krawol Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 jako, że już się odhaczyłem prawie w każdym dziale witając się z Wami, a został mi tylko ten to wrzucam zdjęcia mojej maszynki jest to nowy nabytek, także na razie zdjęcia tylko z ogłoszenia, ale jak przyjdzie sezon i wyprowadzę go z garażu to na pewno zaktualizuję temat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Fajny golas, ciekawa kanapa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Siedzonko wygodne, kufry są. Nic tylko się pakować i można ruszać w dalekie rejsy . Fajna sztuka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi