żółwik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witam Przedstawiam moją Diablice czyli YAMAHE R1 RN12 z 2006r. Motocykl posiada kilka błyskotek poprawiających wygląd i delikatnie osiągi, w planach zabiegi kosmetyczne. Edytowane 24 Lutego 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 może być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Z braku laku i kit dobry Diablica piękna..czerwień ognista.. Podobają mi się one maja piekna lampe przód Piękne wydechy:P A jeden mankament tej co mnie zdenerwował to to czerwone cudo na baku Sorry za offa tu jest porównanie :giggle: ale twemu czegoś brakuje Edytowane 24 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Z braku laku i kit dobry Diablica piękna..czerwień ognista.. Podobają mi się one maja piekna lampe przód A jeden mankament tej co mnie zdenerwował to to czerwone cudo na baku Sorry za offa tu jest porównanie :giggle: :giggle:ale twemu czegoś brakuje na twojej cbr-ce lata taka niebieska na baku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piękna !!! Zastanawiałem się nad R1 w tym modelu, ale wybrałem ZX10. Zmniejsz te fotki bo są za wielkie i nic nie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piękna !!! Zastanawiałem się nad R1 w tym modelu, ale wybrałem ZX10. Zmniejsz te fotki bo są za wielkie i nic nie widać u mnie otwierają się OK zmniejszone zerknij 1 i 2 może być. no jakoś daje rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Bardzo ładny szpej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piękna bestia, chyba nie zdradzę Yamahy dla kawłsraki jak niektórzy w tym towarzystwie i w następnych sezonach w hangarze pojawi się piękna grafitowa R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mi się zdaje czy prawy wydech jest bardziej do tyłu??A takto jak yamaha, fajna bo czerwona;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kozacka r1 przednia owiewka oraz lampy sa mega kozackie. Bardzo to lubie w r1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Kozacka r1 przednia owiewka oraz lampy sa mega kozackie. Bardzo to lubie w r1 no przecież ten ryjek właśnie z tego modelu jest chyba najpiękniejszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A jeden mankament tej co mnie zdenerwował to to czerwone cudo na baku Diablica właśnie idealnie komponuje się do koloru - przynajmniej moim zdaniem Piękne moto i chociaż sam za czerwonym nie przepadam to na pewno właściciel musi ją ubóstwiać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Piękna jest tylko z tym zadupkiem to ty tu kariery nie zrobisz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A takto jak yamaha, fajna bo czerwona;) Foty słabawe naprawde to piękna wisienka Piękna jest tylko z tym zadupkiem to ty tu kariery nie zrobisz spoko tylna kanapa jest i jak coś to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) spoko tylna kanapa jest i jak coś to zapraszam weź to napisz jakimiś większymi literami, będzie lepszy oddźwięk PS. dzięki Edytowane 25 Lutego 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) weź to napisz jakimiś większymi literami, będzie lepszy oddźwięk PS. dzięki poczekam na sezon i podjade pod central to wystarczy na jazde jako plecak diablicom trzeba bardzo zasłużyć Edytowane 25 Lutego 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No morze być ,nawet bym mógł z sezon polatać ha ha Jest kozacka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Diablica po małej kosmetyce ogona i pługu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 paski dodają mocy? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 paski dodają mocy? mocy ma dość sama widziałaś :bye: ,ale fajnie wyglądają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 taką DIABLICĘ to rozumiem ... obejrzałbym się mmmmm piękności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 faktycznie prawdziwa diablica 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 mrrr......ale śliczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 mrrr......ale śliczna W realu wygląda jeszcze ładniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wierzę na słowo..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi