Olo Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Gdzie w Łodzi znajdę sklep w którym kupie jakiś zwykły, nie najdroższy alarm motocyklowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Podejrzewam że w każdym sklepie z akces-moto,dzwoniłeś już gdzieś? Edytowane 10 Lutego 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dzwoniłeś już gdzieś? Dziś się zainteresowałem, w ndz nie ma po co dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zobacz tu, maja tego od cholery http://stig.pl/ 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ja mam u siebie alarm, którego nie potrzebuję i chętnie go oddam jeśli zdemontujesz go i usuniesz dziurę na diodę w plastiku (schemat, montaż i instrukcję obsługi wysłałem via PM) :angelnot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja kupowałem w stigu na ul. Józefów, rzeczywiście mają tego dużo i dodają instrukcje montażu, cena też nie najgorsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ja kupowałem w stigu na ul. Józefów, rzeczywiście mają tego dużo i dodają instrukcje montażu, cena też nie najgorsza Chyba też tam się wybiorę. Powiedz mi czy te kluczki co dają do alarmu da się przerobić żeby działał w stacyjce? Ogólnie jesteś zadowOLOny z tego alarmu? Edytowane 14 Lutego 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 tak jeśli nie masz immobilisera to da sie, wyjmujesz grot zanosisz do dorabiania kluczy 25 zl i masz 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Jak coś alarm kupiony na 79zł rabacik nawet dali, polecam :woot: Jestem w trakcie montażu Edytowane 19 Lutego 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Odnośnie alarmu. Montowałem u siebie "Stiga" - to tylko straszak jak będziesz na mieście. Będzie Ci doił aku w przeciągu tygodnia. Radzę zamontować wyłącznik - i gdzieś go zakamuflować, abyś mógł rozłączać układ, gdy moto będzie stało w bezpiecznym miejscu. Pozostaje jeszcze kwestja decyzji "czy podłączać odcięcie zapłonu" .. lepiej by nie zadziałało na jakimś winklu przy 120 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pozostaje jeszcze kwestja decyzji "czy podłączać odcięcie zapłonu" .. lepiej by nie zadziałało na jakimś winklu przy 120 Ja jeszcze nie zdążyłem tego zamontować. O alarmie powiem, że na przechylania nie działa, ale wystarczy jak ktoś np. złoży nóżkę albo położy stopę na podnóżek bądź puknie kierą to alarm od razu się załączy. Aku świeżo po ładowaniu, tydzień moto stało to nie było jakoś problemu z odpaleniem. Jak za 79zł to nie ma tragedii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi