kaTTi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a teraz dopiero zauwazylem toto male cos rozowe fajne:) wybacz Kaska ale na moto sie zapatrzylem i nie dostrzeglem kierowniczki:P male cos rozowe :P???????? co to takiego ? a na TT jak najbardziej mozna sie zapatrzyc Jakie moto? Ja widzę tylko kierowniczkę Piotrze???? jak mogłeś nie dostrzec TT!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Piotrze???? jak mogłeś nie dostrzec TT!!!!!!!!! każdy ma swoje priorytety ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siema podoba mi się to forum : pełno dziewczyn gleba musi być , jak się nie wy***iesz to się nie nauczysz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 gleba musi być , jak się nie wy***iesz to się nie nauczysz @Gleba już tu jest! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siema podoba mi się to forum : pełno dziewczyn gleba musi być , jak się nie wy***iesz to się nie nauczysz hej uzyskujemy przewagę haha i właśnie Gleba juz jest i zajmuje zaszczytne miejsce na TT każdy ma swoje priorytety ;p ja tu widze jeden priorytet-MOTOCYKL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hej Dobrze że uzyskujecie przewagę Miło widzieć coraz więcej Pań na motorach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Hej Dobrze że uzyskujecie przewagę Miło widzieć coraz więcej Pań na motorach witaj nie tylko na przewadze sie skonczy ha ! hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 tyle ciekawych dziewczyn na moto w zasadzie blisko moich rejonów mi tam wasza przewaga nie przeszkadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 no nieźle 8 stron w powitalni, ktoś tu ma niezłe wzięcie... Witam. 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 tyle ciekawych dziewczyn na moto w zasadzie blisko moich rejonów mi tam wasza przewaga nie przeszkadza a jeszcze wiecej ciekawych motocykli no no bo Was jeszcze ta przewaga przerośnie haha no nieźle 8 stron w powitalni, ktoś tu ma niezłe wzięcie... Witam. niezłe wzięcie??? uuuuu zle ujete...poprostu wszystkich zaskoczyl moj TT witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 niezłe wzięcie??? uuuuu zle ujete...poprostu wszystkich zaskoczyl moj TT witaj Dokładnie o to mi chodziło. Do zobaczenia wiosną. (żółto-czarne górą!) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dokładnie o to mi chodziło. Do zobaczenia wiosną. (żółto-czarne górą!) żółto-czarne???? Nieeeeeeee bialo-czerwone góra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 a co to na zdjęciu? co nie zmienia faktu że żółto- czarne rules 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 a co to na zdjęciu? co nie zmienia faktu że żółto- czarne rules ejjj na zdjeciu Honda CBR F4,a to TT jest bialo-czerwony i najwazniejszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 no to pokaż to TT 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Masiek nie znasz się black rulez 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 no to pokaż to TT Niewiarygodne :woot: :woot: http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/5201-p191212-14250001/ Masiek nie znasz się black rulez hihi jak mogl TT nie zauwazyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Widać zapatrzył się na właścicielkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Widać zapatrzył się na właścicielkę Pomylil kolory... :decayed: :decayed: :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 daltonista? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 daltonista? ok ok nie dokuczajmy juz z powodu koloru hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 spoko :censored: :angelnot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 daltonista? Każdy facet to daltonista 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 spoko :censored: :angelnot: i wszyscy grzeczni :angelnot: :angelnot: Każdy facet to daltonista ja sie nie poczuwam do tego by cierpiec na daltonizm,a tyle meskich genow mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 mea culpa, nie prześwietliłem profilu koleżanki tak jak co nie którzy "świetnie widzący" 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi