Skocz do zawartości

Skradzonio Moją Cebre

Muodyv6

Rekomendowane odpowiedzi

ku*wa jestem w szoku! Nie zaglądałem do tego działu, tyle pracy i kasy w nią włozyłeś. Aż zastanawiam się czy przyprowadzać swoją na parking do Łodzi.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Muodyv6

16

• Piotr

7

• fred89

4

• krzysiek

3

Cóż tu powiedzieć , nóż w kieszeni się otwiera . Ja swojego czasu straciłem auto , trochę w innych okolicznościach ,ale wiem co to znaczy ,jeszcze przez przez dziesięć lat byłem ciągany na sprawy [chyba w ramach przypomnienia} i złodziejom nic nie zrobili , takie prawo, a AC bez zniżek to porażka .

Trzeba mieć nadzieje może akurat się znajdzie .

• 4 tygodnie później...

ciekaw jestem czy są jakieś pozytywne wieści.

swoją drogą zastanawiam się czy nie jedyną najlepszą opcją jest leasing z ubezpieczeniem od kradzieży.

TAk pozytywne bardzo, iż dostałem ostatnio umorzenie sprawy;p

Niestety ale rzeczywistość jest smutna i skradziony pojazd jest bardzo ciężko odzyskać, a złodzieje którzy z tego żyją są już na tyle cwani i mają dostęp do takiej elektroniki że cholernie ciężko jest ich dorwać na gorącym uczynku, a nawet jeżeli uda się dorwać takiego w kradzionym pojeździe to nasz super wymiar sprawiedliwości jest tak skonstruowany że zazwyczaj jest po stronie sprawcy a nie poszkodowanego... zainteresowanym radze spojrzeć do art. 289 KK na którym złodzieje bardzo często się opierają a wiekszość dowodów prokurator traktuje tylko jako poszlaki, brzmi to komicznie ale policjanci w walce z przestępczością samochodową bardzo często rozkładają ręce. Nie wiem jak z motocyklami ale większośc kradzionych samochodów trafia do Konina gdzie działa miły pan który łyka wszystkie samochody, oczywiście dowodów brak.

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

• 2 tygodnie później...

Współczuje kolego to jakaś masakra wiem co czujesz mi kilka razy wyczyścili auto przyczepkę a potem fuul wypas auto z przyczepą i towarem przykro stwierdzić ale policja jest mało zainteresowana umarzają przed terminem mam wrażenie że nawet między sobą nie wymieniają informacji niestety ale nadzieja umiera ostatnia może będziesz miał więcej szczęścia :blush:

• 2 tygodnie później...

No niestety, Jaki rząd taka policja. Dalej cisza, jedyne co zainteresowalo mnie przed chwilą. 

http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-stunt-stickerbomb-f2-f3-f4-i3208637258.html

Przerobione, inne koła. lecz zadzwoniłem, i Sz. Pan nie chce mi podesłać zdjęć silnika itp o które go prosiłem. Czekam do jutra chyba będę mieć kursa.