xrobin76 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Tylko jak ten kolega to 50 przeżyje? przeżyje , przeżyje . bedzie wolno jechał (-: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) no tak wiesz, czasem się mówi że jak kocha to poczeka ale w tym przypadku to trochę nie teges ale oby do wiosny i szybkiego zdobywania umiejętności na zippie biżuterię fajną robisz to już Cie lubię powodzenia Edytowane 15 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witaj. Tylko czy nie warto byłoby skoczyć na kurs, zrobić papier i wsiąść na coś większego. Szybko może Ci się objeździć to moto a im cieplej się zrobi tym we wszystkich szkołach zacznie się większe obłożenie. Tak czy owak - udanego śmigania! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 no tak wiesz, czasem się mówi że jak kocha to poczeka ale w tym przypadku to trochę nie teges ale oby do wiosny i szybkiego zdobywania umiejętności na zippie biżuterię fajną robisz to już Cie lubię powodzenia a skąd wiesz ze robie ? Michał mówił ? Witaj. Tylko czy nie warto byłoby skoczyć na kurs, zrobić papier i wsiąść na coś większego. Szybko może Ci się objeździć to moto a im cieplej się zrobi tym we wszystkich szkołach zacznie się większe obłożenie. Tak czy owak - udanego śmigania! juz mi sie obiezdzilo po prawdzie . maxa juz osiagnolem na pierwszych jazdach ale techniki jazdy sie jeszcze poucze troszke na nim a w miedzy czasie bede probował sprzedac i kupic cos fajniejszego . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wujek fb pokazał 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siema 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi