Sławek89 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam, na jednej z wycieczek po spotkaniu z psem mam urwany spód lewej owiewki w mojej Kawie, byłem z nią na wiśniowej górze u gościa który zajmuje się klejeniem owiewek ale powiedział że to będzie zbyt dużo roboty i żebym lepiej poszukał jakiejś innej owiewki a nawet pół (dolną część) zeby z dwóch można było zrobić jedną, może być nawet popękana czy porysowana najważniejsze by dół owiewki i zaczep dolny był w miarę dobrym staniem, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tzn lewa owiewka? a lacznik owiewek masz caly .Zrob foty i wrzuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Łącznik owiewek jest cały, potrzebuję lewą owiewkę żeby jej dolną część(szarą na zdjęciu) podmienić z dobrej owiewki bo tam jest to wcięcie na dekiel i ten gość co klei owiewki powiedział mi że z tym będzie problem;/ a później chciałbym pomalować tylko tę szarą część owiewki żeby motor zostawić sobie w oryginalnym malowaniu. Miałbyś może coś takiego lub wiesz gdzie lub u kogo jeszcze ewentualnie popytac? pozdo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Puscilem wici i czekam. ps mialem zx6 98 w takim malowaniu i sprzedalem razem z owiewkami zapasowymi org sprowadzonymi z Hiszpani. Masz tu cos od mojego kolegi powolaj sie na mnie to dobra cene dostaniesz teraz chce 100zl http://moto.allegro.pl/zx6r-owiewka-bok-kawasaki-ninjz-zx-6r-zx6-i2988913432.html bo raczej w takim malowaniu jak miales to nie dostaniesz raczej. Ten moj kolega siedzi w jukeju i moze Ci tam zalatwi w Twoim malowaniu musisz z nim gadac nick Tobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki wielkie! jak byś miał jakieś info to daj znać bo tak jak napisałem potrzebuje kupić to po kosztach bo i tak wykorzystam tylko połowe wiec nie musi być w najlepszym stanie a i tak jeszcze musze doliczyc koszty klejenia i malowania;/ Do tego Twojego kolegi z aukcji którą mi wysłałeś napiszę już jutro na spokojnie bo ide jutro na 3 do pracy więc zobaczymy co odpisze. Ale i tak wielkie dzięki za pomoc:) pozdrawiam i wisze Ci piwko;] ps Powołać sie na Darka z Łodzi? Bedzie wiedział o kogo chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wiadomo ze te rzeczy nie sa tanie mysle ze nawet 100zl to pikus ,ale masz cala nie sztukowana(wazne przy odsprzedazy moto). Naklejki zamowic w Grafnecie i git,Powolaj sie na renpa1971. Zreszta pare lat siedze w kawasaki i wiem co mozna dostac, a co nie wiec pogadaj z Tobim i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi