Olo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 http://tablica.pl/oferta/wfm-ka-2009r-idealna-3-biegi-CID5-IDAdsn.html#5d47626c4d;r:;s z tego co wiem to wuefemki nie produkują od 1965 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 podobno sa proby przywrocenia produkcji niektorych motocykli i samochodow. To pewnie jedna z nieudanych prob 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tu cos pisza w temacie http://www.jawencja.fora.pl/inne-motory,9/nowa-wfm-ka,3181-15.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Żeby Polacy robili gorsze badziewie od Chinoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Olo, to nie wina Polakow, to wina politykow a oni ewidentnie nie sa Polakami! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jako Świeżak kupiłem Routera a chciałem Junaka .... pogrzebałem w temacie i co się okazało ..... Podobno i tak wszystkie Motorki tej półki produkuje jedna a na pewno jeden Koncern w Chinach i część części jak widać na allegro jest uniwersalne pasujące do wszystkich motorowerów - jeśli się mylę Koledzy Mnie skorygują. A lwia część ceny to marketing , narzut dystrybutora etc. Przynajmniej części to jaka cena taka jakość .... ale cena niewielka. Aha ale zadziwiające że ceny dobrze zachowanych Mz , Jaw , Simsonów utrzymują się na dość wysokim poziomie i odpalają od 1 Kopnięcia 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi