Skocz do zawartości

Chorwacja 2013

PRZEMO EL

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwieję wasze nadzieje, oni koszulkę dadzą owszem, może i smycz do kluczy nawet...ale żeby refundować? A skąd! To wy macie się cieszyć, że możecie potem relację zdać na takim portalu...

Kasy nikt raczej nie daje, ale akcesoria już tak :smile: Wiem z autopsji ;) 

If you think you don't need a helmet, you probably don't.

Kasy nikt raczej nie daje, ale akcesoria już tak :smile: Wiem z autopsji ;)

A czy to czasem nie koleżanka Ewa która wraz z drugą koleżanką Asią (o ile dobrze pamiętam) objechały w zeszłym roku Bałkany?BTW Zapraszamy do powitalni :smile:

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

A czy to czasem nie koleżanka Ewa która wraz z drugą koleżanką Asią (o ile dobrze pamiętam) objechały w zeszłym roku Bałkany?BTW Zapraszamy do powitalni :smile:

Ano ja :smile:

To nawet i tu o nas słyszano? Jej...

Co do Chorwacji zaś, noclegi i na miejscu znaleźć łatwo. I na policję trzeba uważać, bo tam straszni formaliści :sad2:

Nie wiem czy słyszano, ja słyszałem. Generalnie robiłem podobną traskę do Waszej w zeszłym roku, z tym że wyjeżdżałem mniej więcej tydzień później.Co do policji potwierdzam, miałem styczność kilka razy i strasznie sztywni i regulaminowi. No i odradzam spanie na dziko, kończy się mandatem i odprowadzeniem na najbliższy camping/hotel :smile: Miejscowi sami dzwonią na policję jak zobaczą, że ktoś próbuje koczować na dziko, w końcu żyją z turystyki.

Nie wiem czy słyszano, ja słyszałem. Generalnie robiłem podobną traskę do Waszej w zeszłym roku, z tym że wyjeżdżałem mniej więcej tydzień później.

E, to kto wie, może się minęliśmy gdzieś  po drodze  :smile:

Oj dzwonią, dzwonią, właśnie przez takich jednych miałyśmy rozmowę z policją dość późną nocą...no ale my się uparłyśmy  żeby na dziko ;)

E, to kto wie, może się minęliśmy gdzieś  po drodze  :smile:

Rozglądałem się bacznie za Freewindem i Trampkiem ale niestety nie widziałem po drodze :smile: Może w tym roku jak znajdę czas to znowu się wybiorę w tamte rejony ale już typowo "na wakacje".No mi niestety nie udało się przekonać panów policjantów i musiałem ponieść konsekwencje. Ale co innego jak dwie młode dziewczyny dyskutują a co innego jak trafią na takiego podejrzanego typa jak ja... :smile: Inna sprawa rozbić namiot na chorwackiej skalistej glebie to już samo w sobie jest wyczynem.

Apartamenty juz zaklepane ;) 3 dniz Marina koło Splitu  ,  kita na Dubrownik 4 dni  ,  pozniej wyspa Korcura tam 5 dni ,  a pozniej spontan bedziemy szukac zakwaterowanie ;)

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

działkowy emeryt

ale żeś się uparł z tą "Korcurą"... ta wyspa nazywa się Korcula ... :P

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Pierwszy plan piękny, tło też, ale......gdzie jest ta Horwacja?

Ale jak widac tvn odnalazł i cureczkę w Horwacji :wink::

Dołączona grafika

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

to się nazywa dysleksja

no dobra dobra analfabetyzm :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Narazie sie mie moge doczekac 1 maja i kita do Austri na winkle na majowke , mam nadzieje ze snieg stopnieje :-)

Edytowane przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji)

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

to przez tę cudowną wiosnę na zewnątrz.. już wszystko się pomieszało ;) łącznie z reakcjami.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

to niedobrze, można wsiąść na moto tyłem do kierunku jazdy(choć niektórym to nie przeszkadza)

Edytowane przez pafcio (wyświetl historię edycji)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...