AndrzejCBR Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przyłączając się do dyskusji wcisnę swoje 5 groszy. Nie jestem lakiernikiem bo to za dużo powiedziane, można powiedzieć, że coś tam w życiu malowałem i szpachlowałem ew usuwałem ślady korozji. Wywodzę się ze wsi gdzie znam kilku mechaników i lakierników, fakt ceny są tam dużo niższe niż za usługę w mieście, tam też naprawiam auto(to czego nie potrafię zrobić sam) i to że ktoś robi na wsi i przysłowiowej szopie nie oznacza, że to będzie spier**lone ale do rzeczy taki lakiernik za malowanie elementu ceni sobie 200-250zl tylko za malowanie. Jednak jeśli chciałbym mieć coś za***iście zrobione oddałbym to do fachowca z komora itd gdzie cena już rośnie. Więc wybacz ale za 250 zl nawet jak byłbym Twoim ziomkiem to mógłbym Ci położyć jedną warstwę najtańszego lakieru na taczce którą wozisz słomę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeśli obleci jednoskładnikowym akrylem bez podkładu to może się zmieścić w 250zł, 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroAdmin Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Siemka Panowie W sobotę na pięknej malowniczej miałem ślizga. Genialni fahowcy wybudowali w polu taki objazd który będzie pewnie służył do połączenia z inną drogą. W piątek to badziewie architektury otworzyli a ja zaliczyłem piękny ślizg w sobotę. O dziwo wiedziałem że to może być syf ( Kupa żwiru i kamieni na asfalcie ) Zwolniłem na tyle żeby jaką taką stabilizację utrzymać i w momencie skręcenia kierownicą w prawo zorientowałem się że leże na tym piachu a moja ukochana ( nie mówie o żonie ) leży ciut dalej. Efekt - porysowana prawa owiewka, lusterko, lekko draśnięty błotnik i skrzywiony hamulec nożny. Mam pytanko, znacie lub możecie polecić jakiegoś lakiernika który to pomaluje ? Czarna perła. Elementy dowiozę do łodzi. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Regis się takimi sprawami zajmuje. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ta jest dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Zwykłe malowanie na pomarańcz, do tego naklejki Repsola... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siemka Panowie W sobotę na pięknej malowniczej miałem ślizga. Genialni fahowcy wybudowali w polu taki objazd który będzie pewnie służył do połączenia z inną drogą. W piątek to badziewie architektury otworzyli a ja zaliczyłem piękny ślizg w sobotę. O dziwo wiedziałem że to może być syf ( Kupa żwiru i kamieni na asfalcie ) Zwolniłem na tyle żeby jaką taką stabilizację utrzymać i w momencie skręcenia kierownicą w prawo zorientowałem się że leże na tym piachu a moja ukochana ( nie mówie o żonie ) leży ciut dalej. Efekt - porysowana prawa owiewka, lusterko, lekko draśnięty błotnik i skrzywiony hamulec nożny. Mam pytanko, znacie lub możecie polecić jakiegoś lakiernika który to pomaluje ? Czarna perła. Elementy dowiozę do łodzi. Pozdrawiam. miałam okazję wczoraj tamtędy jechać, to faktycznie jest cud architektury 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroAdmin Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 miałam okazję wczoraj tamtędy jechać, to faktycznie jest cud architektury Puściłem info do REGIS-a, zobaczymy co odpowie. Dzisiaj tam jechałem po deszczu. Jazda na całego. Błocko i kamiory na samym zakręcie. Aż dziw że tylko troszkę cię porysowałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroAdmin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Puściłem info do REGIS-a, zobaczymy co odpowie. Dzisiaj tam jechałem po deszczu. Jazda na całego. Błocko i kamiory na samym zakręcie. Aż dziw że tylko troszkę cię porysowałem. SIemka Może mi ktoś podesłać kontakt do regisa. Ponoć numer fona rzucał na forum. Piszę do niego ale jakoś ciężko maile odbiera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 To ja może napiszę, że plastiki wszystkie pomalowane. Za sam lakier zapłaciłem 275 zł. Nałożono trzy warstwy perły, dla mnie efekt super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zapodaj foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zdecydowanie 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Fotki są temacie o rs'ce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi