lucas666 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ten ktory dal na tace przyczynil sie do tego ze ksiadz bedzie mial za co jezdzic na swojej nowej hayabusie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ksiądz Natanek będzie latal na hayabusie To szatan http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ale sam ksiadz na motorynce? Pewnie wezmie ze soba jakas wierna z kosciola- jako rozgrzeszenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzieki za taki duży odzew prośba o punktualność bo potem szybko trzeba do mnie lecieć ja już będę o 17 :15 pod casto jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzieki za taki duży odzew prośba o punktualność bo potem szybko trzeba do mnie lecieć ja już będę o 17 :15 pod casto jak coś Jak się nie wyrobię, bo o 17 wyjeżdżam z Pabianic, a jeszcze paliwo muszę kupić, to podjadę do kościoła. To ten drewniany kościół przy Włókniarzy? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ej dziewczyny dajcie znac co z tym slubem czy jedziecie jak cos to ja tez sie dolacze tylko wczesniej wolalabym sie z wami spotkac 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czy ktoś leci z okolic Ronda Solidarności? - Chętnie bym się spotkał np. na stacji BP o 17'stej przy rondzie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ja będę leciał z okolic.... tankuję (na bliskiej czyli parę metrów dalej) i jadę -> jeśli do 16 nic mi nie wyskoczy to jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ja jade od Maca w sumie ale chwilke po 17 bo o 17 koncze prace dopiero 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 postaram się wpaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czarna ja lecę również ale nie mam jak się z tobą skontaktowac brak twego numeru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Kolejna świetna parada motocyklowa zaliczona Miałem nie jechać z różnych względów, ale dobrze, że się zdecydowałem PS : Niestety nie mam zdjęć, ale liczę, że @Macix udostępni na dniach jakieś fotki z udziałem motocykli 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 dokładnie, liczymy na Maćka, że wrzuci parę fotek albo jakieś filmiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja trochę mam fotek Przed castoramą Ceeeberki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Olo skand masz takie piękne CBR-ki na zdjęciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 oto moje..sorki za jakość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Olo skand masz takie piękne CBR-ki na zdjęciu Stały przy kościele i prosiły się żeby im zrobić zdjęcie to zrobiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 fajnie bylo sie z Wami poznac ;]pozdr 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wielkie dzięki wszystkim za przybycie poświeciliście kupę swojego czasu i było za***iście naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem :)Filmiki wrzucę jak tylko je dostane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Filmiki wrzucę jak tylko je dostane Maciek wybacz że nie byłem do końca, po prostu musiałem wrócić do domu.Wszystkiego najlepszego młodej parze na nowej drodze życia!! 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 tez musiałem wcześniej myknąć - ale dzięki i pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja rowniez, ale milo bylo przejechac sie taka wieksza grupa i poznac co poniektorych na zywo Najlepszego dla Mlodej Pary ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 My mamy takie zdjęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Piękny przejazd Al. Włókniarzy, baaaardzo mi się podobało, szczególnie ze względu na przykłutą uwagę mijających nas motocyklistów przy okazji odbywającego się "bajzlu" i fajny motyw pod MC Donald's... dobra kawka :)Panu Młodemu oczywiście Gratuluję. Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze. LwG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Reszta zdjęć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi