Aśka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Hej Asiu chyba muszę nowy temat zrobić kto jeszcze chętny Asie na plecaczek zabrać czasy ciężkie sama rozumiesz/?? dziś byliśmy na Delu troche ludków z forum poznaliśmy fajnie było a Anulę uświadom i cofnij do powitalni A Dann na forum bardzo aktywny a tam nawet nie podszedł się przywitać No właśnie....rozumię, że wystawiliście mnie do wiatru tak? Nawet nic nie mruknęłaś, że lecicie...mogłabym puszką przyjechać skoro nie chcesz mnie już "plecakować".... (( Może faktycznie trzeba nowy temat zapodać....)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 A Dann na forum bardzo aktywny a tam nawet nie podszedł się przywitać co , jak ,gdzie , ja? na dellu mnie nie było chyba że o dłutów ci chodzi 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Dann'y, jak będziesz się witał na żywo z tymi nieśmiałkami co nie chcą buzi pokazać - wal od razu foty po oczach i podziel się z kolegą Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Dann'y, jak będziesz się witał na żywo z tymi nieśmiałkami co nie chcą buzi pokazać - wal od razu foty po oczach i podziel się z kolegą Jack dla ciebie teraz będe aparat zachał wszędzie i zawsze Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siemka! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie ma potrzeby straszyć i grozić użyciem aparatu z nienacka poza tym....ciekawosc to pierwszy stopień do piekła... Gonia pamiętaj: motocyklista z aparatem to będzie Dann :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dzień dobry bardzo 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dzień dobry bardzo Hejka jeździsz trochę?????????? nie widać Cię na ulicach pięknej Łodzi!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam serdecznie Nie ma potrzeby straszyć i grozić użyciem aparatu z nienacka poza tym....ciekawosc to pierwszy stopień do piekła... Gonia pamiętaj: motocyklista z aparatem to będzie Dann Ha ha hi hi ukłuło kolegę Dana tak już jest z prawdą ponoć boli teraz narozrabiałam muszę się chować przed Paparaci Siemka! Hejka Jack dla ciebie teraz będe aparat zachał wszędzie i zawsze Buuu nie obiecuj,bo zacznę się bać!!!!!!!!!!! takie deklarację fiu fiu fiu co , jak ,gdzie , ja? na dellu mnie nie było chyba że o dłutów ci chodzi No raczej że o Dłutów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No raczej że o Dłutów witaliśmy się ... skoro o Dłutów..może nie pamiętasz..ja nie smiały jestem z natury 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witaliśmy się ... skoro o Dłutów..może nie pamiętasz..ja nie smiały jestem z natury Raczej mam dobrą pamieć nie wiem fakt sporo ludzi tam było Sławek mi pokazał na fotkach ale tyłem stałeś więc nie bardzo kojarzę ale spoko pewnie gdzieś jeszcze spotkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ale spoko pewnie gdzieś jeszcze spotkamy yyy Opoczno... Słabo z twoją pamięcią coś w tym wieku dokładnie przy stoliku sie witaliśmy na placu z grilem Na opoczno na pewno aparat zawezme i wale foty po mordkach ile wlezie ibęde miał dowód 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dzień dobry bardzo Teraz jest sporo mniej pracy niestety ale doszły mi wykłady z teorii więc jakoś się wyrówna mam nadzieję za chwile jak narazie mam więcej czasu na moto również pozdrawiam yyy Opoczno... Słabo z twoją pamięcią coś w tym wieku dokładnie przy stoliku sie witaliśmy na placu z grilem Na opoczno na pewno aparat zawezme i wale foty po mordkach ile wlezie ibęde miał dowód Nie lubię fotek swoich szczerze mówiąc skoro tak sorki ktoś mnie w błąd wprowadził mówiąc że jechałeś ale ten koleś nie podjechał na ten parking co do wieku mojego ma on już swoje prawa!!!!!!!! chyba że mnie wkręcasz ?zacznij od siebie bo nie masz a ja i owszem choć na męża moto ale akurat takie miałam nie lubię fotek więc nie mam ich za dużo .Nie szantażuj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Teraz jest sporo mniej pracy niestety ale doszły mi wykłady z teorii więc jakoś się wyrówna mam nadzieję za chwile jak narazie mam więcej czasu na moto również pozdrawiam Nie lubię fotek swoich szczerze mówiąc skoro tak sorki ktoś mnie w błąd wprowadził mówiąc że jechałeś ale ten koleś nie podjechał na ten parking co do wieku mojego ma on już swoje prawa!!!!!!!! chyba że mnie wkręcasz ?zacznij od siebie bo nie masz a ja i owszem choć na męża moto ale akurat takie miałam nie lubię fotek więc nie mam ich za dużo .Nie szantażuj O czym mowa ? ? bo nie łape po całym dniu w siodle ? Zapytaj męza to ci powie maż ci prawde zawsze powie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 O czym mowa ? ? bo nie łape po całym dniu w siodle ? Zapytaj męza to ci powie maż ci prawde zawsze powie ok zapytam jak wróci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 czesc Witam ładna maszyna! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi