Skocz do zawartości

xrobin76

xrobin76

Rekomendowane odpowiedzi

jak to mowi młymi kroczkami ale do celu:D:D no coz a kto tu nie zaczynal od 50?

No ja zaczynałem od Komara a następnie MZ 250 przez 500 i 600 do litra a teraz na Zippie Nitro 250 więc witam w klubie powolnych :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Lazy An (anetaisuzi)

Witaj

To tak jak ja zaczynasz, ale  wsiadaj na 650- tkę jak ja dałam radę, :riding:  to i Ty dasz. Ja żeby dostać podłoża kompletem nóg potrzebuję butów na obcasie, ale w tym wszystkim liczy się tak naprawdę pasja, jeśli to czujesz to świetnie. Niestety nowe egzaminy na prawko już raczej na pewno nie na 250-tkach, ale 650 prawie - Gladius Suzuki.  Ja jestem własnie w trakcie robienia prawka. Myślę, że dobrze że zaczynasz od małego motocyklusia, ja wsiadłam po raz pierwszy w życiu na suzuki 650 i tak podkręciłam, że prawie stanął dęba. Potem 2ha nauki na 250 i znów na 650. Do zobaczenia na szosie :bye:

Lazy An

Witaj

To tak jak ja zaczynasz, ale  wsiadaj na 650- tkę jak ja dałam radę, :riding:  to i Ty dasz. Ja żeby dostać podłoża kompletem nóg potrzebuję butów na obcasie, ale w tym wszystkim liczy się tak naprawdę pasja, jeśli to czujesz to świetnie. Niestety nowe egzaminy na prawko już raczej na pewno nie na 250-tkach, ale 650 prawie - Gladius Suzuki.  Ja jestem własnie w trakcie robienia prawka. Myślę, że dobrze że zaczynasz od małego motocyklusia, ja wsiadłam po raz pierwszy w życiu na suzuki 650 i tak podkręciłam, że prawie stanął dęba. Potem 2ha nauki na 250 i znów na 650. Do zobaczenia na szosie :bye:

do zobaczenia

Siema.. :biggrin:

P.S coś skromnie  ;)

Rozwiń swą prezentacje  :smile:

w .pptm miałeś na myśli??? :yeah: 

Siema Siema kolego LWG

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

• 1 miesiąc temu...

no tak . co fakt to fakt . obiecuje ze przyjade ale jak ogarne jazde . na razie probuje w kolo garazu . moj bliski kolega z wami jezdzi wiec napewno sie pojawie .

Tylko jak ten kolega to 50 przeżyje? :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...