Skocz do zawartości

gonia

gonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gonia

13

• Dann

8

• Piotr

3

• Aśka

3

No prosze kto zawital w nasze skromne progi :woot:  Moja jedyna kochana sister powitac  :bye: Widze ze juz wpadlas w szpony naszych slynnych lowcow nie wstawiaj zdiec bo ci zyc nie dadza he he KOMUNIKAT DLA  FORUMOWICZOW ZWRACAJCIE SIE MALGOSIA  wrazie spotkania wizawi bo inaczej  :nono:  :nono: :ps   jak kiedys sie przejezyczylem to do dzis mam problem z siadaniem na d*pie nie no zart  :woot: No to do wiosenki ma droga siostrzana MALGOSIU a i obys byla  :angelnot: na drodze :angelnot: grzeczna 

Braciszku ja zawsze jestem grzeczna nie wiem o czym piszesz :angelnot:

powitać . Wreszcie skarbie się zalogowałaś

Hmmm a mówiłam ze to zły pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Siemano :bye:

Siemka pozdrawiam serdecznie :bye:  :bye:  :bye:

Witaj Gosia :bye:  ps. mowiłam,że bedzie nas coraz wiecej :biggrin:

Hejka jest nas coraz więcej dlatego na drogach ładniej hihi :bye:

Cześć!!

hejka do miłego zobaczonka :bye:

HI Gocha :smile:

hej chyba wpisów nie czytałes jaka Gocha :nono:

Witam witam ;)

Witam pozdro :disgusted:

Witaj  :biggrin:

No hejka na wiosnę Lajcika Suzi Ci wstawimy tzn.od tamtego sezonu :bye: 

to już moja ukochana Suzi

Dobra to ja tym razem JAck będę zadającym magiczne pytanie  :decayed:  :decayed:  :biggrin:  :biggrin:

Zapodaj dużą fotke  :biggrin:  tzn pokaż Fejsa  :P  :P duże zdjęcie prosimy  ;)

Hmm chyba coś pomyliłam myślałam ze to forum motocyklowe a nie koncert życzeń??????????????  Póki co nie mam Fejsa ani NK  więc nieprzęmęczajcię się chłopaki hihi :riding:  :riding:  :riding: pozdro :angelnot:

Dobra to ja tym razem JAck będę zadającym magiczne pytanie  :decayed:  :decayed:  :biggrin:  :biggrin:

Hmm chyba coś pomyliłam myślałam ze to forum motocyklowe a nie koncert życzeń??????????????  Póki co nie mam Fejsa ani NK  więc nieprzęmęczajcię się chłopaki hihi :riding:  :riding:  :riding: pozdro :angelnot:

Do trzech razy sztuka  :decayed:  :decayed:  ok ok  w sobote na imprezie forumowej wszystko się rozwiąrzę ?  :biggrin:  :biggrin: oczywiście będziesz  ;) tzn bedziecie...

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Hej Siostra  :biggrin:  :bye: Sorki że dopiero teraz Cię witam , ale nie miałem czasu zawitać wcześniej  :whistling: Widzę że już zostałaś zauważona przez kolegów forumowiczów znanych z tego , że nigdy nie zapominają o magicznym pytaniu kierowanym do kobiet typu : zapodaj większe zdjęcie lub fejsa ... itp  hehe  :P  :decayed:

Hej Siostra  :biggrin:  :bye: Sorki że dopiero teraz Cię witam , ale nie miałem czasu zawitać wcześniej  :whistling: Widzę że już zostałaś zauważona przez kolegów forumowiczów znanych z tego , że nigdy nie zapominają o magicznym pytaniu kierowanym do kobiet typu : zapodaj większe zdjęcie lub fejsa ... itp  hehe  :P  :decayed:

Hej Braciszku tak jak widać koledzy ściśle ukierunkowani są :riding:  :riding:  :riding:  tyle lat na świecie żyje ze już przywykłam :whistling:  poradzę sobie gdyby uważniej czytali to by zoriętowali się że jestem zajęta więc co za znaczenie mają moje fotki buhaha :angelnot:  :angelnot:  :nono:

• 2 miesiące temu...

Hej  Asiu chyba muszę nowy temat zrobić kto jeszcze chętny Asie na plecaczek zabrać czasy ciężkie sama rozumiesz/?? dziś byliśmy     na Delu troche ludków z forum poznaliśmy fajnie było a Anulę uświadom i cofnij do powitalni :decayed:

A Dann na forum bardzo aktywny a tam nawet nie podszedł się  przywitać :riding: