_Michał_ Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Allegro obecnie to jest jedna wielka ŻENADA... Nie znam regulaminu tablica.pl czy otomoto.pl (nie zagłębiałem się w to) ale portal allegro jest typowo ogłoszeniowy (z tym, że biorą za to niezłą kasę!!!), który nie gwarantuje i nie zabezpiecza kupującego czy sprzedającego przed niczym - tak jak wspomniałem w poście wcześniej... Żerują hieny na tym, że wyrobili sobie "markę" przed kilku laty (gdzie działało to trochę inaczej) i to wszystko. Pozmieniali regulamin na swoją korzyść aby za nic nie odpowiadać i mają użytkowników w d*pie! Ludzie nie czytają regulaminów i żyją w niewiedzy... Dopóki się nic nie "wyspie" to jest OK, a jak się wyspie to są schody... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W teorii kliknięcie kup teraz zobowiązuje do zakupu, ale teoria sobie, a praktyka sobie. Jeśli ktoś nie kupi to zawsze możesz na allegro zgłosić prośbę o zwrot kosztów wystawienia. Gdzieś to tam siedzi w opcjach. Co do zwrócenia kosztów - taka opcja widnieje. Ponad rok temu jak handlarz odkupił ode Mnie samochód wytłumaczył krok po kroku jak i co należy zrobić żeby nie płacić za wystawienie aukcji. Myk polegał na informacji do allegro iż kupujący po skorzystaniu z opcji "Kup Teraz" nie odebrał towaru po czym allegro nie pobierało opłaty - aukcja za free. Kupujący otrzymywał jedynie ostrzeżenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 bo niebitych się nie sprzedaje nie koniecznie myślałem sobie nad jakimś gixem 3/4 albo kusiło mnie na kawe 636 , ale odpuściłem bo hujowe czasy i znaleść coś dobrego to masakra jakaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi