Thebestof78 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Magda nie wiem czy już kupiłaś moto ale koleżanka z zaprzyjaźnionego forum podrzuciła link http://allegro.pl/kawasaki-ninja-ex-250r-i3109504215.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 nie, nie kupiłam ale... Lublin? to jak koniec świata no i 12 kafli... nie mniej jednak dziękuję 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi