Patryk98 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Macie może fajna miejscówkę do jazdy na crossie łódź stoki albo koło kalonki ?? pisze ponieważ z bratem jeździmy po żwirowni na kalonce ja mam Diabolini 125cc a mój brat yamahe XT 600cc jeżeli macie coś piszcie. sory za błędy ale alt mi zbytnio nie działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem czy chwalenie się miejscówkami na forum jest dobrą opcją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zacznij jednak od powitalni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi