Konrad85 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 GN Flashlight - dla telefonów, które mają gołego Androida - darmowa i bez reklam aplikacja, która wykorzystując diodę LED robi latarkę z telefonu, HTC daje np własną aplikację ale zdarza się że trzeba właśnie pobrać Kingsoft Office - darmowy i bez reklam pakiet office - otwiera wszystkie odmiany, odpowiedniki plików word czy excel czy powerpoint Menadżer plików - nazwy nie wymieniam bo jest tego dużo - niestety nie trafiłem na często rozwijaną, darmową wersję bez reklam Open FM - mobilna aplikacja największego chyba polskiego radia internetowego - baaaaaardzo dużo stacji do wyboru Go Weather - największa chyba aplikacja pogody, którą można rozbudować do pełnej wersji za free - instalujemy pozostałe darmowe programy tego producenta - instalujemy pełną wersję Go Weather - kasujemy gówno które poprzednio instalowaliśmy i mamy pełną wersję, można też od razu zapłacić ale ja wolałem się pomęczyć te 40 min - komunikaty ostrzegawcze o opadach, pełno widżetów a nawet interaktywna tapeta pogody na telefon, która zmienia się w zależności od pogody poluję jeszcze na darmową, offlinową!!! wersję nawigacji - używałem, testowałem Navfree która używa map w formacie OSM ale niestety daleko jej do płatnej automapy czy tom toma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Polecam program BUMP dostępny na Iphone oraz android. Nie dość że pozwala wysyłać pliki między tymi urządzeniami przez bluetooth to jeszcze robi to w ciekawy sposób https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga&hl=pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Polecam program BUMP dostępny na Iphone oraz android. Nie dość że pozwala wysyłać pliki między tymi urządzeniami przez bluetooth to jeszcze robi to w ciekawy sposób https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga&hl=pl a jednak coś łączy te dwa systemy .... "BUMP" 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Czego używacie do nagrywania trasy podczas moto wycieczek?? Chodzi mi o aplikacje offline, która zapisywała by trasę (na mapie), prędkość na danym odcinku, czas, średnią prędkość etc. większość aplikacji jednak jest dla mniej leniwych (Jogging czy inna jazda na rowerze ;D) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Moje trasy v2.0.4 http://market.android.com/search?q=pname:com.google.android.maps.mytracks 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Pytanie trochę z innej beczki. Czy jest jakaś aplikacja która wymusi na mojej Xperii Tipo widzialność jako mass storage? Tudzież czy jest jakiś cudny sposób aby moje radio w samochodzie zaczęło mi odtwarzacz mp3 z telefonu? Na poprzednim HTC Touch Diamond wszystko było takie proste ech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 masz radio cd/kasetowe? ma wejście liniowe(takie jak od słuchawek)?jeżeli podłączasz tel przez USB, to antek powinien pokazać w powiadomieniach opcje USB mass storage, ponieważ takie radia są w zasadzie komputerami z systemem (najczęściej linux)- wtedy klikasz przełączenie trybu i gotowe- pytanie jeszcze, jaką masz wersję antka? Ponieważ ja mam stare radio, to używam metody klasycznej: kaseta-adapter. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Mam http://allegro.pl/radio-samochodowe-jvc-kd-g721-pilot-3-wyjscia-rca-i3409902705.html tylko, że juz od kilku lat może firmware jest nie halo... Radio widzi mi tel ale szuka i szuka i szuka....i albo wywali read fail albo będzie ciągle szukać...Androida mam 4.0.4 Edytowane 20 Lipca 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jandas Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Moje ulubione aplikacje: Little Photo - prosta i szybka aplikacja do edycji zdjęć Szybki notatnik - prosty notatnik, coś na wzór systemowego notatnika w Windowsie Zombie Farm - gra farmerska, w której hodujemy zombie runtastic - aplikacja do śledzenia naszej aktywności ruchowej Meteo - pogodnynka wyświetlająca informacje pogodowe na bazie danych z new.meteo.pl Google Chrome to Phone - aplikacja, która pozwala szybko przesyłać linki pomiędzi Chrome i Androidem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Troche poza tematem ale czy ktos slyszal o aplikacji wysylajacej sms jak ktos dzwonil ale do iphona?? 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Siema,dlaczego telefon mojej żony z tym androidem sam do mnie dzwoni,i zdażyło się to nawet jak miała puste konto, 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jeżeli zadzwoniła mimo pustego konta, to może to być wina tylko operatora. Telefon może w określonych wypadkach próbować nawiązać połączenie, ale przy pustym koncie nie pozwoli na to sieć. Natomiast samoistne nawiązywanie połączeń może być winą złośliwego oprogramowania/błędu którejś z zainstalowanych aplikacji. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 SOBOL - bo "jechała" na Twoje konto 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 bo "jechała" na Twoje konto Tak zgadza się.Problem występuje nie regularnie,tydzień spokoju-albo potrafi jednego dnia klika razy.Oba telefony leżały obok siebie i mój dzwoni,biore żony telefon a na nim nic się nie wyświetla.Zatłukę kiedyś tego androida 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tak zgadza się.Problem występuje nie regularnie,tydzień spokoju-albo potrafi jednego dnia klika razy.Oba telefony leżały obok siebie i mój dzwoni,biore żony telefon a na nim nic się nie wyświetla.Zatłukę kiedyś tego androida To nie jest wina Androida, tylko tego co jest w pamięci poza nim 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tak zgadza się.Problem występuje nie regularnie,tydzień spokoju-albo potrafi jednego dnia klika razy.Oba telefony leżały obok siebie i mój dzwoni,biore żony telefon a na nim nic się nie wyświetla.Zatłukę kiedyś tego androida A odebrałes kiedyś ? Słychać coś? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Cisza,a jak miała puste konto to -użytkownik tego numeru bla bla bla 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Czy ktoś z was ma Garmina na telefonie? Działa wam bez problemu? Może ktoś podlinkować jakiegoś działającego, bo mam z takim problem? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jako że jestem zielony w wirtualnym świecie, zapytam jeszcze raz... Chcę zainstalować płatną aplikację i googleplay chce ode mnie numer karty płatniczej. Czy to jedyny sposób zapłacenia za aplikację? Czy to normalne i bezpieczne, bo źle się czuję podając takie dane w necie. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak sie boisz to na allegro są karty do płatności internetowych. Kupujesz, przelewasz ile chcesz i płacisz. A Twoja prywatna karta jest bezpieczna. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Boję - nie boję, ale chciałbym mieć świadomość co ryzykuję Możesz napisać więcej co to za karta bo szukajka allegro niczego mi nie znajduje. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Np taka: http://allegro.pl/karta-internetowa-z-doladowaniem-20-zl-bz-wbk-i3804508266.html Jest duży wybór. Poszukaj dokładniej 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 a propos Spotify 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Troche z opóźnieniem, ale może przyda się komuś kto boi się używać kartę płatniczą: http://pl.wikipedia.org/wiki/Chargeback W praktyce oznacza to tyle że jeśli ktoś wykradłby dane karty i użył jej gdzieś to zgłaszamy się do banku i odbieramy co nam się należy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dosyć fajna aplikacja dla motocyklistów: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moto_opinie.info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi