kaTTi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Hi Hej :bye: <tak,tak,tak> robi wrazenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.T Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No cześć! Jaka jest Twoja historia z moto? (jeśli mogę zapytać-to nic osobistego ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witaj :bye: Zainspirował mnie tata juz w dziecinstwie pozniej jezdziłam jako plecaczek i nareszcie latam na swoim bialym misiu TT Przygód było już wiele,najbardziej niezapomniane wspomnienia przywiozlam z Bydgoszczy (Stunt GP) i zlotu w Kaliszu Meeeggggaaa , a to tylko namiastka wspaniałych wspomnień No cześć! Jaka jest Twoja historia z moto? (jeśli mogę zapytać-to nic osobistego ) Witaj :bye: Zainspirował mnie tata juz w dziecinstwie pozniej jezdziłam jako plecaczek i nareszcie latam na swoim bialym misiu TT Przygód było już wiele,najbardziej niezapomniane wspomnienia przywiozlam z Bydgoszczy (Stunt GP) i zlotu w Kaliszu Meeeggggaaa , a to tylko namiastka wspanialych wspomnien 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siemka . :bye: To był pierwszy sezon rozkręcania manetki ? Byle do ciepłej wiosny i do zobaczenia na drodze A tak przy okazji to stwierdzenie do zobaczenia na trasie tak troszke dwuznacznie brzmi :woot: "Napisano 21 styczeń 2013 - 16:35 HAPPY-GSM, on 21 Jan 2013 - 16:33, said: Witam Witam :bye: do zobaczonka na trasie " 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 cześć Kasiu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Siemka . :bye: To był pierwszy sezon rozkręcania manetki ? Byle do ciepłej wiosny i do zobaczenia na drodze A tak przy okazji to stwierdzenie do zobaczenia na trasie tak troszke dwuznacznie brzmi :woot: "Napisano 21 styczeń 2013 - 16:35 HAPPY-GSM, on 21 Jan 2013 - 16:33, said: Witam :bye: do zobaczonka na trasie " hej :bye: na TT pierwszy i to Wy doszukujecie sie owej dwuznacznosci :nono: :decayed: do zobaczonka cześć Kasiu Witaj :bye: i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Siemanko i witamy kolejną motodziewczynkę 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Siemanko i witamy kolejną motodziewczynkę :bye: i bedzie nas coraz wiecej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) dziwne panowie (mówię do tych wolnych - w sensie kawalerów, a nie jeżdżących wolno ), że jeszcze nie padło z Waszych klawiszy pytanie w stylu, czy Kacha jeździ z plecakiem :angelnot: możecie mi podziękować - wyręczyłem Was wstydziochy ps. Kasia, powiedz, że masz plecak, bo się nie odkleją Edytowane 24 Stycznia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dziwne panowie (mówię do tych wolnych - w sensie kawalerów, a nie jeżdżących wolno ), że jeszcze nie padło z Waszych klawiszy pytanie w stylu, czy Kacha ma swojego "Gacha" (i nie mówię o 2 kółkach - a o "plecaku") i tak, możecie mi podziękować - wyręczyłem Was wstydziochydobrze to rozegrałeś teraz niby nie jesteś ten ciekawski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 zmieniłem nawet trochę wpis, by wyglądał ładniej :angelnot: ja ciekawski? nigdy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jaq nie mów że Cię nie interesują te ładne.... klapeczki, na których Kacha jeździ w upalne dni na moto? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dziwne panowie (mówię do tych wolnych - w sensie kawalerów, a nie jeżdżących wolno ), że jeszcze nie padło z Waszych klawiszy pytanie w stylu, czy Kacha jeździ z plecakiem :angelnot: możecie mi podziękować - wyręczyłem Was wstydziochy ps. Kasia, powiedz, że masz plecak, bo się nie odkleją hihi moim plecaczkiem jest Gleba dobrze to rozegrałeś teraz niby nie jesteś ten ciekawski fakt rozegranie zaskakujaco sprytne ale odpowiedz juz jest Jaq nie mów że Cię nie interesują te ładne.... klapeczki, na których Kacha jeździ w upalne dni na moto? klapeczki hahaha bardzo wygodne i mocno motocyklowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 o, i to jest najbardziej dyplomatyczna i prawidłowa odpowiedź Przemek, jakie klapki? Ja nawet nie zwróciłem uwagi na klapki 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 to nie klapki!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 to nie klapki!!!!! to są cichobiegi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 to są cichobiegi to jest obuwie motocyklowe na upalne dni kolekcja specjalna od Alpinestars dla kobiet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ciekawe jak wygląda wersja dla mężczyzn tych Twoich sportowych.. może tak? ew. druga wersja: hłe hłe.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ciekawe jak wygląda wersja dla mężczyzn tych Twoich sportowych.. może tak? ew. druga wersja: hłe hłe.. Jag...wersja 1,ze wzgledu na latwosc zmiany biegow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 hahaha nie uwierzę, że w wersji pierwszej łatwiej zmieniałabyś biegi :angelnot: nie ma szans. Przecież te pokrętełka służą do ustawiania radia :yeah: 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 hahaha nie uwierzę, że w wersji pierwszej łatwiej zmieniałabyś biegi :angelnot: nie ma szans. Przecież te pokrętełka służą do ustawiania radia :yeah: bo to wersja dla zaawansowanych z dodatkowymi funkcjami i ochrona palcow haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Cześć! Hej :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Cześć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi