crosiak Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam w najblizsza niedziele o godzinie 15:00 na stadionie Orła zostanie rozegrany ostatni mecz (towarzyski) w tym sezonie. Fajna opcja jest pojawienie sie tam poniewaz moze bedzie mozliwosc aby cala ekipa wjechala na tor podczas parady zawodnikow Mysle ze nie bylo by z tym problemu i na stronie jeszcze zapraszaja motocyklistow aby zjawic sie przed 15 Co wy na to? Ja bylem na kazdym meczu w tym sezonie i w poprzednich latach. Powiem ze atmosfera naprawde zaje****a :)http://www.orzel.lodz.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W sumie fajna inicjatywa Może bym się pojawił 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Aaaaaaaa!! zapomnialem o najwazniejszym!! wejscie jest za FREE!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Z chęcią również też się pojawił na takiej imprezie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ktoś jedzie?może by umówić się gdzieś wcześniej i pojechać grupą? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja jade ja bede poprsotu na stadionie orla przed 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dałem ogłoszenie Będę na stacji BP, kto będzie chciał to niech przyjeżdża, tylko od razu mówię, że ja na mecz nie jadę, ponieważ mam dzisiaj inne plany - podjadę do was się przywitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Kilka fotek z imprezy na stadionie ORŁA Edytowane 12 Września 2011 przez Suchy-wolk Korzystaj z "Kody dla miniaturki" (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi