytuj
gładki Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Cóż tu powiedzieć , nóż w kieszeni się otwiera . Ja swojego czasu straciłem auto , trochę w innych okolicznościach ,ale wiem co to znaczy ,jeszcze przez przez dziesięć lat byłem ciągany na sprawy [chyba w ramach przypomnienia} i złodziejom nic nie zrobili , takie prawo, a AC bez zniżek to porażka . Trzeba mieć nadzieje może akurat się znajdzie . 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ciekaw jestem czy są jakieś pozytywne wieści. swoją drogą zastanawiam się czy nie jedyną najlepszą opcją jest leasing z ubezpieczeniem od kradzieży. 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ciekaw jestem czy są jakieś pozytywne wieści. swoją drogą zastanawiam się czy nie jedyną najlepszą opcją jest leasing z ubezpieczeniem od kradzieży. TAk pozytywne bardzo, iż dostałem ostatnio umorzenie sprawy;p 0 Cytuj
zciwo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Na 98 rok się połaszczyć, to raczej nie był zawodowiec. Chyba dopytam na moim parkingu, czy jest strzeżony. Wydaje się, że to ktoś z widzianych Ci osób... 0 Cytuj
mateoLDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niestety ale rzeczywistość jest smutna i skradziony pojazd jest bardzo ciężko odzyskać, a złodzieje którzy z tego żyją są już na tyle cwani i mają dostęp do takiej elektroniki że cholernie ciężko jest ich dorwać na gorącym uczynku, a nawet jeżeli uda się dorwać takiego w kradzionym pojeździe to nasz super wymiar sprawiedliwości jest tak skonstruowany że zazwyczaj jest po stronie sprawcy a nie poszkodowanego... zainteresowanym radze spojrzeć do art. 289 KK na którym złodzieje bardzo często się opierają a wiekszość dowodów prokurator traktuje tylko jako poszlaki, brzmi to komicznie ale policjanci w walce z przestępczością samochodową bardzo często rozkładają ręce. Nie wiem jak z motocyklami ale większośc kradzionych samochodów trafia do Konina gdzie działa miły pan który łyka wszystkie samochody, oczywiście dowodów brak. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
gonia Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Współczuje kolego to jakaś masakra wiem co czujesz mi kilka razy wyczyścili auto przyczepkę a potem fuul wypas auto z przyczepą i towarem przykro stwierdzić ale policja jest mało zainteresowana umarzają przed terminem mam wrażenie że nawet między sobą nie wymieniają informacji niestety ale nadzieja umiera ostatnia może będziesz miał więcej szczęścia 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No niestety, Jaki rząd taka policja. Dalej cisza, jedyne co zainteresowalo mnie przed chwilą. http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-stunt-stickerbomb-f2-f3-f4-i3208637258.html Przerobione, inne koła. lecz zadzwoniłem, i Sz. Pan nie chce mi podesłać zdjęć silnika itp o które go prosiłem. Czekam do jutra chyba będę mieć kursa. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jedź a nóż to ta właściwa, ale póki co nie afiszuj się na forum o zamiarach bo może gość śledzi wątek. Byłeś? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 przejedz się, poznaszjesz cos charekterystycznego? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi