suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 OJ zaraz konkurencja . KAŻDY MOTOCYKLOWY NAPALENIEC MILE WIDZIANY. Mogę poprowadzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Najpierw muszę odpowiedzieć sobie na pytanie: Czy jestem MOTOCYKLOWYM NAPALEŃCEM? Hm... Odpowiedź o treści 'TAK' na pytanie patrz wyżej + pizza domowej roboty Danna = 20 kwietnia godz. 17 spotkanko w OSP Długim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Szczerze nie wiem gdzie to się konkretnie znajduje ale jak postawisz tę pizze własnej roboty to mogę się przejechać Pizza tylko w wekend a co do tematu to miejsce spotkania jest tu http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Rog%C3%B3w%2C+&loc2=woj.+%C5%82%C3%B3dzkie%2C+D%C5%82ugie+1&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=23dc1fb57800d3a300e7dc00cd040075c3003247ea6ec426&sId2=# Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pizza tylko w wekend 20 kwietnia wypada w sobotę a sobota to część weekendu. Dzięki za trasę, już wiem gdzie to jest ale nie uwzględniłeś objazdu który teraz obowiązuje przez budowę wiaduktu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dann a może zrobisz pizze na spotkanie. Może burmistrzowi zasmakuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Wiaduktu ? nie jestem w temacie sorrki jak nie to przez brzeziny do koluszek a dalej to już moge się :komunikacją: zająść odpowiednio A no tak sobota Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A gdzie jest objazd? Przez Brzeziny lepsza droga Można trochę pogonić Więc ustalone Dann kręci pizze na sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tylko żeby zakalec Ci nie wyszedł Może gdybym kogoś znała z Koluszek to z ciekawości pojawiłabym się na tym spotkaniu. Obecnie zamknęli drogę wyjazdową z Rogowa na drogę krajową więc do Rogowa trzeba jechać przez Marianów Rogowski lub Rogów PGR. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Edyta dasz radę a to chyba nie dawno zamknęli Bo w niedziele leciałem z Koluszek do Rogowa i z powrotem przez Brzeziny i było ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeśli przyszły małżonek mnie puści to odwiedzę Wasze strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Daleko nie jest. Przecież nic złego Ci się nie stanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Mam taką nadzieję ale tu chodzi o to, że jest strasznym zazdrośnikiem :/ A ile czasu może potrwać to spotkanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To weź go ze sobą. Nie wiem ile to będzie trwało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Do sierpnia jeszcze daleko, ale wstępnie postaram się być. Być może nie sam 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na spotkaniu maja być rozdawane koszulki klubowe dla chętnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Oczywiście jak na złość, w sobotę mam "rodzinną" imprezę, ale jest szansa, że jednak się pojawię, niestety, najprawdopodobniej bzykiem małżonki... Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Arecki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Oczywiście jak na złość, w sobotę mam "rodzinną" imprezę, ale jest szansa, że jednak się pojawię, niestety, najprawdopodobniej bzykiem małżonki... No i udało się, z małym spóźnieniem pojawiłem się na spotkaniu, plany są, zobaczymy co z tego wyniknie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi