AndrzejCBR Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam, chciałem zapytać o wasze opinie na temat tej marki? Akurat mnie ściślej chodzi o Kombinezon, mam zamiar takowy nabyć, wiadomo, ze są lepsze firmy i każdy chciałbym jeździć w alpinie, jednak ze mam okazje kupić go w dobrej cenie i jest nowy. Cena 650zł plus droga do warszawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 szczerze to coś podejrzanie tanio bo z tego co kojarzę to one po ok 2tys chodzą, wiec on chyba mało nowy.I jedyna opinia jaką znalazłem "Świetny kombinezon za niewielkie pieniądze. Dobrze wykonany, nie prujesię, skóra nie matowieje. Jakością wykonania nie odbiega wiele oddroższych i bardziej markowych kombiaków. Polecam." 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 W odpowiedzi powiem ze zakupiłem tatkowy kombinezon. Za 750zł od znajomego który przywiozl go z niemczech. Zupełnie nowy. Po założeniu mogę powiedzieć to samo co użytkownik wyżej, solidnie wykonany gruba skora sam kombinezon sporo wazy. Także również polecam i czekam na pogodę aż będę mógł przetestowac:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi