krzysiek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 DODAM WIĘCEJ ZDJĘĆ ZE STAREGO OGŁOSZENIA http://archiwumallegro.pl/cbr_600_zamiania_zamienie_nie_r6_gsxr_fazer-2699112452.html 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Niezła lipa ;/ jeszcze sezon się nie zaczął a już kogoś ręce świerzbią... trzymam kciuki żeby się znalazła i jak będę coś wiedział może coś mi się rzuci w oczy na necie to dam znać. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja bym na Twoim miejscu zaczął również poszukiwania na zagranicznych stronach typu E-bay/allegro. Każdy sprytny złodziej by nie sprzedawał w kraju. A jeśli tu, to napewno po jakimś czasie, żeby uśpić czujność szukającego, albo w częściach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja bym na Twoim miejscu zaczął również poszukiwania na zagranicznych stronach typu E-bay/allegro. Każdy sprytny złodziej by nie sprzedawał w kraju. A jeśli tu, to napewno po jakimś czasie, żeby uśpić czujność szukającego, albo w częściach. O tym myślę, teraz rozgłośnic, a poźniej jak się uciszy na maxa przeglądać fora, allegra, tablice, sramtrii itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dokładnie tak jak pisze ClearWater. Nie liczyłbym na to że w najbliższym czasie moto pojawi się w necie. Jak złodziej mądry to będzie czekał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 trzeba liczyć że złodziej jest debilem i to skończonymMam propozycję, daj gdzie się da ogłoszenie typu kupię białą cbr-kę. Może gość sam się zgłosi... Tylko przemyśl formę ogłoszenia aby się nie zdradzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Będziemy mieć to na uwadze też sporo siedzę na aukcjach także jak coś się pojawi to dam znać .... Masakra i debilizm ciekawe jak by się jeden gnój z drugim czuł jakby mu np mieszkanie ze wszystkiego okradł ciłemekawe jakby się czuł ........... Do stałem kiedyś łańcuch do zapinania roweru (jak pracowałem w NL ) co prawda jest grubości ręki, a oczka grubości palca ale chyba zacznę go używać . powodzenia w poszukiwaniu pewno rozbiorą go na dziupli gdzieś i bedą się chcieli części pozbyć wiec może w końcu w padną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ciekawe czy zlodziej nie czyta tego posta swoja droga.. mozesz przyblizyc skad ci ja gwizdneli - nie pytam o adres ale o okolice.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No i się zaczęło ;/ ... Kur... współczuje i jak tylko coś wpadnie w oko dam znać ;/ aż boje sie swojego zostawiac przypiętego do latarni ;/ bo co to dla nich takie zapięcie... co prawda dedykowane do motocykla, ale z dobrymi nożycami to wszystko pójdzie ;/ Lipa straszna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Justynów, ELW dokładniej andrespol te okolice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ok, popytam tu i tam.. i oczywiście współczuje! jak mi ukradli auto to przez dobre dwa lata oglądałem się na ulicach czy to aby nie mój.. w Polsce powinno być jak w Emiratach Arabskich - za kradzież, amputacja dłoni albo obu..nic się chu.e. nie boją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Muodyv6, coś ruszyło w sprawie? Może warto też wpaść na giełdę w niedziele na Lodową? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Cisza i Spokój;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 w tamta niedziele bylem na gieldzie to cisza ani sladu kurcze szkoda motorka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Muszę zbierać na drugi ;(( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jaka była wartość moto oraz ile kosztowałoby AC do niego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 wiesz wartoś wartością ale z kupne zrobieniem itp to 11 tyś gdzieś było. a o AC się nie dowiadywałem bo nie mam żadnych zniżek do tego 98 rok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 za stary pojazd na AC 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Powiem tak kolego łapy up***dolić przy samych łokciach tym co to zrobili. Nawiązując do Cbr-y to fajnie wyszła po tym malowaniu myślę że wziął ją ktoś co ją widział bo cieszy oko jak się na nią patrzy nawet na zdjęciach i dokładnie wiedział gdzie ona stoi . Siedzę też na aukcjach z częściami to będę miał to na uwadze . Oby się znalazła powodzenia . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja pie***le! Można się załamać. Nie wiem jak to jest z motocyklami ale jak mi ukradli auto to trzeba bylo dać ogłoszenie do radia czy telewizji i te k**wy same do Ciebie dzwoniły i sie umawialy na okup. W moim przypadku sie opłacało bo ich złapali i dali konkretne wyroki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wydaje mi sie ze wszystkie informacje, pomysły powinny byc przekazywane priv. To forum jest publiczne. Nie ułatwiajmy złodziejowi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Justynów, ELW dokładniej andrespol te okolice. W Justynowie Ci ukradli? No to teraz mnie nastarszyłeś, ja mieszkam zaraz koło Justynowa. Jak cos zobaczę podobnego do twojej cebry to dam znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 W Justynowie Ci ukradli? No to teraz mnie nastarszyłeś, ja mieszkam zaraz koło Justynowa. Jak cos zobaczę podobnego do twojej cebry to dam znać. No nie? Niby tak tam spokojnie, aż tu nagle bach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Eh współczuję, w wieku 14 lat ukradli mi motorynkę z strzeżonego parkingu co najśmieszniejsze była zastawiona pod wiatą gsxem mojego Taty, 3 lata po tym dmuchneli mi skuter na Limance przypięty blokadą za 200 zł do trzepaka +blokada w kierownicy a przecznice dalej komisariat............ rozsyłaj info o kradzieży gdzie się da Powodzenia i oby się znalazła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 za stary pojazd na AC To prawda... Poza tym powiem szczerze, że moim zdaniem nie warto kupować AC. Koledze kilka lat temu za 9 letnią ZX9R wartą 10-11 koła zaproponowali 2 tys. zł! Druga sprawa, właśnie przerabiana na innym forum - skradziono ZX10R 2010 i właścicielowi nie chcą wypłacić kasy... Powołują się na jakiejś ekspertyzy wskazujące, że kluczyk nosił jakieś ingerencje itp. Próbują jak mogą aby nie wypłacić kasy! Nie wiem jak to jest z motocyklami ale jak mi ukradli auto to trzeba bylo dać ogłoszenie do radia czy telewizji i te k**wy same do Ciebie dzwoniły i sie umawialy na okup. Nie sądzę aby ktokolwiek się zgłosił... Motocykl pewnie został skradziony na rozbiórkę albo wywiozą go na wschód. Podejrzewam, że nikt nie jest idiotą aby wystawiać części tak specyficznej wersji. Przykra sprawa, co więcej można powiedzieć :pout: Chociaż może się całkiem przypadkowo znaleźć Trzeba mieć nadzieję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi