Skocz do zawartości

gonia

gonia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej  Asiu chyba muszę nowy temat zrobić kto jeszcze chętny Asie na plecaczek zabrać czasy ciężkie sama rozumiesz/?? dziś byliśmy     na Delu troche ludków z forum poznaliśmy fajnie było a Anulę uświadom i cofnij do powitalni :decayed:

A Dann na forum bardzo aktywny a tam nawet nie podszedł się  przywitać :riding:

No właśnie....rozumię, że wystawiliście mnie do wiatru tak? Nawet nic nie mruknęłaś, że lecicie...mogłabym puszką przyjechać skoro nie chcesz mnie już "plecakować".... :sad2:(( Może faktycznie trzeba nowy temat zapodać....:smile:))

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gonia

13

• Dann

8

• Piotr

3

• Aśka

3

A Dann na forum bardzo aktywny a tam nawet nie podszedł się  przywitać

co , jak ,gdzie , ja?

na dellu mnie nie było  -_-

chyba że o dłutów ci chodzi  B)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Dann'y, jak będziesz się witał na żywo z tymi nieśmiałkami co nie chcą buzi pokazać - wal od razu foty po oczach i podziel się z kolegą :laugh2:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Dann'y, jak będziesz się witał na żywo z tymi nieśmiałkami co nie chcą buzi pokazać - wal od razu foty po oczach i podziel się z kolegą

Jack dla ciebie teraz będe aparat zachał wszędzie i zawsze   :biggrin:  :biggrin:

Edytowane przez Dann (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

Nie ma potrzeby straszyć i grozić użyciem aparatu z nienacka :biggrin: poza tym....ciekawosc to pierwszy stopień do piekła...:biggrin:

Gonia pamiętaj: motocyklista z aparatem to będzie Dann :biggrin::D

dzień dobry bardzo

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

dzień dobry bardzo

Hejka jeździsz trochę?????????? nie widać Cię na ulicach pięknej Łodzi!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam serdecznie 

Nie ma potrzeby straszyć i grozić użyciem aparatu z nienacka :biggrin: poza tym....ciekawosc to pierwszy stopień do piekła... :biggrin:

Gonia pamiętaj: motocyklista z aparatem to będzie Dann :biggrin::biggrin:

Ha ha hi hi ukłuło kolegę Dana tak już jest z prawdą ponoć boli teraz narozrabiałam muszę się chować przed Paparaci :decayed:  :decayed:

Siemka!

Hejka :smile:

Jack dla ciebie teraz będe aparat zachał wszędzie i zawsze   :biggrin:  :biggrin:

Buuu nie obiecuj,bo zacznę się bać!!!!!!!!!!!  :riding:  takie deklarację fiu fiu fiu

co , jak ,gdzie , ja?

na dellu mnie nie było  -_-

chyba że o dłutów ci chodzi  B)

No raczej że o Dłutów :biggrin:

No raczej że o Dłutów

witaliśmy się ... :P  :biggrin: skoro o Dłutów..może nie pamiętasz..ja nie smiały jestem z natury  B)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

witaliśmy się ... :P  :biggrin: skoro o Dłutów..może nie pamiętasz..ja nie smiały jestem z natury  B)

Raczej mam dobrą pamieć  :blush: nie wiem fakt sporo ludzi tam było Sławek mi pokazał na fotkach ale tyłem stałeś więc nie bardzo kojarzę ale spoko pewnie gdzieś jeszcze spotkamy :riding:

ale spoko pewnie gdzieś jeszcze spotkamy
yyy Opoczno... :biggrin:

Słabo z twoją pamięcią coś  :blink:  w tym wieku  B)  dokładnie przy stoliku sie witaliśmy na placu z grilem  ;)

Na opoczno na pewno aparat zawezme i wale foty po mordkach ile wlezie  :P  :decayed:  ibęde miał dowód :dance:  :dance:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

dzień dobry bardzo

Teraz jest sporo mniej pracy niestety ale doszły mi wykłady z teorii więc jakoś się wyrówna mam nadzieję za chwile jak narazie mam więcej czasu na moto :biggrin:  również pozdrawiam :smile:

yyy Opoczno... :biggrin:

Słabo z twoją pamięcią coś  :blink:  w tym wieku  B)  dokładnie przy stoliku sie witaliśmy na placu z grilem  ;)

Na opoczno na pewno aparat zawezme i wale foty po mordkach ile wlezie  :P  :decayed:  ibęde miał dowód :dance:  :dance:

Nie lubię fotek swoich szczerze mówiąc skoro tak sorki ktoś mnie w błąd wprowadził mówiąc że jechałeś ale ten koleś nie podjechał na ten parking co do wieku mojego ma on już swoje prawa!!!!!!!! chyba że mnie wkręcasz ?zacznij od siebie bo nie masz a ja i owszem choć na męża moto ale akurat takie miałam nie lubię fotek więc nie :wacko: mam ich za dużo .Nie szantażuj :decayed:  :hihi:  :whip:

Teraz jest sporo mniej pracy niestety ale doszły mi wykłady z teorii więc jakoś się wyrówna mam nadzieję za chwile jak narazie mam więcej czasu na moto :biggrin:  również pozdrawiam :smile:

Nie lubię fotek swoich szczerze mówiąc skoro tak sorki ktoś mnie w błąd wprowadził mówiąc że jechałeś ale ten koleś nie podjechał na ten parking co do wieku mojego ma on już swoje prawa!!!!!!!! chyba że mnie wkręcasz ?zacznij od siebie bo nie masz a ja i owszem choć na męża moto ale akurat takie miałam nie lubię fotek więc nie :wacko: mam ich za dużo .Nie szantażuj :decayed:  :hihi:  :whip:

O czym mowa ? ? bo nie łape po całym dniu w siodle ? Zapytaj męza to ci powie  :P  maż ci prawde zawsze powie ;) 

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

• 4 tygodnie później...