Skocz do zawartości

Dysze Dynojet

Massi

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem okazje kupić za śmieszne pieniądze dysze DynoJet ooo takie -> http://sklep.scigacz.pl/zestaw-dysz-dynojet-yamaha-fzr600-genesis-19891993-poziom-e4129-p-12687.html jako że je mam to zastanawiam się czy jest sens je ładować do mojej FZRki, jeśli tak to czy poziom 2 czy 3? filtr KN będzie wsadzony a tłumik jest przelot firmy nie pamietam.

Miał ktoś styczność z takimi dyszami... coś pomagają czy tylko będę częściej tankował?

Z dyszami dynojet jest roznie.Poczytaj,moze znajdziesz gdzies opinie na temat takiego zestawu do swojego moto.Np. do B12 dysze dyno to kupa.Zuzycie rosnie a zysku nie ma.Ja kupilem kilka kompletow zwyklych dysz kilka rozmiarow wiekszych i z tego co ludzie pisza efekty sa lepsze niz na ww.Ja z testami musze czekac do wiosny :-)

Hmm... nie chcę zmieniać moto bo ten mi jakoś tak wyjątkowo pasuje... no może oprócz zawracania w wąskich uliczkach - jak ikarusem a chciał bym żeby trochę żwawiej przyśpieszał, choć i tak po przekroczeniu 10tys świat odwraca się do góry nogami :smile: (wiem że to nic w porównaniu ze współczesnymi 600 :smile: )

Czytałem na ten temat ale jak już coś jest to nie po polskiemu lub filmik na YT z hamowni bez podania mocy a jak już jeden podał to z tego co pamiętam 67KM czy jakoś tak z seryjnych 90 więc ciężko coś wywnioskować.

Stage 1 wystarczy,stage 3 to juz potrzeba wiecej kombinacji.Na stage 1 bedzie żwawsza reakcja na gaz a spalanie wcale nie musi wzrosnąć

Coś mi się wydaję że u Ciebie byłem na wymianie opon w 2012 dzięki forum Jeepa :smile: Montowałeś już coś takiego?? jak coś jaki koszt :smile: (może być na PW)