ragavan Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Na takie imprezy najlepiej ściąga ludzi jakaś "gwiazda wieczoru" Jeśli będzie to zlot otwarty,można zaproponować (oczywiście kto będzie mial ochote) udostępnić swoje motocykle(pod okiem właściciela) do robienia sobie zdjęć na motocyklu,żeby można bylo sobie usiąść itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jakiś pomysł na gwiazdę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Miss mokrego podkoszulka albo stripess A Frekfencja w tysiącach Edytowane 26 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Gwiazda zależy oczywiście od budżetu araz samej "konstrukcji" zlotu Czy to zlot zamknięty tylko dla motocyklistów na zamkniętym terenie,czy otwarty dla wszystkich ludzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam. Lepiej by było jak by był otwarty niech inni też mają trochę zabawy i niech w końcu zobaczą że jest nas bardzo wielu i też się liczymy na drogach 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zlot będzie otwarty jak rok temu. Dziś były pierwsze rozmowy z burmistrzem Chałatem. kucharz od grochówki ten sam co poprzednio. koszulek około 200 szt. i będą rozdawane w kościele podczas świecenia jak ŚW. KRZYSZTOF w tamym roku 27 marca będzie spotkanie burmistrza z motocyklistami dotyczące zlotu. I wtedy się wszystko ustali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A macie jakiegoś sponsora?Jak to wygląda od strony finansowej?Przydały by się kurcze później jakieś atrakcje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 a tego nie wiem dokładnie. po spotkaniu z burmistrzem będzie wszystko wiadomo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam. Termin zlotu planowany jest na miesiąc sierpień Zobaczymy co wyniknie po spotkaniu z burmistrzem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiadomo już coś więcej??? Co do sponsorów to najlepiej uderzać w gigantów takich jak MOBIL1. Dodatkowo można zaprosić firmę/sklep ze sprzętem dla motocyklistów, która postawi swoje stoisko. Tak samo zawsze przyciągają loterie wizytówkowe z nagrodami od sponsorów . --- Jakby co to służę pomocą z zakresu grafiki komputerowej (plakaty, wizytówki, banery itp. itd.) Myślę, że nasza Koluszkowska drukarnia również by chętnie wzięła udział w tym wydarzeniu (pokrycie kosztów materiałów reklamowych i może jakaś nagroda). Pozostałe duże firmy również pewnie by coś dały od siebie, w zamian za ich reklamę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Od czegoś trzeba zaczynać. Krytykować łatwo gorzej z pomocą. Małymi krokami aby to przodu. jesli ja dobrze czytam , to ma prawo krytykować i wystawiac swoją, obiektywną ocenę... ja nie byłem, ale też słyszałem ze rewelacji nie było... ale jesli wam nie w smak konstruktywna krytyka to powiem tak. Najlepszy zlot jaki siwat widział. po prostu rewelacja czy tak jest lepiej i czy taka opinia coś dobrego wnosi? :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Obiektywna ocena myślę, że jest jak najbardziej na miejscu, lecz wypowiadana z uwzględnieniem pewnych czynników. Był to pierwszy zlot, więc dziwne by było gdyby wszystko było rewelacyjnie Każdy uczy się na błędach. Najważniejsze jest to, że wyszła od kogoś taka inicjatywa i była zrealizowana w miarę możliwości. Ktoś poświęcił swój czas i energię dla innych, zamiast zająć się swoimi sprawami, rodziną itp... Tak więc okażmy trochę wyrozumiałości, dobrej woli i postarajmy się by kolejny zlot był lepszy Jak każdy da coś od siebie to z pewnością będzie to sukces. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tylko zeby parada nie byla taka jak rok temu, dluga zbyt wolna .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jestem pod ogromnym wrażeniem, że Koluszki już przygotowują się do zlotu Brzeziny też powoli przygotowują się już do Zlotu Motocyklistów... Chcemy Was w tym roku czymś nowym zaskoczyć... Oczywiście liczmy na dużą frekwencję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W poprzednim roku z tego co pamiętam nie mogłaś wyjść z podziwu ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 W poprzednim roku z tego co pamiętam nie mogłaś wyjść z podziwu ;-) Co masz na myśli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ilość nas i klimat jak był w czasie imprezy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Miss mokrego podkoszulka albo stripess A Frekfencja w tysiącach tysiace razy sie to naoglądałem i jakos nie jezdze na zloty z tego względu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Podobno miejsca parkingowe sprzyjały samoistnemu przewracaniu się motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam. Dziś się dowiedziałem że 20 kwietnia ma odbyć się spotkanie z burmistrzem Koluszek. Na spotkaniu ma być omawiany II KOLUSZKOWSKI ZLOT i sprawy założenia klubu. Spotkanie odbędzie się w OSP W DŁUGIM o godz. 17. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jak wygospodaruje chwile czasu to podskocze 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Im więcej osób tym lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 'Konkurencja' też mile widziana? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Z rogowa kawałeczek drogi na Długie 5 minutek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Szczerze nie wiem gdzie to się konkretnie znajduje ale jak postawisz tę pizze własnej roboty to mogę się przejechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi