Kapsel Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 PIERWSZE OGÓLNOPOLSKIE OTWARCIE SEZONU MOTOCYKLI I POJAZDÓW ZABYTKOWYCH. LICHEŃ 2013 28.04.2013 godz. 12:00 Informacja: - Zbiurka parking przy Bazylice ul. Toruńska (lotnisko) - 12:00 Msza w Bazylice - Parada i poświęcenie pojazdów KONTAKT Krzysztof Zieleniewski krzysztof.zi@wp.pl Marian Sulerz msuierz@o2.pl Ja na bank bende tylko tydzień wcześniej jade na rozpoczęcie do częstochowy. :crash: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ja na bank bendebędę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) - Zbiurka... To też nie bardzo stroi Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Faza (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ogólnie beka 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 no... licho jakoś tak... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie wiem jak reszta, ale ja na żadnej "zbiurce" nie "bende" 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dzięki za info. Może się wybiorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 jaka "zbiurka" - takie rozpoczęczie 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie wiem jak reszta, ale ja na żadnej "zbiurce" nie "bende" ja tes 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jeszcze tam po drodze powinna być informacja o dobrowolnej zrzutce po min 100 od łebka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 na moto weteran bazar pojechałem i dostałem ulotke i tak jak tu pisze tak pisze na tej ulotce to nie moja wina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 dostałem ulotke i tak jak tu pisze tak pisze na tej ulotceAż wierzyć się nie chce no ale skoro tak jest napisane... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 cholera to się dysleksja nazywa , co za czepialscy motórzyści nooooo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 cholera to się dysleksja nazywa , co za czepialscy motórzyści nooooo To się nazywa dysfunkcja mózgu nie ma co ubierać tego w ładne słówka bo później się wszystkim wydaje że jest się czym chwalić 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 sorry, ale jak widać podkreślanie błenduf :nono: w przeglądarce działa i dla chcącego nic trudnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 cholera to się dysleksja nazywa , co za czepialscy motórzyści nooooo nie Marta - to się nazywa analfabetyzm... a wystarczyło przeczytać raptem pięć książek w życiu, żeby unikać później takiej kompromitacji... ale to właśnie cecha naszych czasów, że się napisać poprawnie nie umie trzech zdań w ojczystym języku, ale do komputerków czy forów publicznych się rwie... "dysleksja" to jakiś wymysł na potrzeby czasów i totalnego lenistwa dorobiony do rzeczywistości - analfabetyzmu - nie lepiej nazywać rzeczy po imieniu? (...) Pan się tu podpisze... -yyy yyy yyy yyy ... no tu... postawi Pan trzy krzyżyki... tylko równo, w jednej linijce.... - yyyy ... yyy...yyy... no dobrze... niech już będą dwa... (...) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 "dysleksja" to jakiś wymysł na potrzeby czasów i totalnego lenistwa dorobiony do rzeczywistości - analfabetyzmu - nie lepiej nazywać rzeczy po imieniu?To jest dla dzieci w podstawówce nazwane dyskleskją, po to by mogły pisać dłużej;). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 chyba starczy już tego znęcania się, autor wątku już wie że na forum nie lekceważymy braku poprawnej polszczyzny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Do Lichenia to warto latem nad jeziorko skoczyć i ewentualnie Golgotę przespacerować, a ten zlot to pachnie mi właśnie "zbiurką" na tacę raczej. Polecam wycieczkę w innym terminie :nono: Pochodzę z okolic to mógłbym kiedyś oprowadzić ekipę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 W Ślesinie są organizowane zloty i przejazd do Lichenia na święcenie pojazdów i mszę, i nikt tam z tacą nie gania. Podobają mi się tamte okolice [Ślesin i jeziora] dlatego tam jeźdżę prawie co rok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak już sie czepiamy i mówimy o poprawnej polszczyźnie, to pragnę podkreślić, że zdanie zaczynamy od wielkiej litery, a nastepnie wielokropek kończy zdanie. Wypadało by zatem zacząć nowe zdanie od wielkiej litery. Natomiast nową myśl również, a nawet od akapitu. Jeżeli już pouczamy to róbmy to tak, aby dawać przykład, a nie popisywac sie znajomością "rz" i "ż" "u" i "ó". Albo zróbta se dyktando 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jak już sie czepiamy i mówimy o poprawnej polszczyźnieNo i teraz każdy boi się odezwać aby niechcący nie zrobić byka, np. z brakiem przecinków przed i po zdaniu wtrąceniowym, po to aby nie zostać potępionym na wieki... wszak potępienie w temacie o Licheniu może zostać źle skojarzone... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jak już sie czepiamy i mówimy o poprawnej polszczyźnie, to pragnę podkreślić, że zdanie zaczynamy od wielkiej litery, a nastepnie wielokropek kończy zdanie. Wypadało by zatem zacząć nowe zdanie od wielkiej litery. Natomiast nową myśl również, a nawet od akapitu. Jeżeli już pouczamy to róbmy to tak, aby dawać przykład, a nie popisywac sie znajomością "rz" i "ż" "u" i "ó". Albo zróbta se dyktando No i teraz każdy boi się odezwać aby niechcący nie zrobić byka, np. z brakiem przecinków przed i po zdaniu wtrąceniowym, po to aby nie zostać potępionym na wieki... wszak potępienie w temacie o Licheniu może zostać źle skojarzone... Tu nie chodzi o popisywanie się znajomością polskiej ortografii i interpunkcji, bo każdy z nas robi mnóstwo błędów i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy Oprócz znienawidzonych przecinków istnieją jeszcze błędy językowe i tu już właściwie w każdym zdaniu można by było się do czegoś przyczepić. No ale słowa "zbiórka", a tym bardziej "będę" to już podstawy podstaw i pisanie takich słów z błędem to po prostu wstyd Nie wspominając o tym, że na forum byki tego typu są podkreślane na czerwono, więc nie trzeba być mistrzem ortografii, żeby to ogarniać I nie ma tłumaczeń, że "mam dysleksję" czy "jestem z Polibudy" Skoro tu jesteśmy - piszemy i czytamy - to przecież zdecydowanie przyjemniej czytać tekst, który zawiera polskie znaki i nie zaprasza na "zbiurki" Także pis&lof i szukamy błędów w powyższym tekście Miłej zabawy, czas start 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 dobrze, że nie "poszłem" do "polibudy" a sam temat chyba wymaga już zamknięcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YZFR6 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 "Kapsel" bo czytać trza umić i przepisywać tyż........ Przeproś teraz !!! Witam Wszystkich, Plakat poniżej z I Otwarcia Sezonu w Licheniu 2013 i jak widać nie ma tam żadnych błędów...... Jeśli ktoś był w roku ubiegłym na Jasnej Górze widział co się działo więc teraz jest alternatywa albo Jasna Góra albo Licheń. W Licheniu nie będzie monopolu Pana Wiktora W., ani zbierania na tacę jak się ktoś obawia. Rozpocznijmy sezon i zakończmy go w tym samym składzie lub większym...taka jest intencja tego rozpoczęcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi