Skocz do zawartości

Pozostałości Zderzaków I Owiewek

Regis

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wyżej, przyjmę za przysłowiowe piwko, połamane owiewki, zderzaki, plastikowe lampy itp. Chodzi mi o tworzywo potrzebne przy naprawie połamanych owiewek. Tak więc wszystko co ma oznaczenie typu tworzywa mnie interesuje...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

działkowy emeryt

widać, że nie zjeżdżasz z asfaltu ;) ... wsiądź w auto i pojeździj po lasach za Smulskiem, albo gdziekowleik na obrzeżach Łodzi - np lasy na Rogach... leżą tego całe tony - do wyboru do kooru... :sad2: niestety

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

działkowy emeryt

raczej chodzi mi o to, co wywalają z aut po rozbiorach albo po demontażu angoli czy innych jeżdżących śmieci... zderzaki, elementy tapicerki, boczki drzwiowe z kieszeniami, całe deski rozdzielcze, obudowy słupków, elementy pokryw airboksów... całe stosy ch*je zostawiają w lasach... grrrr.... nie przy drogach, tylko głębiej trzeba wliźć...

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

• 2 tygodnie później...

Regis... jak coś to pisz pracuję w salonie więc pełno takich plastików się wala... co lepsze trafiają do którzy to odkupują i naprawiają a reszta ląduje w koszu... więc jeżeli coś Ci się może przydać to myślę że nie będzie problemu...

cr2sher, interesuje mnie wszystko co jest termotopliwe... naj bardziej przydatne są obudowy lamp, bo często ludziska urywają uchwyty u siebie i trzeba dorobić... 

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Regis, czyli całe lampy czy tylko plastiki z tych lamp, uchwyty ?? bo nie wiem czego mam Ci szukać... jakieś duże kawałki czy małe? jak możesz to określ co i jak na PW to postaram Ci się coś wykombinować...

Kawał zderzaka widziałem na ul.Dąbrowskiego /Gojawyczyńskiej jak tramwaje wjeżdżają pod wiadukt na pętle.Chyba świeżynka bo jeszcze ślady auta widać na śniegu.

• 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Regis dalej potrzebujesz plastikow. Mam kilka zderzakow od samochodow powypadkowych?

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Chyba wydaje sie ,że nie aktualne  ;)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,