Adasi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam taki kombinezon do kupienia Czy wie ktoś co to za kombinezon jest (model)? Chciałbym coś o nim poczytac i się dowiedzieć, sprzedający niestety nie zna modelu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chyba SPYKE 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chyba SPYKE Widać, że na klacie ma napis SPIDI, tylko autorowi chodzi pewnie o model konkretny. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jest to kombinezon SPIDI. ..MOdel nie jestem ci wstanie okreslic za mało foto nie widac czy ma garrba itd..ale o tej firmie masz trochę na google etc..poszukaj 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jest to kombinezon SPIDI. ..MOdel nie jestem ci wstanie okreslic za mało foto nie widac czy ma garrba itd..ale o tej firmie masz trochę na google etc..poszukaj Oczywiście chodzi o model. To że spidi to sam wiem. Pytanie czego mam szukać. Modeli jest od wuja, chciałbym się dowiedzieć co to za ochraiacze tam są na kolanach,barkach, plecach itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi