Rafał Zt Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam:) oto moj nowy sprzęt Suzuki gsxr 750 k8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piękna Mam w planach takie cudo kupić :woot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piękna maszyna !!! W tym roku w Łodzi będa same konkretne maszyny, nawet BMW S1000rr pojawią się na Dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dobra maszyna, jakieś mody w planach? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 fjiuu fjiuuuu sliczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Hmm a mniejszych zdjęć nie było ?? Fajna maszynka W tym roku w Łodzi będa same konkretne maszyny, nawet BMW S1000rr pojawią się na Dellu Może braknąć mniejsca pod centralem i dellem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 co to za końcówka wydechu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 co to za końcówka wydechu? Yoshimura gp evo 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 kurna fajny fajny ale do mojej FZR'ki i tak mu daleko haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ładny szpej P.S W tym roku w Łodzi będa same konkretne maszyny, nawet BMW S1000rr pojawią się na Dellu A na torze też sie pojawicie czy będziecie tylko "swoje maszynki" pałować na Dellu????????????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ładny szpej P.S A na torze też sie pojawicie czy będziecie tylko "swoje maszynki" pałować na Dellu????????????? Tego kto gdzie będzie jezdził nie wiem, jasnowidzem niestety nie jestem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Piękna maszyna Sam bym chciał taką jeździć ale jeszcze nie ten wiek :/ Edit// do p_d żeby nie było spamu ;D W powitalni już byłem, a postów mam mało bo przez styczeń nie miałem czasu ale teraz zamierzam to zmienić Edytowane 10 Lutego 2013 przez Kitket987 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Piękna maszyna Sam bym chciał taką jeździć ale jeszcze nie ten wiek :/ fakt piękna a teraz do powitalni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no wreszcie jakiś Gix ,kosaaa sprzęt 600 i 3/4 k8 k9 i L 0 jak dla mnie najładniejsze Gixy nie wiem czy wiesz ale twoja Suza nie do końca zgadza się z oryg malowaniem, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Zt Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 no wreszcie jakiś Gix ,kosaaa sprzęt 600 i 3/4 k8 k9 i L 0 jak dla mnie najładniejsze Gixy nie wiem czy wiesz ale twoja Suza nie do końca zgadza się z oryg malowaniem, co Ci sie nie zgadza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 co Ci sie nie zgadza? Czasza Zdjęcia są nie najlepszej jakości więc trudno tak ocenić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czasza ma nakładkę karbonową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuszka Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 niezły śmigacz, przegląda sobie właśnie inne opcje jeśli chodzi o wygląd i ten mi wpadł w oko http://sprzedajemy.pl/suzuki-gsx-r-750-gsxr-k8-sprzedam,184315 0 Cytuj Zajrzyj jeśli interesują Cię nowe wózki widłowe Kupno i sprzedaż koparko ładowarek Komatsu Deawoo http://wozki-jezdniowe.pl/wozki-widlowe-daewoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Najlepsze czarne malowanie i seryjne takie jak ma kolega Rafał. Cały urok Gixa Co Ty masz w nim za wydech?? , bo na tych fotkach nic nie widać, aczkolwiek fajnie wyglada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 tak czasza no ale jeśli to tylko nakładka to ok cieżkie czasy na kupienie zdrowego nie bitego gixa jeśli CI się udało to gratulację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 cieżkie czasy na kupienie zdrowego nie bitego gixa jeśli CI się udało to gratulację Nie tylko GIX'a, od jakiegoś czasu monitoruje rynek i są praktycznie same paździochy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ładna maszyna :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Zt Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 tak czasza no ale jeśli to tylko nakładka to ok cieżkie czasy na kupienie zdrowego nie bitego gixa jeśli CI się udało to gratulację zmienione ma blotniki ,klamki i czache wszystko na karbon. orginał jest zdjęty i lezy w pudełku:) Najlepsze czarne malowanie i seryjne takie jak ma kolega Rafał. Cały urok Gixa Co Ty masz w nim za wydech?? , bo na tych fotkach nic nie widać, aczkolwiek fajnie wyglada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Gratulacje na prawdę piękny jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ładnie mruczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi