bocianlask Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Mam do Was trochę nietypowe pytanie… nijak niezwiązane z motocyklami Ostatnio noszę się z zamiarem otwarcia w mojej mieścinie sklepu z upominkami /gadżetami . W sklepie miałoby być wszystko co w sklepach podobnych, czyli tysiąc jeden drobiazgów, między innymi śmieszne gadżety na urodziny, rocznice, wieczory panieńskie / kawalerskie itp., jakaś biżuteria, pluszaki, dyplomy, itp. I tutaj pojawia się moja prośba. Może ktoś z Was prowadzi / pracuje w hurtowni z takimirzeczami i mógłby podać jakieś namiary lub ktoś prowadzi taki sklep i mógłbypodzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi tej działalności. Dodatkowo w sklepie chciałbym oferować nadruki na kubkach/ koszulkach/ puzzlach/ itp., oraz piaskowanie szkła – szklanki, kieliszki a możenawet szyby np. samochodowe W necie znalazłem kilka hurtowni z takim asortymentem, lecz wolałbym znaleźć jakąś na miejscu aby móc podjechać i zobaczyć towar na własneoczy oraz porozmawiać z właścicielem lub pracownikiem odnośnie współpracy itp. Nie jest jeszcze przesądzone, że na 100% otworzę taki sklep – na razie chcę rozeznać się w dostępności towaru w województwie, cenach itp. Poprostu muszę przeliczyć czy to wszystko będzie mi się opłacało. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam bocian Edytowane 25 Lutego 2013 przez bocianlask (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Rudefood.. wpisz i poszukaj ona w łodzi nieopodal lotniska jest,,,,, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 dzięki bardzo za namiar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi