MistrzDariusz Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zimę staram się spędzić pracowicie i jak widać dłubę przy tym i tamtym. Zacząłem od rozebrania moto na strzępy, wyjęty widelec (uszczelniacze i olej wymienione), nowe klocki, oponki nowe czekaja na spalenie starej , nowy filtr powietrza, gaźniki rozebrane i wyczyszczone czekają na synchro i regulacje. W planie jeszcze przerobka clip-on'ów i parę "przystosowań", do wiosny dzik będzie latał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Byś go troche wyczyścił, bo widać że zmęczony życiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Troszeczkę bałaganik w garażu ale widac że dbasz o suczkę chwalne to Fajna kolekcja tłoków :yeah: :yeah: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 to akurat garaz mojego przyjaciela, straszny wariat i konstruktor w tle cbr f4 poza tym kilka ciekawych zabytkow Byś go troche wyczyścił, bo widać że zmęczony życiem no masz racje, u poprzedniej właścicielki głównie stał w garażu a ja mam go od połowy sezonu. przyjdzie wiosna przyjdzie czas na czyszczenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Powodzenia w pracach... "jak dbasz tak masz" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiacik69 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 rozebrany w pyl... zarcik ci sie udal nie ma co ... chodz podjedz do mnie ja ci pokaze jak sie bawia prawdziwi gracze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mały update Dzisiaj dzik ożył!! oczywiście nie bez walki... po założeniu gaziorów okazało się że uszczelki komór pływakowych szlag trafił... a one są po 65pln sztuka!!! wiec wyrzeźbiłem nowe z arkusza jakiegoś tworzywa od mojego przyjaciela, i.... działa!! ruszył od pierwszego zakręcenia - żadnego chechłania w nadzieii Duma mnie rozpiera!! w tym tyg jeszcze założymy nowe gumeczki i dzik bedzie lataaaał Widzimy się na trasie!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 już dopieszczona na cacy? 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dopieszczony!! jeszcze z braku czasu nie wybrałem się z tymi gumami ale już Dzik czeka żeby tylko lody puściły Przejechałem sie kawałek jak te 2 ciepłe dni były, i różnica kolosalna, gaźniki już chyba dożywały swoich dni a teraz... inny motocykl, zbiera sie z dołu 50% szybciej, szybciej sie wkręca, równiej chodzi. kozak! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiacik69 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to co kiedy smigamy razem? ja teraz mieszkam w centrum wiec masz polowe drogi gamoniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jakis wolniejszy dzien bede mial i pogoda dopisze, to polatamy wyslij mi na pw numer bo juz nie wiem czy mam czy nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pieszczenie Dzika zakończone! wszystko zrobione, oponki wymienione... tylko latać!! PS Jeśli finansowy klimat dopisze przyszłej zimy będę relacjonował pieszczenie innego sprzętu... w owiewce i ze skrzydełkiem, ale o tym później. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wychuchany, aż miło patrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 I już po pierwszym przelocie gumy sprawują się rewelacyjnie, moto sam się dokłada do zakrętu na dellu po rondach dawałem rade za ziomkiem na starym gixxie 750 wiec jest niezle. muszę przyznać ze jestem bardzo zadowolony z zimowej pracy jak napisał elefti jak dbasz tak masz ! Pozdro 600ccm i do zobaczenia na drodze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dałeś mu 2 życie Gratulacje, dobra robota ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 a czy to nie Ty Darku towarzyszyłeś mi dziś od skrzyżowania marszałków do maca na widzewie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 oj niee właśnie wróciłem z pracy (20.00) i nie jeździłem dzisiaj więc to na pewno nie ja Dałeś mu 2 życie :)Gratulacje, dobra robota ! Nie było aż tak strasznie kupiłem go w przyzwoitym stanie i dopieściłem troszkę. Motocykl ma sprawiać radość i jak sobie popracowałem w zimę zresztą nie wydając przy tym fortuny, to teraz micha się śmieje jak tylko otworze garaż... a potem jest tylko lepiej po sezonie prawdopodobnie będę go sprzedawał (a już jest kilku chętnych) to ktoś będzie pewnie tak samo zadowolony jak ja Kolejny update... Dziś nastąpiło nieuniknione moja pierwsza w motocyklowym życiu guma zamknięta !! na dell'u po rondach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi