jaquzie Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 to działkowy? eee to nie jadę tam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) górzysta ta Chorwacja (mówię zarówno o zdjęciu na górze jak i na dole) Bajoro też jest Edytowane 29 Stycznia 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ja jeszcze dodam, że mniejsze miejścowości mają dużo więcej uroku... no chyba, że ktoś jedzie i musi mieć w odległości 200m Lidla (ceny praktycznie jak u nas) i jakieś disco bałnsy. W HR na szczęście mają wyborny lokalny alkohol i często jest dostępny grill na posesji więc o rozrywkę w kilka osób nie trudno Co do kwater to faktycznie w sezonie nie jest kolorowo... Ja mogę dać sprawdzony namiar jak by się kilka osób zebrało (trzeba wcześniej dzwonić i rezerwować) to nawet 10 osób się wyśpi (3 sypialni3, 3 łazienki, kuchnia, salon + 2 rozkladane kanapy, 3 balkony) my za 4 osoby płaciliśmy we wrześniu 60 euro za całość (w sezonie jest za 100/120 z tego co pamietam) http://brelaonline.com/en/4/416/apartment-margarita/ a na miejscu gospodarz robi dobry alkohol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) aaaaa.... i dość istotne myślę info - sierpień to najgorszy miesiąc na Cro - kosztowo. Wówczas wakacje mają Italiańce i ceny kwater, żarła i innych rozrywek są dostosowane pod makaroniarzy - a że Italia do tanich nie należy, ceny w sierpniu w Cro też niskie nie są. Do tego tłumy ludzi. Masa makaroniarzy na moto w Cro wtedy - ale cwaniaki, bo nie jadą dookoła, tylko pakują się na prom Jadrolinjii w Anconie czy Pescarze i płyną sobie 9h do Splitu czy Dupownika... zjeżdżają z promu wyspani i już są w Cro na wybrzeżu. Polecam taką eskapadę - bilet na prom kupuje się jeszcze w PL (trzeba rezerwować z wyprzedzeniem) wjeżdża się na prom w Splicie o 21:00 i już o 6:00 rano jest się we Włoszech. Prom fest, bo zabiera 150-200 aut i 1000 osób + motocykle. Wjeżdża się pod pokład i marynarze wiążą moto linami do kratownicy żeby nie upadło jak przyjdzie duża fala. Ale można wtedy wrócić przez Włochy odwiedzając np. Bibione i jadąc do domu przez Alpy - to są dopiero winkle! Jak stałem w kolejce na wjazd do promu razem z Italiańcami, ubrany w moto kapotę i portki z goretexu - wzrok makaroniarzy bezcenny - i te pytania, po co takie ciuchy w środku lata ... oni płyną z motocyklami ze słonecznej Italii w krótkich gaciach i klapokach i trudno i m zrozumieć że można mieć do domu póltora kloca, czasem pół drogi w deszczu... parę lat temu, jeszcze na innym burczykiju włoskie Alpen Gold ... CRO...no i Dupovnik Edytowane 29 Stycznia 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie ma co klikac tylko kase zbierac :-) ja jeszcze 1 maja zapitalam na cztery dni do Austri na moto tam gdzie bylem w tamtym roku :-) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 a ja mam inny pomysł, czytając powyższe. Działkowy będzie naszym przewodnikiem, a Przemo sponsorem - co Wy na to ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) hahahah dobre :woot: hmmmmmm :nono: w tamtym roku Austria http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/128-grossglockner-2012-05/ Edytowane 29 Stycznia 2013 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Widze ze nie ma chetnych 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przemo chętnych to jest sporo tylko nikt nie chce przy-sponsorować . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 :-) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyy1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Chętni są, tylko termin ie ten niestety no i :woot: :woot: rodzaj motonga też nie ten . Dla pytających o noclegi i opłaty zapodam dwa linki, które mi bardzo ułatwiają życie, zwłaszcza w tamtych regionach 1. http://www.booking.com/ 2. http://www.oplatydrogowe.eu/oplaty-drogowe/dk Trasa jaką podajesz - bardzo ciekawa, w majowy weekend niemal będę ją odtwarzał. Tyle, że pewnie tempo nieco inne Planowane koszty na wyjazdu przy 4 noclegach z paliwem i żarciem i noclegami to ok 1200 - 1300 zł. Koszt przeliczony na 2 osoby i 1 motocykl. Różnica wypraw taka, że ja odwiedzę słoweński Adriatyk i włoski, oraz polatam po Alpach Julijskich ale - także w Słowenii. 0 Cytuj www.4x4off.pl wdupiemamto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Potrzebuje namiary na pro ze Splitu na wyspe Korcure nie moge nigdzie znalesc i jakie sa ceny 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Potrzebuje namiary na pro ze Splitu na wyspe Korcure nie moge nigdzie znalesc i jakie sa ceny godziny/ceny http://www.chorwackie.pl/dalmacja/transport-promem-dalmacja-srodkowa.html#6 oraz http://www.chorvatsko.cz/lodni/osplit.html#lastovo przewoźnik http://www.jadrolinija.hr/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 i dowiedz się dokładnie, czy cena jest zależna od długości motocykla (całkowita: locha + np wystający kufer tylny) bo w Jadrolinji na niektórych rejsach miało to znaczenie... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzieki wielkie za info , jeszcze sie zastanawiam na wyspa Pag , musze jeszcze to przemyslec po ile teraz chodzi kuna ???? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 średnio 1 HRK = 0.55 PLN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzieki wielkie za info , jeszcze sie zastanawiam na wyspa Pag , musze jeszcze to przemyslec po ile teraz chodzi kuna ???? w jakimś zoologicznym widziałem po około 400zł 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 jaquzie no i jak lecisz ?????? jak latac to latac i zwiedzać 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Jak Jack zabierze taką walutę to wątpię czy daleko zalecicie Edytowane 24 Lutego 2013 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Zmiana wyjezdzamy 14 czerwca i robimy obiazdowke po calej Chorwacj jedziemy na 3 tygodnie :-) Edytowane 25 Lutego 2013 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 no to zaszalałeś. zaczynam rozmowy od nowa. nie ukrywam, że w tym sezonie mam okrojony budżet, więc 3tyg może być ciężej... mam dylemat, czy wydawać na nurkowanie w tym roku, czy jeżdżenie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Słuchajcie a jak to jest jak ludziska jeżdżą w koszulkach ścigacz.pl i potem relacjonują taki wyjazd na łamach portalu? Oni sponsorują to w 100% ? http://www.scigacz.pl/Balkany,na,motocyklu,8000,km,20,dni,i,milion,przygod,20303.html Edytowane 26 Lutego 2013 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ta napewno Ci dadza kase :-) na wyprawe 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Pewnie w czesci beda refundowac, ale trzeba by ich przekonac do pomyslu, ze to bedzie dla nich fajna reklama, reportaz itp. Ale w calosci to watpie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jaquzie oczywiscie ze latac ja zaczynam od dzis zamawiac noclegi , czekam na odpowiedzi czas ucieka , jak szalec to szalec fona masz do mnie wiec jak cos to zadzwon... 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi