xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 siema świeżak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Siemano :bye: nie pojemność czyni mistrza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 siemano . właśnie właśnie :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jak to mowi młymi kroczkami ale do celu:D:D no coz a kto tu nie zaczynal od 50? No ja zaczynałem od Komara a następnie MZ 250 przez 500 i 600 do litra a teraz na Zippie Nitro 250 więc witam w klubie powolnych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 i jak ten zipp ? jestes zadowolony ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 i jak ten zipp ? jestes zadowolony ? chyba tak patrząc na fejsa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 obejrzę sobie go zaraz na necie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Maćka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 tak Maćka :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Maciek pewnie się ucieszy za wiele nie widać http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/684-img-2102/ http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/685-img-2103/ ale jak przyjedziesz pod Central w czwartek to zobaczysz na żywo, Maciek jest praktycznie zawsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 dajcie mi troche czasu na nauke . pod central to dluga trasa jest ... :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 pod central to dluga trasa jest ... :)to zależy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 to zależy no tak . co fakt to fakt . obiecuje ze przyjade ale jak ogarne jazde . na razie probuje w kolo garazu . moj bliski kolega z wami jezdzi wiec napewno sie pojawie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witaj To tak jak ja zaczynasz, ale wsiadaj na 650- tkę jak ja dałam radę, to i Ty dasz. Ja żeby dostać podłoża kompletem nóg potrzebuję butów na obcasie, ale w tym wszystkim liczy się tak naprawdę pasja, jeśli to czujesz to świetnie. Niestety nowe egzaminy na prawko już raczej na pewno nie na 250-tkach, ale 650 prawie - Gladius Suzuki. Ja jestem własnie w trakcie robienia prawka. Myślę, że dobrze że zaczynasz od małego motocyklusia, ja wsiadłam po raz pierwszy w życiu na suzuki 650 i tak podkręciłam, że prawie stanął dęba. Potem 2ha nauki na 250 i znów na 650. Do zobaczenia na szosie :bye: 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witaj To tak jak ja zaczynasz, ale wsiadaj na 650- tkę jak ja dałam radę, to i Ty dasz. Ja żeby dostać podłoża kompletem nóg potrzebuję butów na obcasie, ale w tym wszystkim liczy się tak naprawdę pasja, jeśli to czujesz to świetnie. Niestety nowe egzaminy na prawko już raczej na pewno nie na 250-tkach, ale 650 prawie - Gladius Suzuki. Ja jestem własnie w trakcie robienia prawka. Myślę, że dobrze że zaczynasz od małego motocyklusia, ja wsiadłam po raz pierwszy w życiu na suzuki 650 i tak podkręciłam, że prawie stanął dęba. Potem 2ha nauki na 250 i znów na 650. Do zobaczenia na szosie :bye: do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu93 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 powitac LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 WITAM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiusz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 hej :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemanko :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrobin76 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Siema.. P.S coś skromnie Rozwiń swą prezentacje w .pptm miałeś na myśli??? :yeah: Siema Siema kolego LWG 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 no tak . co fakt to fakt . obiecuje ze przyjade ale jak ogarne jazde . na razie probuje w kolo garazu . moj bliski kolega z wami jezdzi wiec napewno sie pojawie .Tylko jak ten kolega to 50 przeżyje? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi