Dann Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Witam czy ktos z forum używa opon Bridgestone S20 ? Wiele jest pozytywnych recenzji ... Ale czy ktoś to juz przeżył na swym zadupku Intersuje mnie zakup takich gum Ktos coś może powiedziec o nich a może ktoś zna inne dobre gumy ? Edytowane 3 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Też o nich się naczytalem. Podobno lepiej trzymają niż pilot powery czy diablo corsy. Szybko się nagrzewaja. W deszczu też dobrze kleja. Za miesiąc będę je zamawiać. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi