suzuki Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam. Widziałem dziś koszulke ktore bedziemy dostawac na kolejnym ZLOCIE W KOLUSZKACH. Całkiem przyzwoicie to wygladało. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jskieś kąkrety co do impreski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No jeszcze nic dokładnie nie wiadomo. Narazie rzucamy same pomysły. Chcemy też utorzyć club motocyklowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No jeszcze nic dokładnie nie wiadomo. Narazie rzucamy same pomysły.Chcemy też utorzyć club motocyklowy. Club motocyklowy? W Koluszkach? he dobre...a co do zlotu to w tamtym roku trochę się zawiodłem..i tyle..i szczerze Jak ktoś nie zapoda rozgłosu i troche PLN-ów to bedzie lipa jak pogoda ubiegłoroczna 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Club motocyklowy? W Koluszkach? he dobre...a co do zlotu to w tamtym roku trochę się zawiodłem..i tyle..i szczerze Jak ktoś nie zapoda rozgłosu i troche PLN-ów to bedzie lipa jak pogoda ubiegłoroczna Od czegoś trzeba zaczynać. Krytykować łatwo gorzej z pomocą. Małymi krokami aby to przodu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Od czegoś trzeba zaczynać. Krytykować łatwo gorzej z pomocą. Małymi krokami aby to przodu. daniel to tylko krytykować potrafi nic innego <LOL> hehehe no ale pogoda rok temu była do bani to prawda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Od czegoś trzeba zaczynać. Krytykować łatwo gorzej z pomocą. Małymi krokami aby to przodu. Zgadzam się tylko skoro ktos podejmuje się organizacji zlotu powinien wiedzieć jak to zorganizować i dopiąć do ostatniej pinezki..jestem ciekaw co z tego wyjdzie. .mam nadzieje Że nasza gmina pójdzie po rozum do głowy i coś się zacznie dziać ...Zresztą w koluszkach jest miejsce na takie Wojaże...Jak by coś zawsze służe pomocą jeżeli tylko będe mógł i potrafił daleko nie mam do Koluszek P.S Ja posiadam ubiegłoroczna koszulke i powiem że jakościowo nie jest zła Dzi Dzi ty się tu nie rozpisój ty niegodziwcze jeden sprzedajesz motór jak możesz :thumbdown: :thumbdown: Edytowane 21 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 daniel to tylko krytykować potrafi nic innego <LOL> hehehe no ale pogoda rok temu była do bani to prawda... Ale pogody niestety nie da się zamówić. Do Częstochowy też leciałem w obie strony w deszcz. I jeszcze świecenia nie było. Ale nie narzekałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Ale pogody niestety nie da się zamówić. Do Częstochowy też leciałem w obie strony w deszcz. I jeszcze świecenia nie było. Ale nie narzekałem. Ja byłem w Koluszkach na zlocie NA boisku mnie zmoczyło ... i na światłach przypaliłem oponke :angelnot: :angelnot: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/240-zloty-koluszki-i-widawa/ Edytowane 21 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Daniel i od razu inna rozmowa. Pomoc się przyda. Jakiś? pomysł. Każda pomoc chętnie widziana! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Byłem w tamtym roku na tym zlocie w Koluszkach i mi się podobało Koszulka też niczego sobie jak będzie coś wiadomo co do tego rocznego II zlotu w Koluszkach to dajcie znać, chętnie pojawię się i tym razem pzdr LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kurcze,nic nie wiedzialem o koszulkach :-) W tym roku tez bede :-) Daleko nie mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Niema co mieszkam niedaleko za dyche zaleje i bede tam z wami :crash: Pozdro i LwG :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Będziemy się starali aby co roku było lepiej. Aby pogoda była lepsza. Jak będzie coś więcej wiadomo będę pisał bo jestem z organizatorami na co dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 tez chętnie sie pojawie:)A co do klubu,nawet w Dłutowie jest juz klub motocyklowy A to zaledwie wieś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Widzę ze chętnych przybywa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pewnie że tak :)Trzeba wspierać sie wzajemnie Nie bylem w tamtym roku więc ciężko powiedzieć mi co trzeba zmienić a co może zostać a takie sugestie pewnie sa pomocne. Może w skrócie jak było w tamtym roku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zawitamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Już robi się gęsto. Aż miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mówcie tylko kiedy , już lecę ha ha :nono: :nono: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 dajta dobrze na tace albo na przelewik na konto ojca dyrektora i bedzie słonecznie jak diabli xD 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak będę miał czym, to oczywiście postaram się przyjechać, w zeszłym roku stałem z moimi bąblami przy bramie i z żalem patrzyłem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 nie byłem w tamtym roku ale w tym postaram się być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam CBR900 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 rowniez postaram sie byc:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W środę będzie spotkanie z burmistrzem Koluszek . Może będzie więcej wiadomo co do zlotu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi